fbpx

God sidevind

Glem ikke at du også har en profil, tipper dygtige Mina Ingerslev. Hun er makeup-overhoved for Max Factor herhjemme og har vel ret? For hvem står og drejer hovedet først den ene og så den anden vej, når makeuppen er landet? Men måske er det en god idé i mangel af sidespejle på badeværelset. I hvert fald så jeg et grumt tilfælde på min sommerferie, hvor der var ødslet så slemt med foundation, at overgangen mellem kæbe og hals ikke bare var uskøn, men hele herligheden på den ellers tjekkede pige sad også på begge (lyse of course) skjorteflipper.  

SNUP TIPPET: Hold fokus også på siderne af øjnene og ansigtets kant for at undgå ujævnheder og uhyrlige overgange. Med lidt-men-godt princippet og ved at vælge foundation efter farven på din hals er de fleste sikret. Hele vejen rundt. Også selvom man ikke har hjælp på som Chanel-pigerne her.

NB. VIND…du kan stadig nå det her og hos den gode Julia her.

19/08/2011
VIND!
23/08/2011
Jeg ønskede ham af hekkenfeldt til. Og derhen kom han…

Kommentarer

 • Helle Johansen

  Bor pænt langt fra både Århus og København, men hvis du siger, at det er ukorrekte oplysninger jeg har fået, så skal jeg nok finde den.
  Tak for tilbagemeldingen 🙂
  Kh
  Helle

  30/08/2011
 • @Helle – hvor synd med Matas. Jeg kan love dig, at den ikke er udgået, for dels er farven bekræftet fra chanel for en uge siden og derudover er billederne helt, helt nye. Skal jeg tjekke hos Chanel, hvor du kan få den med størst sandsynlighed? Bor du tæt på Århus eller Kbh.? Kh Anette

  27/08/2011
 • Helle Johansen

  Øv, prøvede i dag at få den lækre læbestift, som du har været så venlig at skrive nummer og navn på, men i “min” Matas fandtes den ikke og de mente at den nok var udgået 🙁 – mon det dog kan passe ?? – hun kiggede kun efter nummeret… altså nr. 31, og det fandtes desværre ikke blandt Rouge Allure stifterne

  26/08/2011
 • Stina

  Tak, Anette, den må jeg ned og prøve straks i morgen. S

  25/08/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Stina – Det er Rouge Allure Velvet i farven ”La Furtive” no. 31, der er brugt – fra Chanel. Kh Anette

  24/08/2011
 • Stina

  Læbestiften er så PÆN! Må vi få et mærke og en farve, please?
  🙂 Stina

  23/08/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Lise – ja…men det kan jo læres.
  @Jette – jeg er sikker på, at du er skøn. Fra alle sider. Og uden de tjek.
  @Anja – enig i at Dewy holder hele vejen rundt, so to speak.
  @RijaH…Dét havde jeg aldrig tænkt på. Tak.
  @Lene – uf.
  @Joan – Skidt med hagen. Bare man har et ansigt.
  @Sanne…nej da.
  kh
  Anette

  23/08/2011
 • Det er hårdt arbejde at være kvinde! 😉

  23/08/2011
 • Nipuni julie

  Årh hvor har jeg set mange eksempler af for-stor-en-overgang-mellem-ansigtsfarven-og-foundation og hvor er det ærgeligt! Ofte når jeg har lagt den helt store ‘krigsmaling’ tager jeg billeder i profil for netop at opdage de dresens overgange.

  23/08/2011
 • Lærke KN.

  Ej hvor er det bare en skøn makeup, som helt klart skal efterlignes! 🙂

  22/08/2011
 • Joan

  Da jeg forrige sommer fik set mig selv fra siden i nyindkøbt “sidespejl” fandt jeg ud af at jeg jo faktisk ingen hage har – fra siden. Smed spejlet ud:O)

  22/08/2011
 • Lene

  Ja det skal man sgu huske! Husker en FYR fra min ungdom der pludselig havde foundation siddende i kraven. DET var ikke lige en turn-on!!!!

  22/08/2011
 • susanne

  Jeg tjekker så lige at det er nogle skønne billeder 🙂 smiler

  22/08/2011
 • Jeg bruger ikke så kraftig en foundation at den bliver som en maske. Er faktisk blevet lidt hooked på den foundation, der hedder “dewy” fra Murads hybrids-serie. Den dækker lidt og lægger sig naturligt- uden rande.
  Uh, det var da en sand foundation-fadæse du var ude for dér, Anette 😉 Og så må vi lige få sat et smart “sidemakeupspejl” i produktion. Har faktisk aldrig tænkt nærmere over, hvordan min makeup så ud fra siden!

  22/08/2011
 • Karin Pihl Rasmussen

  Skønne billeder med fantastisk øjenmakeup og en skøn farve til læberne :-))

  22/08/2011
 • Et godt tip er faktisk at tage et billede af sig selv inden man tager afsted, med blitz på. Så ved man jo helt præcist hvis der er nogen steder man er lidt for hvid eller andre “skavanker” 😀

  22/08/2011
 • Jette

  Jeg tjekker ikke altid forfra, sjældent bagfra og aldrig fra siden – jeg er i den grad bagud!

  22/08/2011
 • Det ville bare være SÅ meget nemmere hvis man bare havde sin egen make-up artist! 🙂

  22/08/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Frederikke – Anette J’s ord om rygvind giver endnu mere mening nu. Nakken tænker vi jo kun på, når den gør ondt. You’re right. kh Anette

  22/08/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Anette J – hahaha.
  @Charlotte K – endelig en Beautyspace-læser MED sidespejl.
  kh
  Anette

  22/08/2011
 • Frederikke

  Good point. Synes en af de store brølere er, når man kan se en kridhvid nakke lyse op mod forsiden af halsen, som er pudret og makeuppet ganske brun. Huha…
  Farven er essentiel for resultatet – og nej den skal ikke smøres så langt ned, at t-shirt og skjorte matcher ansigtsfarven med sørgerande :o)

  22/08/2011
 • CharlotteK

  Hvor er det da en flot makeup på de to øverste billeder!
  Prøver altid på at tjekke siden også. Når jeg tjekker håret bagpå med et håndholdt spejl, ser jeg også lige efter, om det holder fra siden….

  22/08/2011
 • Anette J

  @ Anette. Enig! Det er smukt med flere nuancer i håret – synes bare, at det ser ærgerligt ud, hvis det er i etager:)

  22/08/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Kira. Det kan jeg godt forstå. Et sidespejl til jul må være (lidt af) løsningen.
  @Con9 – brunecreme med orange fartstriber forsvinder ikke sådan fra nethinden.
  @Anette J – ha-ha…rygvind må vi have. Men faktisk synes jeg, at farvet hår godt må være lidt blandet i nuancen, for det er naturligt, ufarvet hår jo også, n’est pas?
  @Dorthe – jeps, børsteri er godt her. Mineralpudder kan bare godt være for tør for mange.
  kh Anette

  22/08/2011
 • kira

  Mit problem er især eyeliner, idet mine øjne runder meget og mine vipper er tykke, så er det sku svært at se om den streg slutter med en klat eller om det ser nogenlunde ud. Forsøger at fade det ud med, men det er tricky 🙁

  22/08/2011
 • Con9

  Uha ja, man kan da blive helt paranoid ved tanken om at få farveladen smurt ordentligt ud; folkeskoletidens mareridtsbilleder med uerfarne, skarpe overgange i makeuppen, eller bruncremen, som det jo hed den gang, sidder stadig som en effektiv reminder i baghovedet! 🙂

  22/08/2011
 • Anette J

  Hvad med rygvind? Ser nogle gange langhårede kvinder, der selv har farvet hår. Det er ikke, fordi jeg har noget dårligt at sige om hjemmefarveriet, men det kan bare komme til at se lidt ærgerligt ud, hvis håret, der falder ned over ryggen er meget, meget mørkere end det på toppen.

  22/08/2011
 • Dorthe

  He, skøn reminder du kommer med Anette.. Forsøger selv at være obs på makeuppen fra alle leder og kanter og vælger netop foundation, der matcher min hudfarve. Men med mineralpudder (primært i T-zonen) sker den slags jo aldrig. 🙂
  Det hænder jo, at man ser en (typisk ung pige), der har været uheldig og bærer en knap så flatterende foundation.

  22/08/2011