Guld eller gas?

Jeg lover dig, at nogen havde brug for AL den glød og glans, som guld kan kaste af sig, da vækkeuret bimlede kl. 3.30 i går morges. Det handlede om guld på Go’ Morgen Danmark og nej, jeg tror ikke på, at guld gør en hudforbedrende forskel i cremer og serum. Det er der i hvert fald ikke noget videnskabeligt, der tyder på. Men. Til gengæld behøver vi ikke videnskaben for at spotte gulds evne til at fange og kaste lys tilbage. Resultatet er en flot levende hud (modsat et matpudret ansigt). Jeg er også vild med den lysvågne effekt som en anelse guldøjenskygge kan give i inderste øjenkrog, og så er det underspillet fint at kaste lidt guld bare på en enkelt negle. Tv-vært Lisbeth Østergaards skrev til mig i går, at hendes candyflossfarvede negle havde guld på alle spidserne. De negle kan du tjekke ud på den gode dames Insta-profil: @lisbethoestergaard

SNUP TIPPET: Og jo, guld drager. Selv vejr-Ellen måtte hen og skrue og dreje, og hvad gælder min dag, så fortsatte den med guldindslag. Til et pressemøde, hvor jeg var heldig at have den amerikanske ambassadør til bordherre (og tænk sig, det charmerende mennesker deler min LA-kærlighed), var der blærede guldkaffekopper. Men det er en helt anden historie, som  handler om mærket Skinceauticals…bare vent. Link til guld-produkterne på TV2 er et klik væk HER.

VIND creme-herligheder lig her

@Beautyspace på Instagram 

04/03/2014
VIND!
07/03/2014
Ole Henriksen fjerner rødme OG inspirerer Blachman

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina H – Åh undskyld, det var mig, der læste for hurtigt. Saffran indeholder antioxidanter (= beskyttelse). Det ER mange penge. Jeg er fuldstændig enig med dig. Den var primært med pga temaet skulle belyses både i smuk emballage, ansigtspleje og makeup. Jeg har ikke selv prøvet den.

  Stor hilsen Anette

  07/03/2014
 • Christina Hansen

  Jeg så skam hele indslaget. Jeg havde åbenbart for travlt med at beundre din hud og negle til at høre efter. Marrokansk guld = safran – så har de omtalt cremen på YSL eventen. Men det bringer jo det næste spørgsmål på banen? Hvad gør den safran så af gode ting? 1100,- er en hamper pris for en øjencreme! Men den ybersmukke krukke drager mig. ♥

  07/03/2014
 • @ Pernille S – Du har helt ret. Det kræver TV2 Play at gense noget på TV2. Jeg tror til gengæld det er muligt at prøve Play en måned uden beregning.

  @ Marie R – Det har du ingen grund til at være. I øvrigt morer det mig stadig SÅ meget med din kommentar om hæve-sænkebordet fra arbejds-bommerterne.

  @ Baysen – Synes Jane Iredales mineral foundation i ultra lette strøg er fint. Men husk at huden skal være top fugtmættet nedenunder.

  @ Christina H – Jeg tror, du kan se hele indslaget ved at prøve TV2 Play gratis i en måned. YSL’s nye creme kommer 1. april og indeholder det Marokko kalder deres rødorange guld: safran (kombineret med andre ingredienser). Krukken var mest med for at vise at der også er guld-look i emballager ;o) Ja, det bliver spændende med weekenden.

  Stor hilsen Anette

  07/03/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ RijaH – Sjovt du nævner det. Jeg har også altid opfattet mig selv som en sølv-dame. Men jeg prøver til med guld.

  @ Birgitte B – Har du fundet dem på Instagram?

  @ Stinefab – Linket skulle gerne virke, men det er blot til forhandlerlisten.

  @ AD – Åhhrr altså. Tak. Så kan vi dele den. Medaljen.

  @ Anna Skyggebjerg – Du kan SLET ikke gætte hvem jeg har fået billet til den 13. marts ??? Nemlig til DIG. Glæder mig meget.

  @ Jette V – Dejligt, Jette. 1000 tak fordi du så med. Skulle gerne være der nu.

  @ Charlotte K – Godt så.

  @ Sanne – Helt enig. Der er ingen hudforbedrende effekt, men gløden og shineeeffekten (doseret) er godt hvis lagt på de øverste steder i ansigtet (lidt på fx den øverste del af ansigtet).

  @ Anette J – En lille designskat.

  Stor hilsen Anette

  07/03/2014
 • Christina Hansen

  Hej Annette. Er det muligt, du kan fortælle lidt mere om øjencremen fra YSL?
  Jeg mener, du sagde, at krukkerme er håndlavede og unikke, hver og en? Hvad gør guldet? Reflekterer lyset, så man behøver mindre concealer??
  Jeg forstår det ikke helt, hvorfor jeg også har prøvet at google den, men uden held.
  Jeg kan se, der står “or rouge”, men det nytter ikke. Ej heller på Magasin’s webshop, selv om jeg prøver at søge på prisen. Vil du skrive det fulde navn? Den er måske så ny, at den ikke er kommet på.
  Jeg undrer mig meget over, den ikke var på YSL -eventen i tirsdags i Kong Hans salen. Der fortalte de netop bl.a. om guldtendenserne.
  Guld i creme kan jeg lide tanken om. Men i make-up og neglelak: Nej tak, jeg springer over! 🙂

  God weekend til dig og dine bedste mennesker

  P.s : Spændende weekend i vente med Ole- konkurrence og dine toilet-hylde-ting. Det giver bare så meget ekstra kulør på tilværelsen og en blafrende sommerfugl eller to i maven. ♥♡♥

  07/03/2014
 • Guld er så fint, men samtidig synes nemt, at det kan blive for meget, for overdressed.
  Hvad gør man egentlig, hvis man gerne vil have let dækning, men ikke bryder sig om flydende foundations?? Jeg har det lidt svært med både foundations, bb/cv creams o.l. Det føles tungt, huden føler sig lukket inde, og jeg er hele tiden bevidst om, at jeg har noget i ansigtet. Derfor foretrækker jeg pudder. Det er så nemt og passer til mit temperament. Men jeg er ikke så vild med det matte look – især nu hvor fedteri i t-zonen er fortid, og tørre pletter rundt omkring er nutid. Men hvad gør man? Findes der en pudder, som ikke er alt for matterende??

  06/03/2014
 • Marie Rasmussen

  @AD HØRT!!! Anette ser drøn godt ud. Er faktisk lidt misundelig;-)

  Har aldrig været super glad til guld. Men kan på mine ældre dage, faktisk godt se, at det er meget klædeligt. Og må jo krybe til korset og sige at solkysset hud og guld er super smukt!

  06/03/2014
 • Anette j

  YSL-creme -krukken er virkelig smuk.

  06/03/2014
 • Pernille Sparsø

  @Stinefab jeg tror linket er ment som henvisning til de produkter Anette havde med på morgentv. Gad også godt se indslaget, men tror vi må tage til takke med forgyldte billeder;-)
  Synes guld er super smukt; især når huden har fået lidt sommerkulør. Tippet med at lægge lidt guld i øjenkrogen kan jeg kun sige godt om. Superflot. Jeg bruger Chanel Stylo Eyeshadow 07 Moon River.

  06/03/2014
 • Guldglimmeraccent på neglene er altid godt. 🙂 Men ellers er jeg lidt lodden på guldglimmer, tænker firserdisko, æv. Og guld i cremer har jeg altid tænkt ikke kan bruges til noget, det ligger jo bare ovenpå huden og gør ikke noget!?!

  06/03/2014
 • CharlotteK

  Elsker guld – både metallet og farven!

  06/03/2014
 • Jette V

  HA! for en gangs skyld passede Go’ Morgen Danmarks timing med at jeg sad i sofaen med morgenkaffe og kølende eye pads :)! Og du så jo fantastisk ud Anette, godt valg med den der grå vest. Jeg skal helt klart have YSL guldlakken, men har ikke set den i butikkerne endnu – eller også er den kommet indenfor de seneste 2 uger…?

  06/03/2014
 • Jeg er en stor, stor fan af Rufus Gifford. Det glæder mig, at han fik den borddame, han fortjener.

  06/03/2014
 • AD

  Guldmedalje til dig A for at se så godt ud 😉

  06/03/2014
 • Stinefab

  Er det bare mig der ikke kan få linket til at virke? Vil jo gerne se det ‘gyldne’ tv-øjeblik 😉

  06/03/2014
 • Jo, de negle vil vi gerne se 😉 Jeg er ikke så god til guld, men det klæder mig nu godt nok, når jeg får taget det på 🙂

  06/03/2014
 • Guld kan jo gøre hele forskellen! 😀 Sjovt har jeg altid været en sølvpige, men da jeg blev forlovet og den ring der kom på, var af guld, så har jeg været lidt vild med det siden 😉

  06/03/2014