Hår-guf

Kan du nikke genkendende til hår, der hurtigt bliver trist, mat og kedeligt? Det kan jeg – og derfor bad jeg makeup-artist og hårstylist Kenneth Adelhardt dele ud af sine bedste lækkert-hår-i-en-fart-tips under en optagelse i sidste uge. De kommer her – og jo, c’est moi i stolen som forsøgskanin (foto: Jens Peter Engedal).

SNUP TIPPET:

• Først sprayer du et varmebeskyttende stylingprodukt i lokkerne (det kan være hvad som helst – eksempelvis ghd’s Thermal Protector eller Shu Uemuras Depsea Moisture Foundation)

• Spray derefter en anelse hårpudder eller tørshampoo i hovedbunden. Det gør, at evt. fedt suges op, og at håret løfter sig (Gun-Britt, Bumble & Bumble og Tigi har alle gode tørshampooer)

• Lav en hurtig toupering hvor du med en kam reder håret i modsat retning tæt ved hårbunden. Red derefter det øverste lag hår og følg op med et glattejern – lok for lok. Derved får du et fyldigt bundløft OG et glatpoleret hår. Slut af med et shine-pift, hvis du virkelig vil give den gas – eksempelvis med L’Oréals Texture Expert Shine Protection Spray.

NB: Hvad er dit bedste tip til glansfuldt hår?

Før hr. Adelhardt tog fat

Før hr. Adelhardt tog fat

Tid til toupering

Tid til toupering

Og endnu mere toupering

Og endnu mere toupering

Næsten færdig - pandehåret er stadig liiiiidt for bobbet

Næsten færdig - pandehåret er stadig liiiiidt for bobbet

15/01/2010
Skønheden har en pris
17/01/2010
Rød som blod og nøgen som hud

Kommentarer

 • Lækkerhed!! Er der din egen farve?

  18/01/2010
  • Anette Kristine Poulsen

   Hej Karen – faktisk ja, det ER min egen farve, MEN nu er det blevet nødvendigt at friske op med min egen farve, og det gør jeg med købe-hårtoning (fra supermarkedet og helt anti-øko) – altid i farve brun eller lys brun. ;o) A

   18/01/2010
 • Det hængeparti kender jeg vist ikke noget til 🙂 Det må jeg høre mere om. Glemte i øvrigt at sige, at din hårfarve er meget misundelsesværdig. Min har nemlig en tendens til at blive for mørkt/sort. Nå, det var vist nok om hår i denne omgang. Rigtig god mandag til dig, Anette.

  18/01/2010
 • Hvor ser det hyggeligt ud! Og flot resultat 🙂

  17/01/2010
 • Hvor ser du bare skøn og glad ud, Anette. Sikke en udstråling. Og selvfølgelig: Håret ser også lækkert ud. Jeg snupper straks tips og tricks, men kunne nu godt ønske mig en frisør med magiske hænder snarest. God søndag til dig og dine.

  17/01/2010
  • Anette Kristine Poulsen

   @Linda – tak for guldkommentarer…minder mig om, at jeg har et hængeparti. Noget med Kbh, hårmodeller og dig ;o) God søndag. kh anette

   17/01/2010