Haps de (næsten) gratis fif fra miss Jo

Er lige kommet hjem efter første møde i Beautybanden med gamle kendinge og nye ansigter. Blandt andet hudlæge Jørgen Esmann, som jeg strøg over til i hvert ledige frikvarter (en historie der lander på bloggen, så snart jeg er færdig med at afprøve et spændende tip fra ham). Vi var blandt andet samlet for at kaste de sidste punktummer ind den store 2012-trends-pulje. 

Fordi vi også skulle fotograferes, var jeg heldig at være sammen med en af mine yndlingsmakeup-artister: Jo Danshøj. Hun er vildt god til at svinge penslerne og kan derudover en masse teatertrick (damen har arbejdet i Hollywood). Og så har hun en ro, en stemme og et blik, der kan sende de fleste – i hvert fald mig – i tranceland. OG så roser hun altid dem, hun har i stolen. Burde vi ikke gøre det noget mere? Rose hinanden.   

To tips fra eksperten:

 • Blankt hår som i nu-nu: Jo fordeler en mandelstor portion Biosilk i håret – bare de yderste lokker – og glatter derefter igennem. Derudover laver hun det berømte baghårs-bob: kompliment-magneten.
 • Jo bruger en farvet såkaldt Power Powder fra Maria Nila – en hårpudder der masseret ind i hårrødderne (bare øverst på hovedet) giver løft, volumen og udjævner farveforskelle som eksempelvis en usexet udvoksning (som i øvrigt også kan se naturlig-hip ud).

NB: Til alle de søde, der har spurgt: mit tøj er ALTID fra skønne V-Collection og Haust.

18/12/2011
Trendupdate 2012: Control freak – hvem, mig?
21/12/2011
Mine mandariner

Kommentarer

 • Dejligt!!!!!!!!!!!!!!!

  26/12/2011
 • Tinna

  Min dejlige veninde som giver mig fantastisk opbakning i en svær tid ……
  Din hår ser så super godt ud ..vil tage alle tips til mig, tænker om jeg ikke skal smutte i fotoalbum og tjekke lidt 80′ er fotos af den skønne A 😉
  Glæder mig til konkurrencen om en Jo-oplevelse …wauwww
  Juleknus til dig Anette

  21/12/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle jeres kommentarer. You rock my world!
  @Patrycja – årh tak. Jeg vil anbefale Redkens Extreme serie (sælges til gode priser på Ezzence.dk pt. Prøv at få vænnet dit hår til max 3-4 gange vask om ugen.
  @Frederikke – årrrhhhh altså. Tak. What to say? BS (ikke Christiansen) lever kun godt, så længe læserne er så aktive, som I er.
  @Pernille – du er for sej. Tror du ikke, at det netop er det, du beskriver, som kan overvinde det meste?
  @Charlotte – haha…det tip jeg taler om, bliver ikke i rynkeafdelingen. En dygtig hudlæge vil til enhver kunne hjælpe dig med en kombineret IPL-behandling/Avit-syrecreme…og det virker altså.
  @Marie R – GODT Magasin fik oprejsning efter forleden.
  @Lita – den slags veninder er bedre end creme. For skønheden.
  Mange hilsner Anette

  21/12/2011
 • Jeg holder med Con9
  OG, så har jeg rost min dejlige veninde for at kæmpe sig igennem en hård omgang stress…. Glædelig JUL og godt nytår Anette, glæder mig til at følge dig endnu mere i det nye.

  21/12/2011
 • Stor ros til dig Anette. Jeg er rigtig glad for Beautyspace 🙂

  Ser frem til at høre mere vedr. det spændende tip.

  Herlige foto. 🙂

  20/12/2011
 • Marie Rasmussen

  Jeg vil gerne rose Magasin, fordi de i dag havde minus 50% på “By Malene Birger” – og vupti, jeg fik en lille julegave til mig selv.

  Stor ros til dig også Anette! Du får smilet frem hos mig HVER DAG når jeg læse din blog 🙂

  20/12/2011
 • Åh ja, ros er og bliver en fantastisk ting og det er altid rart at få lidt med på vejen. Så jeg vil da gerne rose både dig og Jo, for I leverer uden tvivl begge to noget af det bedste beauty-stuff her i blogland 🙂

  20/12/2011
 • Charlotte

  Jeg vil også meget gerne sende en masse roser afsted til vidunderlige JO. Og så vil jeg opfordre alle til at smide et lod i konkurrencen om en makeover for det er sådan en SUPER oplevelse – specielt at være i selskab med JO 🙂

  Og så er jeg jo vildt spændt på at høre mere om ham hudlægen…Er det mon ham jeg skal løbe hen til og få mine rynker tryllet væk???? FORLÆL FORTÆL…

  20/12/2011
 • Gitte Salling

  Rosen må da så absolut være til dig. Jeg har lært rigtig meget ved at læse/se din blog. Tusind tak for det.

  20/12/2011
 • Ros er i det hele taget godt for både dem der giver og dem der modtager – og det bliver nemmere at give jo mere man øver sig!
  🙂

  20/12/2011
 • Pernille Bølkov

  Jeg må starte med at sige, tak for en fantastisk artikel og super fede billeder 🙂
  Jeg får tit ros og jeg roser, hver dag, mine børn, min mand, mine kunder osv, jeg er et meget positivt menneske, og har altid været det, selv om sygdom ville have ram på mig, for noget tid siden, formåede jeg at holde et positivt sind, ( bryst canser og canser i underlivet ), man skal huske, det positive, og alle der får ros, ved jo, at vi ” vokser” lidt hver gang, så girls, husk det nu, vi lever nu, det skal nydes og nyd dine medmennesker 🙂

  20/12/2011
 • Anette, du er alt for sød…også at have i stolen. Virkelig en fornøjelse : )
  Jeg synes også det er vigtigt at rose hinanden. Og når jeg har kvinder under sminkekosten vælger jeg altid at fokusere på det smukke i dem og det skal de have at vide. Alle kvinder er nemlig unikke og skønne. En af grundene til jeg elsker mit job.
  Tusind tak for din smittende energi og din dejlig inspirerende blog.

  KH Jo

  20/12/2011
 • Frederikke

  Gad iøvrigt godt være med i den der jury – ved godt at det er hårdt arbejde, men I ser ud til at have en fest. Må rose det arbejde der lægges for dagen.

  20/12/2011
 • Frederikke

  En ros til alle de søde medlæsere på din blog og dermed dig for at skabe dette forum. Sjældent har jeg læst så mange kvinders søde, velformulerede og morsomme kommentarer noget sted. Jeg vælter mig bestemt ikke i veninder privat, men nyder nogle få skønne kvinders selskab, når vi har tid. Og når det sker, står tiden stille. En ros til alle de piger og kvinder som formår at skabe et sådan tidsløst rum af god energi, uendelig rå humor på ofte egen bekostning og sjældne bredbåndsforståelse. Livet bliver i et sådan selskab både større end en selv og behageligt overskueligt, når man fornemmer, at vi alle er i samme (lille) båd på godt og ondt. Just love it. Så er kvinde kvinde bedst og ikke værst. Også en ros til min skønne bedre halvdel som favner mig hver dag og faktisk kommenterer positivt på selv små forandringer i min make-up (han er vågen), roser min mad (omend det ofte mest er for forsøget på at lave noget andet end det vanlige), hjælper til om morgenen med det ene formål at forlænge min søvn (jamen altså…)Der er jo ros at give allevegne, må huske at rose min unger for at de er blevet mine 🙂

  20/12/2011
 • Maria v

  En rigtig god pointe, ROS GØR GODT, yderst godt – man glemmer det bare ofte i hverdagens trommerum, så ja, tak for reminder:)

  20/12/2011
 • Patrycja

  Uden tvivl min mor – for ALT det, hun gør for mig! Og så til dig Anette for alle de BRUGBARE tips og gode råd. :)Speaking of which – kan du anbefale en shampoo til fedtet, slidt og hormonelt hår? (er nu ammefri og overgangen ses tydeligt både på håret og huden!). 🙂

  Mange julehilsener,
  P

  20/12/2011
 • @Helle Forum – Du var savnet. På et tidspunkt var der en, der sagde ‘NU mangler vi Helle’.
  @Pia S – det varmer mit hjerte at bloglæsning ikke nedprioriteres i en sådan en juleuge.
  @CharlotteK – Husk at der også skal fløjtes.
  @Dorte – wiiihhh tak.
  @Birgitte – har også sådan en søster.
  Mange hilsner Anette

  20/12/2011
 • Og som første år nogensinde som ikke-beauty-award-dommer siger jeg: JEG SAVNER JER! KH Helle

  20/12/2011
 • Pia S

  Mine børn skal have ros idag, de bærer over med deres mors julestress, og udviser en fantastisk tålmodighed!

  20/12/2011
 • CharlotteK

  Dejlig artikel, fyldt med postivitet:-)
  Jeg tror jeg vil rose mine børn i dag – vi skal nemlig lave konfekt i eftermiddag og så vil jeg huske at rose dem for de fine konfektdyr, de laver:-)

  20/12/2011
 • Birgitte

  Åh fantastisk. Min søster skal have ros i dag – hun er en skønnert af de store!

  20/12/2011
 • Dorte Daugaard

  Tænk, hvor stor en “vidensbank om beauty I har der…

  Ros til dig, fordi du på interessant vis formidler eksperternes beautytips og -tricks videre til os almindeligt dødelige 🙂

  Glæder mig til at høre om det, du afprøver….

  20/12/2011
 • @JK – linsen fanger altid de mærkligste grimasser hos mig. Derfor.
  @Sveta – jep. Hun er til at forstå.
  @Louise – dejligt du læser med.
  @Kira B – Du er for god inspiration. Vil følge dit eksempel i dag – og bl.a. huske min mor. Har desværre ingen mandlige kollegaer i nærheden.
  Mange hilsner Anette

  20/12/2011
 • Kira B.

  Jeg syntes også at et godt sted at starte er hos fru. Beautyguru – Vi glæder os meget til Beautyawards 2012 og alle de dejlige tips, der uden tvivl, vil dryppe ned til os på bloggen!!! Jeg roste min mor i går, og sagde “godt opdraget” -havde fået ros på arbejdet for altid at være opmærksom på mine omgivelser, så den måtte jeg jo sende videre til min mor. Dagen i dag er endnu ung, har kun fået rost min kollega for hans ekspertise (som altid kommer mig til undsætning, den mand ved bare alt). Men vil rose videre derude, fordi det føles godt at rose andre og det varmer indeni, når man kan se at de sætter pris på det!!!

  20/12/2011
 • Godt I findes og gør livet lækrere for os andre!!!

  20/12/2011
 • sveta

  Jo er fantastisk….jeg følger godt med hendes blog og suger alle tips til mig :o))
  VH Sveta

  20/12/2011
 • JK

  Hvor er kommentarerne til billederne virkelig skægge!

  20/12/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Emilie – ja, og du ved det jo, hvad du taler om.
  @Con9 – årrrhhhhh sweet you. Tak-tak-tak. Ville gerne surfe endnu mere rundt i blogland.
  Mange hilsner Anette

  20/12/2011
 • p.s. der skulle selvfølgelig have stået, at du svarer ALTID på alle kommentarer..

  20/12/2011
 • Uden at det i øvrigt skal være et forsøg på at score billige points, vil jeg give rosen uforbeholdent til dig, Anette. Rent bortset fra, at du jo har en superspændende blog, som jeg nødigt ville undvære, så har du evnen til at være nærværende overfor dine læsere i en grad, som desværre alt, alt for mange “etablerede” bloggere glemmer. Du svarer ALTID på alle indlæg, du takker for links til din blog og du besøger og kommenterer på dine læseres blogs.. seriøst – det er SJÆLDENT man oplever det. Pudsigt nok, for vi burde jo alle sammen være hinandens netværk i blogland, men sådan fungerer det desværre ikke, har jeg fundet ud af. Så tak og kæmperos til dig, fordi du kender betydningen af god karma! 😉

  20/12/2011
 • Åhr Jo er så dejlig!! Glæder mig til at se flere billeder 😀

  20/12/2011