fbpx

Hører du til mine 50 procent?

nails

Faktisk skulle det handle om apps i dag. Negle-apps. Som dem på billedet. Hvor du for ca. 100 kr. kan dekorere fingerspidserne med gør-det-selv folie i alverdens farver og mønstre. Enten fra Blixz eller OPI’s Nailapps.

Men negleordene bliver en kort historie i dag. For der kom en efter mig i cyberspace går. I hele bloggens toårige lange liv har jeg ellers (næsten) været forskånet for hadefulde kommentarer, som er hverdag for mange andre bloggere. Men så kom der en i aftes. En virkelig slem en. Og læser du med på Beautyspace, ved du, at jeg er vild med debat, kommentarer, kritiske spørgsmål og bare spørgsmål. Men vedkommende smed grimme ord efter mig. Om mig. Et eksempel i den milde ende var, at sådan en solariebranket dame (moi??) ikke burde ha’ en beautyblog.

En klog herre i efterforskningshumør foreslog at google gmail-adressen, og dét gav mange sjove oplysninger, men jeg skrev bare et venligt svar til vedkommende (du ved kill with kindness). Sørme om ikke der var svar fra samme gmail-adresse her til morgen…fra en tilsyneladende sød person (samme fornavn, nyt efternavn) med beskeden om, at hun ikke havde besøgt Beautyspace. Forskellige personer kan åbenbart have identisk gmail-adresse.

Jeg ved, hvad du tænker. Og nej, selvfølgelig bruger jeg ikke mere tid på det ….meeeen hvis det sker igen, har jeg heldigvis en nordjysk fætter, der er ekspert i at spore IP-adresser. Og han er slet ikke så sød som mig.

SNUP TIPPET: Jeg var sammen med ordtrylleren Christina Klitsgaard sidste onsdag, og hun kom med vise ord: “50 procent af dem, du rører med dine ord og budskaber er vilde med det. Og det er dem og kun dem, du skal koncentrere dig om. Drop de andre for it’s not meant to be. Ingen kan please alle uden at ende som ligegyldige.” Og hun har vel ret, den kloge dame?

NB: Hvis du hører til mine 50 procent og gerne vil have et dagligt, gratis skønhedsboost fra Beautyspace i din indbakke, så foregår tilmeldningen her. I april kommer der labre konkurrencer, Ole Henriksens sande hud-tricks, top-ti-listen over de mest effektive creme-ingredienser og meget, meget mere.  Hvis du allerede er på listen, skal du intet gøre.

Go Blixz:

017

NB: Det fine foto af Blixz herover er fra Complete Me, som har den lækreste webshop lige her, hvorfra du kan købe den vakse neglefolie. Jeg lover, det er superlet at lægge på.

11/04/2011
Hvis man nu har en bio-magisk mand…
13/04/2011
Når makeup forvandler – med og uden hjælp fra Photoshop

Kommentarer

 • Britt Rosted Sørensen

  Du er den bedste Anette, keep up the good work!Den sure dame havde nok lidt galle hun skulle ud med.

  14/04/2011
 • Mette Vang Johnsen

  Ja nogle folk må godt nok kede sig. Klø bare på du gør et super godt stykke arbejde, du har jo ligesom fanget min intresse og det er ikke nem hvad make-up angår;)

  13/04/2011
 • Du kan tro jeg hører til de 50 %!
  Jeg ♥ at læse med her, også selvom jeg måske bruger make-up max. 5 gange om året. Men jeg labber alligevel det hele i mig, for du deler skønt ud af din viden og altid lækre billeder på bloggen.

  Har selv prøvet at få negative kommentarer og mails, og synes det er utroligt, at nogle eksistenser har så sølle et liv, at de er nødt til at genere andre med hadske mails. Det er for grimt!
  Tak fordi du fortsætter i samme skønne stil, som altid!

  KH♥

  13/04/2011
 • Annette

  Jeg hører helt bestemt også til de 50 %, der bare overelsker din blog 🙂

  13/04/2011
 • Nipuni Julie

  Hvor bliver man ked af det indeni når man hører hvordan nogle mennesker behandler dig Anette. Med dit store arbejde, viden og engagement kan man kun og jeg mener KUN rose dig! Keep up the good work!

  13/04/2011
 • Lene

  Hvor vildt at nogen gider bruge tid på at svine dig til. Svært at forestille sig hvad motivet er – men som flere er inde på måske misundelse. Kys

  12/04/2011
 • Birgitte

  Yes jeg er blandt de 50%! Men hende den dumme kan sgu da ikke ha’ læst dine indlæg hvis hun kalder dig solariebranket! :O)

  12/04/2011
 • Susan

  Hvor er det dog synd for vedkommende, der må have et alvorligt problem med sig selv, sin mentale tilstand og fornuftige dømmekraft! Men at komme efter dig var da det mest onde og underlige, men sådan møder vi ind imellem mennesker – for hvem andres kundskaber er en torn i øjet… Din rate ligger langt, langt højere end de 50% – jeg tror nærmest at denne person er ude i noget med promiller – i mere end én forstand 😉

  12/04/2011
 • Dorthe

  Misundelse er en grim ting, og vedkommende “med det sure opstød” ville nok ønske, at hun selv lagde navn til en så fantastisk blog, som du gør kære Anette.
  Keep up the good work – I’m definitely one of yours!

  12/04/2011
 • Jeg hører bestemt også til de 50% som er vilde med det du laver – so keep up the good work 🙂

  12/04/2011
 • Anette J

  Kære Anette. Godt du er lige i hælene på den, der gør det træls at være i blog-land. Historien fortæller også noget din måde at blogge på – nemlig at du faktisk læser de indlæg, der kommer på din blog (den ene her var så bare meget urimelig) og det, at du netop læser indlæggene giver din blog stor personlighed. Det er et meget stort plus. Du er interesseret i dialog med din læsere og mellem dine læsere. Så tak for stor faglighed og engangement – jeg melder mig blandt de 50%.

  12/04/2011
 • Jeg hører bestemt også til de 50% der er vilde med det, du laver, søde Anette!

  12/04/2011
 • Susanne Jensen

  Jeg tror vedkommende har haft en dårlig dag, og så skulle det bare gå ud over en eller anden. Lad det fare, selv om det er groft.
  Jeg hører til de 50% 😀

  12/04/2011
 • Kære alle – jeg sidder her…bleg (of course) og virkelig, virkelig glad. I er de BEDSTE, nogen kan ønske sig. Tak. kh Anette

  12/04/2011
 • Sanna

  50 procent af dem, du rører med dine ord og budskaber er vilde med det…? Hmmm Jeg tror du har en højere succesrate end de 50 procent 🙂 En smittende begejstring for skønhed og en super levende blog!

  Synes det lugter fælt af misundelse? Sådan en sølle stakkel…

  Fed sætning,Helle Forum, den ryger med i tasken 🙂

  Forårsknus herfra

  12/04/2011
 • susanne

  Det er simpelthen for skrapt- hvis man ikke har noget pænt at sige skal man ikke sige noget – det er selv det vi lærer vores børn……!! gad godt nok godt at have set hvad den spasser skrev til dig
  Du er fantastisk og har en fantastisk blok – misundelse er en grim ting

  12/04/2011
 • Kristina

  Jeg er en af dine 50 procent! Keep up the good work 🙂 – og solariebranket? Dig som er så god til at minde os læsere om, hvor vigtigt solbeskyttelse er? Det er jo til at grine af 😉

  12/04/2011
 • Linda Juul Petersen

  P.S. I alt dette lakkeri, kan du så anbefale en god lakfjerner. Kæmper lidt med at få underlak, to lag lak og overlak af….

  12/04/2011
 • Linda Juul Petersen

  Hej Anette! Som du selv siger, så tror jeg bare at du skal lade det glide…. Hvis man ikke har rygrad nok til at lægge navn til sine holdninger, så skal det ikke tages alvorligt – forget it.
  Jeg nyder ihvertfald din blog, og hvis nogen ikke gør, kan de jo bare lade være med at læse dine indlæg 🙂

  12/04/2011
 • Tinna

  Jamen selvfølgelig er jeg blandt dine 50% …du gør altså et eller andet med de ord, så jeg bliver nød til at springe direkte ind og læse, og hver gang får jeg rigtig skønne tips. Christina Klitgaard har mange super gode fif også….
  Og så den der kommentar f**k it, det er simpelthen ikke værd at spilde tid på, du er skøn og MEGET dygtig 😉 STORT kyss til dig <3

  12/04/2011
 • kære Anette. Keep up the good work- and fuck the rest (eller i alletilfælde hende sækken) Jeg synes du er super god og ligetil og gør alt det svære enkelt. Knus

  12/04/2011
 • Maria S

  Din blog er fantastisk. Den er det første jeg tjekker om morgenen med morgenkaffen i hånden. Det er simpelthen den bedste start på dagen.
  Hører helt klart til dine 50 procent.
  Keep up the magnificent work.

  12/04/2011
 • Øv hvor må det være kedeligt at være sådan et surt menneske. Vi elsker din blog, A, keep up the good work!

  12/04/2011
 • Metteline

  Sølle personage! Nogle få, stakkels mennesker får det bare bedre ved at (forsøge på at-) tromle andre. Live and Let Live! Jeg er 100% med i de 50%, Anette 🙂

  12/04/2011
 • Jeg er en af de gode 50 %. 😀
  Har først fornylig fundet din blog. Tror jeg ledte efter noget med neglelak…

  12/04/2011
 • Tine

  Øv Anette.
  Indimellem støder man bare på underskudsmennesker!
  Håber at du bliver forskånet for mere af den slags.

  12/04/2011
 • Hvad satan bilder sådan en idiot sig ind at svine dig til? Jeg er vred, harm og irriteret. Seriøst det er jo under lavmål for det første at gøre det anonymt for det andet at gå personligt efter dig! Jeg kan forstå, at man meningsmæssigt at være uenige, hvis den ene skriver om rød front og den anden om atomkraftværk. Men dig! Du er jo ikke langt fremme med fejekosten, så hvad pokker bilder sådan en læser sig egentligt ind? Jeg ville gå mere efter den. Og gmail adresser, der er ens? arrrhhh Anette 🙂
  Jeg synes du er dejlig, smuk og bleg 😉

  KH
  Anne

  12/04/2011
 • Okay, skulle vedkommende ikke få sig et liv istedet for at sidde og blive mavesur over andre…Jeg går og forberede mig til selv at lave en blog, og havde slet ikke troet at folk ville gøre den slags…naiv, ja måske eller bare positiv og optimistisk af natur…

  12/04/2011
 • Salli

  Er meget ny, men begejstret læser af din blog – keep up the good work og hvem det end var der skev i aftes skulle tag at få sig et liv!

  12/04/2011
 • Søde veninde.
  Jeg er ked af at høre, at du er blevet udsat for sådan ubehagelig personage 🙁
  Men det med 50 % er FULDSTÆNDIG rigtigt! Don’t bother – du ved 80/20 reglen – Paretos lov (80 % af dine kunder indbringer 20 % af din omsætning og omvendt, 20 % af en læges patienter bruger 80 % af tiden etc.)
  Bare liiige et spørgsmål – skal man melde sig igen???????????????

  12/04/2011
 • Karina Jørgensen

  Den fortjente du godt nok ikke! Din blog er fantastisk – og du er fantastisk! Du ved, hvad du taler om, undersøger tingene til bunds og er nuanceret – det er altid spændende og lærerigt at besøge din blok! (Og ellers kan man jo bare holde sig væk). Stort knus herfra

  12/04/2011
 • Kære Anette,
  Jeg er bestemt også blandt de 50%, der elsker de daglige skønhedsindlæg.

  Det siger mere om personen, der har skrevet de grimme ord, end det siger om dig. Hun går i for små sko og som min datter ville sige: “Hun må være ensom”. De arbejder vist med psykologi i skolen for tiden 🙂

  Knus fra
  mette

  12/04/2011
 • Kære Anette,
  en god bekendt har for flere år siden givet mig et fantastisk udtryk at kvittere med i sådanne situationer:

  Fortsat god inkarnation!

  KH
  Helle

  12/04/2011
 • Mette Kolle

  søde Anette… jeg er klart med i dine 50%… jeg nyder at læse din blog… lærer en hel masse og udbreder gerne din viden og din blog videre til hele min omgangskreds… 🙂 fortsæt i samme bane… “I LOOOOVE IT…..!!!!”

  12/04/2011
 • Arghh!! Så kom du også med i klubben af bloggere der sku svines?! Det er så usselt!! Tænk at der er nogen som bruger tid og kræfter på det i stedet for bare at skride videre til et andet bageri!??
  Jeg kommer her fordi jeg hygger mig med dine tips. De indlæg som handler om noget jeg ikke har brug for hopper jeg da bare over, eller tar med med for underholdningen og jeg elsker stemningen, konkurrencerne og de lækre præmier! Så bliv ved – jeg hænger på som jeg plejer 🙂
  – meeeen, en lille detalje er da at jeg godt nok synes du glemmer mit navn i den der udtrækning 🙂

  12/04/2011
 • Jaaaa! Selvom du sender blogindlæg dagligt, så føles det aldrig som spam. Det er der ikke mange der kan gøre dig efter 🙂

  Jeg har også fået en grim mail på et tidspunkt – ikke en der var SÅ personlig, som den til dig, men man bliver alligevel overrasket over, at nogen gider. Min var fra en hotmail-adresse.

  12/04/2011
 • Kiss Jacob

  Up in my Grandmothers…..

  Det er det der sker for nogle når de ikke tager deres medicin…
  Denne her blog er vidunderlig!

  12/04/2011
 • AD

  Ej, hvor tarveligt. Jeg er 100% med i de 50%! Knus fra AD

  12/04/2011
 • Jeg er også blandt dine 50% – og synes, at sure, dumme mennesker burde holde op med at skrive sure, dumme beskeder til folk, der gør det sk*de-godt. Hvis troll’en var/er sur på dig, kan han/hun da bare holde op med at læse med.

  Jeg læser med glæde med og håber meget for dig, at historien ikke gentager sig!

  12/04/2011
 • Jeg kan ikke forestille mig, hvad den person kunne sige om dig, som er værre end det karaktertræk, vedkommende selv har vist så rigeligt af: At kritisere uden at turde være stå ved sin kritik med navns nævnelse og en brugbar mail-adresse. Sådan en kryster!

  12/04/2011
 • VI kan gode lide dig – så fortsæt bare med det fine arbejde. Det er givende for os alle! 🙂

  12/04/2011
 • HA, lille smålige menneske. Hvis hun kendte dig, ville hun jo vide, hvor sød og sjov og BLEG du er!! Nej, spøg til side, det er noget modbydeligt noget at gøre – men jeg tror at mindst alle dine 50% vil komme efter vedkommende, hvis det fortsætter!! Kh M

  12/04/2011
 • Jess

  Anette…jeg synes, du er dejlig!

  Og din blog går hånd i hånd med min kop kaffe som kernen i mit morgenritual.

  Og ud fra et psykologisk perspektiv (man er vel kommende psykolog :o)), vil de fleste der ved lidt om, hvordan det menneskelige sind fungerer, nok være enige om, at sådan en adfærd siger mere om den person, end det siger om dig.

  KNUS Jess

  12/04/2011
 • Du ved jo hvad jeg mener 🙂

  Og JA, jeg hører til dine 50%.

  12/04/2011
 • Charlotte

  Vedkommende må have et sølle liv – godt man ikke lever sammen med sådan en fidus…

  Dit indlæg bringer lige mine tanker tilbage på din lækre artikel om negle i Børsen – hold op hvor var de fede, frække og anderledes de negle 🙂

  Forårstanker til dig smukke 🙂

  12/04/2011
 • Louisa

  Hvor er det ærgerligt, når der er nogen, der skal prøve at gøre livet surt for andre. Jeg synes, blogging er en rigtig interessant og inspirerende kommunikationsform, og jeg synes, det er så modigt af jer, der tør at give så meget af jer selv via jeres blog. Det er vi nogle, der er glade for, så lad ikke andre ødelægge dette.

  12/04/2011
 • Utroligt altså! Tænk at man kan se sig så sur på en person, der ikke har gjort en noget. Man kan jo bare holde sig væk, hvis man ikke bryder sig om lugten i bageriet.

  Heldigvis er vi mange, der værdsætter dine skriblerier 🙂

  /Mette

  12/04/2011
 • Enig med de andre, hvis man ikke har noget pænt at sige, så lad være. En blog er trods alt noget man læser frivilligt:-) Keep up the good work:-)

  12/04/2011
 • Louise

  Jeg er med på heppekoret, selvom dem der kender mig aldrig ville tro mig som en beauty-wannabe 😉

  12/04/2011
 • Det er simpelthen så ærgerligt med de trolde, der huserer derude – for selvom man jo godt ved, de bare er ude i hampen, så blir man altså lidt chokeret! Men dejligt, det ikke tar pusten fra dig – vi vil jo ikke undvære hverken dine skønne tips eller dig! (solariebranket sagde du? DET beviser da vist i hvert fald at trolden næppe har læst meget med her:-))

  12/04/2011
 • hej Anette,

  Øv og dobbelt øv. Det er særdeles rystende at få grimme ord smidt i hovedet – og specielt når man slet ikke fortjener det! For det gør du IKKE. Du spreder positivitet, saglighed og glæde gennem BeautySpace. Jeg håber virkelig at vedkommendes grimme ord forsvinder fuldstændig fra din hukommelse. Jeg sender skønne beauty thoughts til dig!!!

  12/04/2011
 • Sådan et røvhul.
  Keep it going, jeg er vild med din blog og jeg vil gerne vove den påstand, at den har fået mig til at gøre lidt ekstra ud af mig selv, fordi det er vigtigt.

  12/04/2011
 • Jeg er af den overbevisning af hvis man ikke har noget pænt at sige “SÅ LAD DOG VÆRE MED SIGE NOGET”. ANETTE… Jeg er vild med dig og din blog!! Du spreder god energi “Ole Henriksen Style”. Kh fra en meget fast læser

  12/04/2011
 • Har aldrig og kommer nok aldrig til at forstå de mennesker som kun vil kritisere andre. De må have manglet den lille sætning i livet: “Hvis du ikke har noget fornuftigt at sige, så lad være med at sige noget” Jeg har heldigvis også været forskånet og indtil videre har jeg kun haft en enkel dumsmart kommentar. Der måtte jeg altså også lige ud i noget detektiv arbejde og det viste sig at vedkommende var folkeskolelære, DET synes jeg til gengæld var skræmmende at finde ud af… Er ikke lige den slags mennesker jeg forbinder med trolling. 🙁

  12/04/2011
 • Ej, hvor plat! Jeg har også haft besøg af en trold med truende adfærd. Han/hun gjorde mig så forskrækket at jeg satte password på bloggen i lang tid. Men set i bakspejlet var det en forkert reaktion.

  Så lad dig ikke skrække af trolde – du skal bare lade være med at fodre dem 😉

  12/04/2011
 • Kathrine

  Jeg hører til de 50 % og det er af den interesserede slags! Jeg suser ind på din blog hver dag, når min søn tager sin ultra kort powernap (20min!) og drømmer om alle de skønne produkter!!! Så jeg må give den kloge dame ret – glem den negative slags og fokuserer på dem der ikke kan få nok 😉

  Kh Kathrine

  12/04/2011
 • Gud hvor er det altså frækt. Hvis man ikke har noget pænt at sige, så skal man bare holde sig væk. Tænk, jeg regnede slet ikke med, at du kunne få sådanne kommentarer! Jeg elsker simpelthen din blog. Bliv endelig ved med dine lækre billeder, finurlige ordspil og hede debatter <3

  12/04/2011
 • Det var sgi da groft….håber ikke det gentager sig!

  12/04/2011