Har du nogensinde lyst til det her?

dryhairshampo

Hvis ja, så er det jo absolut en mulighed. Endda en sjov en af slagsen som med garanti vil vække mere opsigt end den dårlige hårdag, der måske fødte lysten til at kaste en pose over garnet. En anden mulighed er hårpudder eller tørshampoo, som jeg er blevet helt og aldeles storfan af.  Både som red-en-fedtflad-frisure-i-en-fart og som styling-redskab nr. ét. Især når det gælder sommerens (og efterårets) ultrahotte udtryk med det opløftede og let matte look, er et drys hårpudder umanerlig godt.

SNUP TENDENSEN: tørshampoo giver et mere lyst støvet og mat look, mens hårpudder kan købes i forskellige nuancer og afstemmes efter din hårfarve. Begge fungerer ved at suge fedt til sig og give håret en mere tør struktur, som løfter og gør det nemmere at sætte. Drys hårpudder eller spray lidt tørshampoo i hårrødderne, lad det sidde et par minutter, inden du børster og styler lokkerne. 

NB: Nu er Andrea Elisabeth Rudolphs svar lagt på bloggen lige her

hair

10/06/2010
Hold nu op
14/06/2010
Mr. Perfect

Kommentarer

 • Jeg har eksperimenteret med osis+ dust it i et par uger, og det virker bare helt perfekt på mit tynde hår! Jeg købte det på nettet på Bella Capella og fik en god vejledning i hvordan jeg bedst bruger det i mit hår… slut med dårlige hårdage for mit vedkommende 🙂

  21/06/2010
 • Iih, det må jeg finde. Jeg er ekspert i dårlige hårdage, da det let fedter 🙁

  15/06/2010
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære Marianne, du kan købe tørshampoo og hårpudder både hos Matas og frisøren. Spørg om lov til at få dem demonstreret, så du er sikker på at få den rigtige med hjem ;o)

  13/06/2010
 • Gosh – sådan noget har jeg aldrig haft. Det skal jeg bare have. Kan kun huske min farmor havde det stående…nej hvor retro! Kan man købe det alle steder. Som i matas?

  12/06/2010
 • Du glömde Saschajuans Volume Powder, den är super!!

  12/06/2010
 • ulla

  ….JA – uhh det mest magiske trick til håret er tørshampoo. Kan redde fladt pandekagehår,volumiøst hår på 5 sek, pandehåret kan hurtigt ‘opdateres’.Quick fix til håret – love it!

  12/06/2010
 • Nipuni Julie

  Har længe søgt en tørshampoo, så det er dejlig at se et indlæg om netop dette 😉 thumps up!

  12/06/2010
 • Det har jeg prøvet. Hos frisør-Rasmus. Sidste gang. Han sagde, det var lavet af stjernestøv???

  11/06/2010
  • Anette Kristine Poulsen

   @Gitte – jeg tror, frisør-Rasmus har ment, at det er det støv, stjernerne altid bruger ;o) kh Anette

   12/06/2010