fbpx

Godt men billigt

Jeg er begejstret for to af A-Dermas produkter: 1) Hydralba Light Hydrating Cream der indeholder hudguf som havre, der har papirerne i orden både som cellebeskytter og seriøs fighter mod tør, irriteret hud. Derudover er der fugtmættende glycerin og det berømte smidiggørende gymnastikvitamin E i. 2) Sensifluid Nourishing Cleansing Oil hitter, fordi der ikke er tale om silikone med en sjat olie i men derimod olivenolie og vaskeaktiver fra kokos. Igen med havre plus en ekstra bonusingrediens, nemlig Niacinamid (B3), som er en af de bedste hudplejende multitaskere, der findes (hvorfor den også gerne måtte ha’ været i cremen). Anyway, så gør blandingen af olie og gel, at det er let at skylle af med vand.  

SNUP TIPPET: Renseolien koster 130 kr. og cremen 170 kr.,  og begge kan købes på apoteket. Normalt ville jeg ikke have valgt light-versionen, men fordi den lidt federe variant indeholder mineralsk olie napper jeg den lette udgave, som mætter fint. Begge produkter dufter mildt og indeholder parfume, som står næstsidst på ingrediensoversigten, hvilket betyder, at der er meget lidt i. 

…..det er selvfølgelig HELT tilfældigt, at bogen er landet i billedet.  

08/02/2013
Fra nedtur til …lettelse
12/02/2013
Der er principper. Og der er undtagelser

Kommentarer

 • Lyder spændende! De produkter var måske værd at kigge nærmere på…
  Har iøvrigt et spørgsmål til rene olier – ved ikke om det er noget, du gør så meget i? Men tænkte på om du kunne anbefale en ren olie, der er lettere end mandelolie? Til kombineret hud med tendens til urenheder og tørre pletter…
  Kommer der egentlig ikke nogle arrangementer i forbindelse med din bog?

  12/02/2013
 • sassia

  Jeg bruger a-derma renseolie, bar og den fedeste creme som er den eneste der giver huden fugt nok. Jeg har tendens til uren hud, er det så en dårlig idé at bruge noget med mineralske olier?

  Tak for altid brugbare indlæg – kan ikke vente med at få fingrene i din bog, den er bestilit 🙂

  12/02/2013
 • Anette J

  @ Anette. Hmmm cremen til halsen hedder noget med “high protein…”. Bruger pt. også “eye know” – som også også er godt bekendtskab som øjencreme om natten. På min hylde står også “Omega” til kroppen – den er virkelig plejende i de her kolde tider og har en delikat og diskret duft.
  Mama Mios bodyoils har jeg også prøvet – dem er jeg også begejstret for. De bliver hurtigt optaget af huden.
  Mama Mio er et de mærker, som jeg bliver ved med at have lyst til at bruge. I øvrigt synes også at det er et plus, at mange af Mama Mios produkter er i beholdere med pumper, så produktet er let at dosere, og jeg kan få det hele ud.

  12/02/2013
 • Mette

  Hej Anette.
  Jeg har netop prøvet A-dermas sensifluid cleansing michellar water, og den virker rigtig godt på min vintertørre/urene og rødmossede hud. Dog kan jeg ikke rigtigt regne ud efter div. tjek på nettet, om der er parfume i (hvorfor pokker nu putte parfume i ansigtsvand?!?)- ved du noget om det? Hvad tænker du egentlig om e-vitamin kapsler – kan de bruges til sart hud?
  Undskyld de mange spørgsmål!
  Mange hilsner herfra

  11/02/2013
 • @ Lullumut – HUSK at komme op og sige hej!

  @ Anette J – åhhh ja, Mama Mio. Det er altså godt. Var det proteincremen fra dem du også havde prøvet?

  @ Sissel – elsker at blande på tværs.

  @ Mette – stort tak for dit tip.

  @ Tanya og Lis og Tina – det er jeg glad for at høre.

  @ Susanne – ting har jo godt af at stå på hovedet. Også creme.

  @ Louise E – Hvis du har det, synes jeg det er vigtigt at se en hudlæge.

  @ Louise – Mange tak!!

  @ Susanne (16:29) – tak, det underbyggen dokumentationen så med lidt home-lab erfaring.

  @ Solveig og Louise E – dejligt med sparing og indspark.

  @ Louise T – er du gal…jeg synes jo det er den bedste anbefaling, når trådene går på den måde, så stor tak.

  @ Sarah N – håber du har set min besked og håber at høre fra dig.

  Stor hilsen Anette

  11/02/2013
 • Susanne

  Godmorgen :o)Ville høre om du havde nogle foreslag til ansigts masker? Jeg tænker både til fugt / opstramning og lidt udrensende. ELSKER masker, det er for mig luksus på alle måder. Rigtig god dag :o)

  11/02/2013
 • Jeg skal nok svare alle, men lige en hurtig vigtig tilbage til Sarah N:

  @ Sarah N – Der er hverken mineralske olier eller silikone (altså heller ikke dimithicone) i light versionen. Begge dele optræder i den federe variant. Hvis du søger ‘dimithicone’ i bloggens søgefelt kommer der noget op + der er et kapitel om det i min bog. Der vil også komme produktforslag senere, men jeg er MEGET interesseret i at høre fra mig mht. din reaktion på Dimithicone. Vil du skrive til mig på open-mind@mail.dk? Stor tak.

  Mange hilsner Anette

  11/02/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Lyder lækkert. Altid skønt at det kan lade sig gøre at handle virksomt til god pris… Lyder umiddelbart for mig som værende light udgaven valget falder på her. Olier er skønne – alt med måde, da det ka’ bli’ for fedtet. Men smag og behag er forskellig. 🙂

  10/02/2013
 • Louise T.

  @Louise Eriksen:
  Jeg er så heldig at få lov til at teste La Roche-Posays ROSALIAC AR Intense. Denne vinter har været slem ved mig, men jeg vil virkelig gerne anbefale denne serum under en god dagcreme…

  Jeg har investeret (og sådan føles det virkeligt) i Tromborg Below 10 Degrees og kan ikke sige andet, end den er pengene værd som min vintercreme.

  Andre interesserede kan evt prøve at læse mere her:
  http://www.laroche-posay.dk/artikel/peaux-reactives/a6784.aspx

  (Undskyld Anette, at jeg sådan hijacker din tråd)

  Knus
  Louise

  10/02/2013
 • Louise Eriksen

  Hej Solveig. Tusind tak for din kommentar. Jeg har prøvet serien fra Murad. Den var også udemærket. Den hjalp på min tørhed men desværre ikke rigtig på rødmen i min hud.

  10/02/2013
 • Solveig Bruhn

  Til Louise Eriksen
  Prøv Murad Redness, som er specielt udviklet til rosacea. Den er rigtig god og virker både fugtende og beroligende.
  Mange hilsner Solveig

  10/02/2013
 • Sarah N.

  Hej Anette,
  Nu har jeg ikke selv prøvet produkterne men googlede lige ingrediensliste på cremen, og den indeholder bl.a. (som i øvrigt utrolig mange andre cremer) dimethicone!
  Jeg har utrolig dårlige erfaringer med dimethicone – har prøvet la roche posays “kerium” – fik den endda af min hudlæge – men den gav mig ildrøde plamager i hele ansigtet, hovedingrediens: dimethicone – siden har jeg, når jeg har prøvet andre cremer, selv med mindre indholdaf dimethicone, haft en irriteret fornemmelse i huden og følelsen af et tyndt film-agtigt lag på huden..

  Undskyld længden på kommentaren, egentlig ville jeg bare høre om ikke du engang vil lave et indlæg lige netop om dimethicone??! og evt anbefalinger til produkter uden!

  Læser i øvrigt altid din blog med fornøjelse! 🙂

  KH

  10/02/2013
 • susanne

  Smiler ved tanken om havregryn. For mange år siden lavede jeg selv en ansigtsmaske af havregryn, yougurt og blade fra morgenfruer. Noget klistret stads men det virkede. 🙂

  10/02/2013
 • Louise

  A-Derma er vildt lækkert – og især når de ligger ved siden af din bog! KÆMPE tillykke med den velkomst den har fået og alle de smukke ord. Velfortjent ud over alle grader og nøjj, hvor jeg glæder mig til at læse den!

  10/02/2013
 • Louise Eriksen

  Hudplejen Rosalic fra La roche possay. Har du nogen erfaringer med denne serie. Jeg har en let tilstand af roseca? Eller hvad med dermalogica til sart hud eller en hel 3 serie?

  10/02/2013
 • Susanne

  Skønt at se gode billige produkter – sjovt den måde du skriver på … Andre ville skrive “billigt men godt ”

  10/02/2013
 • Tanya

  Se, det var lige et tip for mig – synes ikke at min nuværende creme fugter godt nok, og har absolut ikke råd til de lækre, dyre cremer, så A-Dermas lyder glimrende! Og tak for ekstraoplysningen om light vs. ikke-light, det ville jeg nok selv have overset 🙂

  10/02/2013
 • Lis Marker

  Lyder som en rigtig god creme og olie

  10/02/2013
 • Mette

  Herhjemme ELSKER vi A-Derma. Både deres Exomega-serie til min søns ekstremt tørre hud og ansigtshudpleje-serien som du her omtaler. Jeg køber det normalt på nettet fra et apotek i tyskland, det er omkring halv pris. For tiden handler jeg hos: https://www.medikamente-per-klick.de, de sender gratis hvis man handler for over 35€

  10/02/2013
 • Sissel

  Cool billedkombi med et ikke så dyrt apoteksmærke og hippe, eksklusive Miller Harris 🙂

  09/02/2013
 • Anette J

  …ja man kan få mange gode sager apoteket inkl. ansigtsvand på spray.
  Vil bare lige indrømme, at jeg faldt for din reklame forleden for særlig creme til halsen. Jeg er nu godt igang med den fra Mama Mio, og den er meget plejende. Virkelig god faktisk.

  09/02/2013
 • Tak for tip 🙂 Har længe gerne ville prøve A-Derma.
  Har i øvrigt fået bekræftelse på eventet den 21. 🙂

  09/02/2013