fbpx

Anettes uge og noget til dig

Ugen har budt på spørgsmål om barnehud, og om der virkelig er noget, som effektivt kan glatte rynker, om Botoxcremen er på vej…(oh boy). Og endelig er et af verdens mest cool mærker landet i Danmark. Velkommen til ugen, der gik:

MANDAG: Go’ Morgen Danmark med hudpleje-bar og seer-svar på akne-udfordringer og solpletter:

TIRSDAG: Foredrag hos Hårklinikken i Aarhus // Det er ikke bare Marie Claire, der knækker over af begejstring. Jeg bliver hver gang lige forbavset over at se, hvor mange kvinder, mænd og unge mennesker det her team af hår-behandlere hjælper til at få mere (og bedre) hår på hovedet. Med en cocktail af B-vitaminer, hårbundsmassage, eksfolierende tonic og et par løftede pegefingre om at undgå silikoner og varmebehandlinger.

fofe16cfofe16dfofe16b

ONSDAG: Foredrag på Brædstrup Bibliotek // Ren hjemstavnslykke. I forgårs var der skønhedssnak på Brædstrup Bibliotek for over 100 kvinder og to mænd. Det er her, jeg er vokset op, og derfor tænkte jeg, at vi måske ville blive 15 med lidt held. For det er en majet lille by. Men det endte i en slags fest i den gamle byrådssal med det bedste publikum og de sejeste spørgsmål – folk er altså hudkloge. Samtidig mødte byens bedste huddame op og delte både gratis hudanlysekort og goodiebags fra pHformula ud. Og så bød spørgerunden på et af mine yndlingsspørgsmål. For jo, det er selvfølgelig helt håbløst at bringe Botoxcremer i spil – for ikke at tale farligt.

fofe16e

TORSDAG: Grown Alchemist er landet // Torsdag gjorde manden bag Grown Alchemist indtryk på pressen. Se hvorfor lige her.

PS! Inden vi går på weekend skal du vide, at chancen for at få huden i Versos A-vitamer lander på Beautyspace om lidt. Og så er februars store 1000-kroners goodiebag fra listen her udtrukket. Den går til heldige Pernille Sparsø. Stort tillykke og send gerne din adresse til mig på mail.

Rigtig god weekend. Jeg skal blandt andet sove.

fofe16a

11/02/2016
I skabet hos landets måske lækreste dame
14/02/2016
VIND A-vitamin til din hud

Kommentarer

 • CharlotteK

  Det er så fedt at læse med – man bliver virkelig klog på hvad der virker og ikke virker. Tak

  16/02/2016
 • @ Sign – Hvis du skulle speede noget op om morgenen, så ville jeg overveje noget, med Niacinamid, som fx. det nye serum fra Grown Alchemist (du kan se mere under NEWS BY BEAUTYSPACE).

  Og ja, om aftenen vil jeg have olien ud, fordi den ikke fungerer med EGF, som kun går med frugtsyrer. Jeg tror nu faktisk fint at du kan toppe booster 3 med et lille olieklap, hvis din hud er for tør.

  God arbejdslyst med det hele. Stor hilsen Anette

  15/02/2016
 • Sabah

  Nu har jeg ikke prøvet denne olie da den ikke kan købes endnu, men den skulle have ligeså god effekt som a-vitamin.
  Kan man udskifte den med a-vitamin eller?
  http://pudderdaaserne.dk/vores-egne-produkter/pudderdaaserne-musthave-ansigtsolie/

  15/02/2016
 • Sign

  Ja det har jeg 🙂

  15/02/2016
 • @ Sign – Har du læst ‘Superhud’ ?

  Stor hilsen Anette

  15/02/2016
 • Sign

  Nu spørger jeg lidt frækt, men hvad skulle jeg gøre for at min morgenrutine gik fra at være fin til super god? 😀

  Mht til aften rutinen, skal jeg så springe ansigtsolien over? Og i de dage jeg bruger BP’s super 3 booster skal jeg ikke bruge creme over?

  Undskyld de mange spørgsmål, men vil gerne se ligeså smækker lækker ud som dig Så må gøre det rigtigt

  15/02/2016
 • @ Viola – der er lidt ventetid på desværre. Kan du se dem nu?

  @ Helene – Dit gode menneske!

  @ Lene J – I lige måde kære Lene!

  @ Lene – Du kan sagtens bruge A-vitamin, men en med en svagere styrke (dvs. IKKE den fra lægen). Booster 3 går fint – og altid med SPF om dagen, som du selv nævner.

  @ Pia Randlev – 1000, 1000 tak fordi du kom og kastede glans over arrangementet.

  @ Kirsti – Du har helt ret mht. Cosmelan. Det er effektivt. Og ja, jeg kan absolut anbefale IPL, hvis det udføres af en dygtig behandler.

  @ Helle Rick – Så herligt, at du kommer til Kruså. Ja, IPL er penge ud af vinduet, hvis du ikke tager en beslutning om at holde ansigtet ude af solen.

  @ Marie Rasmussen – Du læser lige op i ‘Superhud’ – afsnittet ‘For dig der vil mere’. Ja, ja, man får lektier for her på bloggen.

  @ Winnie Jensen: Tre ting: 1) Læs kapitlet ‘Find dig ikke i akne’ i bogen ‘Superhud’: http://www.arnoldbusck.dk/boeger/medicin-sundhed-sygdom/poulsenanette-kristine-saadan-faar-du-superhud, 2) Investér i en 2 pct. salicylsyre-tonic (fx. Skin Smoothing Treatment fra Danish Skincare) 3) Når læger i dag giver A-vit-kur er det (hvis de er dygtige) en LAV-DOSIS kur, så bivirkningerne er minimale. Og enig, hold hende væk fra rolleren.

  Stor hilsen Anette

  15/02/2016
 • Sign

  Hej Anette 🙂
  Er det her den rigtige rækkefølge eller er der noget jeg skal ændre?

  Morgen:
  – Rønsbøls tonic
  – Elizabeth Arden super start serum
  – ansigtscreme med SPF.

  Aften:
  – Rønsbøls tonic
  – BHA
  – Elizabeth Arden super start serum
  – ansigtsolie
  – Beaute Pacifique super 3 booster
  – Bioeffect

  Hvis jeg bruger super 3 boosteren fra BP er det så stadig nødvendigt at bruge bioeffect?

  14/02/2016
 • Anja Briang

  Hej Anette. Jeg har et spørgsmål til dig, som jeg håber, du kan hjælpe mig med.
  Jeg har, primært af økonomiske årsager, altid købt de ret billige ansigtscremer fra fx. L’Oréal eller Nivea. Dem som man finder på hylderne i supermarkedet. De har i det store hele virket fint for mig. I julegave fik jeg et sæt ansigtspleje fra Ole Henriksen med rense foam, Truth Serum og Sheer Transformation creme. Det er jeg rigtig glad for, men jeg har ofte følelsen af, at min hud ikke er fugtmættet nok. Jeg har hele tiden lyst til at smøre mere creme i mit ansigt. Jeg er 40 år og min hud er hvad man vil kalde normal. Jeg har aldrig brugt flydende make up, pudder, foundation o.lig. Kan du give mig et bud på, hvorfor jeg ikke føler, at min hud får fugt nok, nu hvor jeg endelig har fået en “ordentlig”creme. Og måske hvad du mener, kunne være et godt alternativ, når jeg igen skal ønske mig “dyr ” hudpleje.
  Mvh. Anja Briang.

  13/02/2016
 • Kirsten V

  Jeg nyder at følge med, lære, inspireres, se smukke foto…… Hvor ser du godt ud.

  Det tempo du har på, gør mig helt forpustet.

  Ville ønske jeg kunne sætte et hjerte på her idag. Du får et smil istedet 🙂

  Rigtig god weekend.

  13/02/2016
 • Jette Berg

  Super ide med en Update på din uge. Så kan jeg lige blive mindet om nogle af de guldkorn der skal kigges nærmere på
  Go’ weekend

  13/02/2016
 • Anna

  Dejligt med inspiration til sundheden og den indefrakommende skønhedspleje:) Du anbefaler niacinamide/B3-vitamin i cremer mm. til sart hud, og jeg tænker på om det mon også kan afhjælpe tendens til rødme og sart hud at spise tilskud med B3-vitamin? (i øvrigt vil det være super med et søgefelt på din skønne blog).

  13/02/2016
 • Winnie Jensen

  Hej Anette jeg håber du kan hjælpe mig / min datter på 27 hun her i mange år døjet med uren / acne hud går til hudlæge for det , han har givet A – vitamin kur piller , det er en meget skrap kur og hun har kastet voldsomt op af den, og hun har Haft mange andre grimme bivirkninger af den . Hun tåler ikke olier og parfume og andet skidt i cremer , har du et råd til hvad hun skal bruge ???? lige nu bruger eucerin fra apoteket . Hun renser med bioderma og bruger egf bio effekt og a- vitamin cream fra BP om natten ,og har også aha fra mærket ren ,er den for skrap ???? For hun tør ikke bruge den pt ,da huden virker ekstrem tør lige nu og har også en dermaroller , men tør heller ikke bruge denne, Da huden virker tør med urenheder .. dyrker motion og spiser super sundt .Jeg håber virkelig du har de vise sten ,kh Winnie

  13/02/2016
 • Marie Rasmussen

  Jeg stemmer i ang IPL. Men jeg har læst det som hårfjerningsmiddel. Er der helt forkert?
  Tillykke til vi vinderen og rigtig god weekend til os alle ☺

  12/02/2016
 • Anita christensen

  Uha så god week-til dig .

  12/02/2016
 • Helle Rick

  Jeg har overvejet IPL laser, men er lidt en kylling 🙂 Vil også gerne høre lidt mere? Jeg får det nok yderst svært ved at holde mig fra solen, nu jeg i forår- og sommermånederne nærmest bor på golfbanen. IPL laser er ikke helt billigt. Vil det i bund og grund for mig ikke bare være pengene ud af vinduet? Jeg gør hvad jeg kan med solcreme og cap.
  Jeg glæder mig til en krammer d. 25/2 i Kruså 😀
  Rigtig god weekend

  12/02/2016
 • Hej Anette.

  I videoen snakker du om pigmentpletter. Kan høre du anbefaler IPL laser. Hvad mange har erfaret, fjerner det godt nok pigmentet, men gør huden sart og der kan opstå endnu værre tilfælde med pigmentforandring.

  Ved ikke om du kender til Cosmelan behandlingen fra Mesoestetic. Den kan fjerne 95% af pigmentpletter på en enkel behandling, og i nogle tilfælde 100%.

  Og det bedste af det hele, så er resultatet vedvarende, men selvfølgelig som du siger, skal der passes på med solen og sørge for en god hudpleje inkl. solcreme.

  Spænenede video med hudpleje indfra 🙂

  Kh. Kirsti

  12/02/2016
 • Pia Randlev Poulsen

  Tak for sidst og for en super dejlig aften, hvor info i den grad var krydret med din humor, umiddelbarhed og “Ole H`agtig-minus-selvhøjtidelighed”.

  Hilsen en indbygger i en majet lille by 🙂

  Rigtig dejlig weekend 🙂

  12/02/2016
 • Lyder som om du trænger til weekend, efter en heftig uge, smukke. 🙂

  12/02/2016
 • amaja

  hvornår er boxen igen

  12/02/2016
 • Rie Dyrnes

  Lyder som en skøn uge :O)
  God weekend.

  12/02/2016
 • Lene

  Lige et spørgsmål vedrørende A-vitamin, som jeg håber du vil svare på. Jeg bruger dagligt A-vitamin i min aften rutine, jeg skifter mellem en BP super 3 booster og en stærkere fra hudlægen. Nu skal jeg snart på sol/varme/badeferie med familien, og er i tvivl om jeg bør holde pause med A-vitamin til jeg kommer retur igen. Jeg vil selvfølgelig bruge spf 50 flere gange dagligt på turen, og finde en bredskygget hat

  12/02/2016
 • Lene Jespersen

  Det er jo, det rene skønhed og lækkerier 🙂 Sikke en skøn uge… Glæder mig til meget mere <3 God weekend og vinterferie

  12/02/2016
 • HeLene

  Sikke en dejlig uge Anette, tak for film, og hvor ser eventet, du selv og tulipanerne bare dejlige ud!

  Skål i skønne hud-drik og Rigtig Good Wekeend til dig!

  Tillykke til vinderen!

  12/02/2016
 • @Viola – giv din browser lidt tid, så kommer de 🙂 kh. Birgitte

  12/02/2016
 • De to første billeder som jeg gætter på skal være videoer er bare sorte bokse? 🙁

  12/02/2016