fbpx

Har du hørt om KATE PLUS EIGHT og den skønheds-genvej, de fleste gerne vil have opskriften på?

samlet-copy21

Amerikanske Kate Gosselin blev pludselig så verdenskendt, at People Magazine ryddede forsiden. Årsag? Kate plus eight (prøv at google de tre ord og se lige løjer) fik først sekslinger og derefter tvillinger og fortæller nu, hvordan hun fik den viste forsidekrop. Og når det gælder hendes glatte og ret fine øjenomgivelser, så nægter hun at have hentet hjælp andetsteds end hos Ole. Dén Ole – ja, ja, ja (se den lille tekstboks, hvis du har gode øjne).

SNUP TIPPET: Kate plus 8 brugte ifølge sandhedsvidnet People Magazine 2 uger på at opnå en glat og flot hud rundt om øjnene (så flot, at folk komenterede det). I forgårs spurgte jeg Ole Henriksen, hvad han har blandet i den kølige blå øjengel, som i øjeblikket er udsolgt i USA. “Agurk og alge-protein (peptider)” lød svaret.

NB: Et kig på ingredienslisten viser, at der også er calendula, glycerin og aloe vera i…og nul parfume og parabener, hvis du interesserer dig for den slags.

18/11/2010
Hold øje med de to her
22/11/2010
Hudforvirret? Dos & Don’ts for Sofie & Kristina…og måske dig?

Kommentarer

 • Den bruger jeg! “Den blå øjengel fra Ole”! Jeg spurgte Helle Thorup, hvilket øjenprodukt jeg (som mega-kritiker af kommerciel skønhedpleje – men nu 40 år), skulle bruge hvis jeg skulle bruge det bedste fra hendes butik. Og så stak hun mig “den blå”, som jeg kalder den. Den bliver brugt hver dag og står i mit kosmetik-køleskab, så den er skøn kold, når jeg bruger den. Den fjerner enhver irritation/træthed i øjnene – og gør det (det lyder latterligt det her) svært at blinke umiddelbart efter den er påført, for den strammer så meget op at jeg ike helt ved hvad jeg skal gøre af mine øjenlåg umiddelbart efter. Men bare rolig, det fortager sig og så ser man altså lidt mere klar og strålende ud bag efter:). Klar anbefaling – min svigermor vil osse ha den blå nu, især da hun hørte at det er dén Ole selv bruger.

  25/11/2010
 • Ahh…interessant indlæg! Især når jeg lige står og overvejer hvilken øjencreme jeg skal/bør kaste mig over. Tror at jeg er blevet fristet helt over evne nu!

  Men – det har intet med Kate G. at gøre. Må indrømme at jeg faktisk ikke kan li’ hende (og hendes eks). Så hende blive interviewet af Barbara Walters sidste år, hvor hun (stolt) fortalte om hvordan børnene græd da de kom hjem fra skole og opdagede at kamera’erne var væk fra deres hjem. Det er fan** ikke sundt for små børn med sådan en reaktion…!!

  20/11/2010
 • Nipuni Julie

  Er den at finde i de danske butikker ? Matas, magasin m.m.?
  Fantastisk julegaveidé til mor og moster – det er lige noget for dem 🙂

  19/11/2010
 • Det er den, jeg har brugt hver aften de sidste 2 år – og jeg er da helt sikkert glad for den, men den har desværre ikke udrettet mirakler på mig, der i en alder af 38 år for alvor er begyndt at lede efter opstrammende og foryngende hudpleje….

  …. men på den anden side, har ved jeg jo ikke, hvordan mine “under-øjnene” ville se ud uden geléen…

  19/11/2010
 • Joan

  Tror jeg får sådan en i julegave og bliver lige så drønlækker som hende Kate! :O)

  19/11/2010
 • Lene

  Åh ham Ole H igen – han er altså FANTASTISK!

  19/11/2010
 • Birgitte

  Jubiii hvor får vi fat i den? er den udsolgt i dk også?

  19/11/2010
 • Ebru

  Hvad mon sådan en sag koster? 🙂 den bliver min mor sikkert glad for til jul..

  19/11/2010
 • Anneli

  Jeg har fulgt Jhon & Kate +8 i et års tid – og elsker de små søde børn! Kate har gennemgået en enorm makeover i løbet af serien, nu er hun en top stylet smuk kvinde og ikke den kedelige forstadsmor hun startede med at være.

  love love love Jhon & Kate +8

  19/11/2010
 • Jette Rasmussen

  Nu ved jeg hvad jeg skal ønske mig i julegave! :o)
  Har hørt om Kate – så kan man ikke bruge den med ” at man jo også har fået børn” længere…

  19/11/2010
 • Lotte

  Ihhh… hvor det lyder godt – jeg må klart forbi Magasin på vej hjem fra job, og få fingrene i det lille blå vidunder:o)

  19/11/2010