Hønserumpe + sandheden om Sandy

labeguf-copy

Jeg kender en smuk pige – kvinde er det vel – på 32. Hun er træt af sin mund og har været det i årevis, fordi den er uden læbelinje og derudover snerper sig sammen som en hønserumpe. Synes hun. Og nu vil hun gerne sprøjtes. Eller have en anden løsning. Jeg krydser fingre for den anden løsning.

SNUP TIPPET-bud på en anden løsning: Læberne er anderledes end al anden hud, fordi de hverken har hårstrå, talg- eller sved-kirtler og derudover er så tynde, at de kan knase af tørhed eller hænge i laser. Derfor kan du: 1) Fjerne døde hudceller ved at børste læberne med en blød tandbørste og holde dem mætte med en fedtholdig pomade efterfulgt af SPF. 2) Afprøve hudekspert Susanne Melchiorsens lækker-mund-metode, hvor en særlig serum (Ageless Intensive Care) efterfulgt af en multi-taskende øjencreme (Eye Care Balm) klappes ind i huden omkring munden. Hendes anbefaling lyder også på en daglig dosis gymnastik, eller nærmere akupressur-tryk: Læg din tommelfinger ind på dit tandkød op mod læberne. Tryk hele vejen rundt med uret og gentag et par gange. 3) Når det gælder læbelinjen så er en læbeblyant i egen læbefarve uundværlig.

NB1: Jo, Melchiorsens website (og emballager) trænger til en 2010-venlig update, men produkterne fungerer. Og så er det jo gratis at afprøve gymnastikken sammen med den creme, du allede har.  

NB2:Til de af Jer der ikke kunne genkende Sandy i går, så er der et mere vellignende foto her (i hvert fald er øjnene de samme, siger min kloge søster). Begge billeder er fra 2010. Hands up…får jeg lyst til at skrive.

oliviahand

Foto: Zimbio

27/09/2010
Hvad sker der for Olivia Newton John? Og Meg Ryan? Og Anni?
29/09/2010
Holy beauty # 2

Kommentarer

 • HS

  Der ER altså lidt botox-pande over den søde “Sandy”, men nu kan hun da genkendes 😉

  29/09/2010
 • Charlotte

  Ja, i går kunne jeg i hvert fald overhovedet ikke genkende Olivia N-J. Billedet i dag er noget mere vellignende og man kan godt se, at det er hende. Er dog i tvivl om jeg ville have kunnet genkende hende, hvis jeg ikke havde vidst, hvem der var på billedet….
  I øvrigt godt med lidt info om hønserøv/rosinmund – med restylane ses resultatet dog med det samme, det gør det desværre ikke med den anden metode, går jeg ud fra. Så hvis jeg skulle give mig i kast med noget a la det, ville det blive restylane. Det skal dog fornyes ret tit, mener jeg at kunne huske?

  29/09/2010
 • susanne

  PS troede det hed Hønserøv 🙂

  29/09/2010
 • susanne

  Kan overhoved ikke se det er hende
  kan du ikke finde et gammelt billed af hende så man lige som kan se før og efter .
  Så kan det være jeg venter lidt med den Botox

  29/09/2010
 • Jeg krydser altså også fingre for den anden løsning, for jeg kan slet ikke genkende Sandy. Stakkels hende.

  29/09/2010
 • Kamilla

  Ja nu kan man bedre kende hende – men shit de hænder! De afslører da vist liiige alderen….

  29/09/2010
 • Lene

  Sikke en klog søster;O)

  28/09/2010
 • Joan

  Åh jeg tænker da den stakkels veninde må kunne hjælpes at skønne Kenneth! Man må da kunne lave noget halløj med lys og skygge i læbestiften?? Åh jeg håber ikke hun vælger sprøjten. Synes det er så trist at vælge den løsning. Tror det er som en skål chips. Man tager én og pludselig er skålen tom. Når læberne svulmer – synes hun måske også øjenlågene hænger lidt også.

  28/09/2010
 • Hej Anette,
  Ja, vores læber har ikke nogen naturlig olieproduktion og ringmusklen om munden bruger vi jo mimisk når vi snakker (nogle kvinder meget).
  Nogle har “hønse-rumpe”tendensen genetisk mens andre får den f.eks. af at suge på cigaretter. Vi har heldigvis masser af blodcirkulation i læberne som kan øges med pleje+let massage, MEN det eneste som virker for din veninde, er desværre nok lidt udfyldning med filler produkt f.eks restylane. Dog skal dette ikke overdrives som det desværre ofte ses i Hollywood, men skal holdes så naturligt som muligt, så det harmonerer med resten af ansigtet. En let læbefylde med restylane kan også afhjælpe problemet lidt og vi mister desværre også denne fylde med årene.

  28/09/2010
 • Gitte Salling

  Hej A
  Hmm, ja jeg kan godt genkende “Sandy”. Dog ser hun lidt mere menneskelig ud på dette billede :-).
  Hendes ansigt er lidt mere fyldigt, og det klæder damen..

  28/09/2010