Græd-grineren

Hvis du har læst den her bog, så ved du, hvad jeg mener. For jeg har været i udbrud, mens jeg slugte siderne. Nej ordene. Damen svinger pennen på en så overskudsformulerende måde, at jeg også vil lære at jonglere sådan med ord, når jeg bliver stor. Og skal lave en bog. I krimi-tempo folder Fuhrmann en levende hverdagsfortælling ud på det, en klog sundhedsplejerske engang mindede mig om: ’Ingen…slet ingen, kan som vores børn få os helt derud på kanten af livet, hvor himlen mærkes bedst og helvedet samtidig kan gløde’.  Og så er der kærligheden til manden i hendes liv, og her vil jeg ikke sige andet, end at hvis du oplever (eller har oplevet) bare en procentdel af de sug og elevatorhop i maven som forfatterinden, så har du et spændende liv.

Der er også beauty i bogen. Lige fra drømmen om at ligne Madonna (minus Botox) til at føle sig som en af de dovne, Helena Rubinstein altid var ude efter.

SNUP TIPPET: …som i dag er i flertal, for bogen finder du her. Og vil du have mere skønhedsguf, er mine favoritfiduser på tabletten idag, mens Ole Henriksen stadig deler ud af tips og konkurrencechancer længere nede på bloggen.

03/07/2012
VIND Oles favoritter
05/07/2012
Hvad gør hun dog ved det hår?

Kommentarer

 • Jeg vil gerne dele tip, for du kan kvit og frit låne bogen gennem ereolen.dk.

  Jeg er vist en af dem der ikke klapper i mine små fingre over denne bog. Jeg har svært ved at se hvad hendes budskab er, og så er det synd at hendes redaktør ikke har været mere skarp. Desværre. Den er hurtigt læst og det er det …

  05/07/2012
 • Frederikke

  Fedt omslag på bogen – det ligner min verden til forveksling 🙂

  05/07/2012
 • @ Susanne – hvad hedder bogen? ‘Lykkelig’ ?

  @ Karoline – Big smile. Jamen det er en søsterblog, en ekstra-blog, en ny blog, en …..Beautyspace er ikke super læsevenlig på mobil og iPad, fordi der filer, du kun kan se på en PC. Samtidig er bloggen vokset og behovet for flere indlæg trængte sig på. Derfor et nyt skud på stammen, som ER super læsbar på iPad- og mobil OG hvor det er kortere blog-posts hovedsageligt vinklet på nyheder. Giver det mening?

  Stor hilsen Anette

  04/07/2012
 • Ihhhh. Den lyder fin – hvis man ser bort fra at jeg hverken er gift eller har børn 😉

  – Din blog er så rar, Anette ! Men jeg har stadig ikke forstået pointen ved, at der er andre indlæg på tabletudgaven ! Ö

  // loves

  04/07/2012
 • Susanne

  Den skal læses … Prøv også og læs lykkelig !!

  04/07/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ AD – du kan roligt trykke på kasseknappen.

  @ Heidi – det gør hun bare!

  @ Pia – uha. Giv hende bogen.

  @ Lene – lidt kender man vel altid folk i blogland. Men jo, det gør jeg, dog ikke tættæt.

  Mange hilsner Anette

  04/07/2012
 • Lene

  Åh så er hængekøjelæsningen reddet! Skal da fluks indkøbes. Tusind tak for tippet! Kender du hende?

  04/07/2012
 • Pia

  Ja når man mærker efter savner man vel også selv de knald. Det er ikke kun manden, vel? Har ellers veninde der siger at hvis hun nogensinde bliver skilt – så bliver det for at få fred fra sin mands tilnærmelser!

  04/07/2012
 • Heidi

  Hold da op – hvordan kunne hun vide at jeg mangler sådan en bog!

  04/07/2012
 • AD

  Lyder som god læsning, der skal med på sommerferie 🙂 KH AD

  04/07/2012