Gør som Maren

Den med at vise sommerben er stadig et issue. Tror jeg.

Én mulighed er selvbruner-metoden. Men faktisk gør Maren det rigtige. Hvis man ellers spørger den hypede makeupartist Hung Vanggo, som er ham, der også fikser Miranda Kerr og Taylor Schilling. Maren skrev en mail (til mig, ikke til Vanggo) og ville vide, hvordan benene blev sommerpæne. For det blev for dyrt i længden med den her, og det ku’ vel heller ikke være meningen?

Jo faktisk.

Vanggo anbefaler nemlig at blande almindelig bodylotion med ansigtsmakeup, f.eks. foundation, farvet dagcreme eller BB-creme. Netop at blande gør det mere naturligt (og diskret, vil jeg sige) på benene – og er man modig, så tilsæt et par dråber flydende bronzer, som findes i et hav af varianter og prisklasser. Hvis målet også er skinnende ben som eksempelvis Charlize Theron, så anbefaler Vanggo (udover 200 fitness-timer) en lag-på-lag-løsning: Først eksfoliering i bruseren, så bodylotion efter at ha’ tørt huden meget let, og blandingen af bodylotion og ansigtsmakeup tilsat en dråbe olie.

NB. Vil du have mere fra mig, så er det knappen her, du trykker på.

@Beautyspace på INSTAGRAM

27/06/2014
Så er Halle Berrys tricks serveret
30/06/2014
Test af hud-tandbørste, gave-regn og vindere

Kommentarer

 • CharlotteK

  Nu har jeg det på i dag – en bb cream, jeg har smurt på stængerne. Og indtil videre smitter det da ikke af (men har nu også bare en løs hvid nederdel på):-)

  04/07/2014
 • @ Charlotte K – Ikke hvis du har noget løst på. Men hvide thights til anklerne går ikke.

  Stor hilsen Anette

  02/07/2014
 • CharlotteK

  Det smitter ikke af?

  01/07/2014
 • @ Merete – Du kan få nogle, der ikke lugter fælt, hvis du er interesseret?

  @ Sissel – Det satser jeg på.

  @ Anna – Tjjjaaa, det er jo i hvert fald også det letteste og længden følger uanset hvad ikke med i dealen.

  @ Anette N – Du har ret. Det virker. Dog synes jeg det kræver lidt forsigtighed med tøjet, så man ikke får snasket de lyse ting til.

  @ Frederikke – Høje hæle hitter altid (ville ønske jeg var bedre til at gå på dem dog). Det hjælper med frugtsyrer (fx. Akadmiklinikens Pure Active Serum) og A-vitamincremer – efterfulgt af flittig fugtmætning.

  Stor hilsen Anette

  30/06/2014
 • Anette J

  @ Frederikke. Køb sugekopper hos fx Complete Me og giv dig selv bindevævsmassage. Jeg har gjort det i en længere periode hen over lænden, på brystet og lår m.m. og oplever, at det glatter ud og strammer op. Husk at massere lidt olie ind i huden, inden du går i gang, så sugekopperne kan glide på huden. Du kan blive lidt øm af det i starten, få blå mærker – så vær varsom, men jeg synes, at behandlingen virkelig vitaliserer kroppen, så jeg vil give det enkle trick min bedste anbefalinger.

  29/06/2014
 • Man behøver ikke at blandee for Rimmel har lavet en benmakeup, jeg elsker den. 🙂

  29/06/2014
 • Frederikke

  Højere hæle giver benene et lidt spændstigere udseende – det virker faktisk også optisk slankende. Synes ikke blodårer og den slags er det værste… Derimod hud der med alderen faktisk kan “creppe” ved knæene! Ingen bodylotion / creme / butter har præsteret at bekæmpe det øv-altså alderstegn hos mig. Gode råd anyone?

  29/06/2014
 • Anette Ninon

  Den løsning med bb creme har jeg brugt, fordi jeg har lidt blodsprængte kar, så ses de ikke.

  29/06/2014
 • Anna

  Tror dog jeg springer de 200 fitnesstimer over 😉

  29/06/2014
 • Sissel

  Følger Therons ben med i den løsning 😉

  28/06/2014
 • Merete

  Tak for ide’en. Jeg har prøvet diverse selvbrunere på benene og de lugter jo grimt!

  28/06/2014

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.