Hårgodt og et kompliment du med garanti ALDRIG har hørt før…

beautyqueen-copy1

Der findes ingen bloglæsere i hele verden, der kan diske op med ordlækkerier i kommentarfelterne som jer. Om Shu Uemura skrev I bl.a.: Ushi Heiku, sushi, sumobryder, kimono og shiny hår, pivfrækt design, u-udtalelig hårpleje, samurai på flaske, sko, Lost in Translation, Tokyo, konkubine, Shur Muar (=sur mor), Arigato, whoop-whoop, shampoo der gør andre misundelige og så lige ordene luksus og vippebukker et par hundrede gange.

Shu Uemura er blevet bedt om selv om at trække vinderne (for på den måde har jeg uddelegeret den øv-hed det er, når alle ikke bare vinder): De heldige blev: Camilla L, Marie Neumann og Karen.  En mini-Shu-trøste-ting ryger af sted til: Elena Leah, Gitte Salling, Tille og Metteline (og den er lille). Send fluks jeres adresser til Christine på CHARDT@dk.loreal.com

Og så det med komplimentet. I går var beauty-banden samlet igen for at for at røre en sidste gang i gryden med de nominerede til Danish Beauty Award. Og søde og dygtige Johanne, som jeg har mødt i blogland, havde spurgt om ikke hun skulle komme og dulle mig op, fordi der kom TV und so weiter. ‘Ihhhh du har altså et flot baghoved’, sagde hun som det første (ta’ den), og det er sådan set første gang jeg har hørt det. Men dejligt er det jo. Også selvom vi desværre glemte et bevisførende foto.

SNUP TIPPET: 1) Knald på øjnene laver Johanne med hjælp fra masser af sort, flydende eyeliner på øjenlåget + kunstige vipper (med øvelse, øvelse og MACs vippelim kan det læres) 2) Det øverste hår er touperet ved at tage nogle lokker og med en tæt kam rede modsat ned mod hårbunden. Det eneste stylingprodukt hun brugte var Biosilk, som hun til gengæld havde med i en literdunk. Jeg er fan af Johanne! 

Foto: Johanne Danshøj

15/03/2011
VIND!
20/03/2011
Jeg fandt den. Glanssprayen. Sammen med en hårlak, der husker…

Kommentarer

 • CharlotteK

  Wauuu – Anette da!!!!

  21/03/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Ann Cathrine: det er det originale ‘Silk Therapy’ produkt – den med ‘dråberne’. God fornøjelse. Og husk at på billedet er der også kørt et glattejern gennem håret. kh Anette

  21/03/2011
 • kira

  tippet med biosilk er hermed gemt under favoritter, til næste gang der skal fyldes op i stylingprodukterne 🙂

  21/03/2011
 • Ann Cathrine

  Hvilket produkt fra Biosilk brugte hun? Jeg vil gerne have, at mit hår kommer til at se sådan ud 🙂

  21/03/2011
 • @Rikke – jeg vil anbefale, at du finder en creme med arnica, som er kendt for at være helende ud over det sædvanlige. Jurlique har en arnica-creme (285 kr.) og Weleda har en arnica-olie, som godt nok er til kroppen. Endelig har Mellisa også en arnica-creme til ca. 70 kr. Held og lykke. kh anette

  21/03/2011
 • rikke mattsson

  Hej Anette
  Jeg har lige fået fjernet 2 modermærker/vorter i ansigtet hos en plastikkirurg. Han har heldigvis været yderst grundig, og det ser rigtig fint ud. MEEN ingen snit uden ar, så har du et godt råd til, hvordan jeg hjælper huden på vej at blive så fin som ny, så vil jeg være dig taknemmelig 🙂
  Vh
  Rikke Mattsson

  20/03/2011
 • Uhhh, hvor er du altså smuk… også med både blikfang og hår-bob. 🙂

  19/03/2011
 • Elena Leah

  Wow. Mit hjerte stoppede lige et sekund for meget, da jeg så mit navn stå blandt de andre tyrkise navne. Det blev godt nok ikke til første-præmie, men en trøstepræmie er slet, slet ikke så dårligt!

  Det er et suverænt trick, den med lige at toupere håret. Flot volume!

  19/03/2011
 • Stort tillykke til vinderne 🙂 Wauw, hvor ser du godt ud! 🙂 Hold da fest. Jeg har selv lige fået lavet pandehår, elsker det 🙂

  19/03/2011
 • Wauw! Hvor er dine øjne smukke 😀

  19/03/2011
 • Anette J

  Jeg ser en toplækker blogger på billederne.

  19/03/2011
 • Nu er du jo vanvittig smuk i forvejen – men hold-da-op!

  19/03/2011
 • Tinna

  You look so fantastic..pretty woman 😉

  19/03/2011
 • Jonna

  Du er da en meget smuk ung kvinde.

  18/03/2011
 • Lene

  Hov hov – hvor blev min søster af? Jeg ser en kloning af Trille og Cher – med paryk! Nej pjat. Hvor er du da bare toplækker! Mon ikke Johanne kunne gøre noget ved din søster også? Der er i hvert fald udviklingspotentiale! :O)

  18/03/2011
 • Nipuni Julie

  Som altid er du smuk! Jeg ville bestemt ikke have noget imod at være ligeså smuk når jeg når din alder. Og jeg elsker din frisure.

  OG OG OG – den vippelim du nævner fra MAC er og bliver den bedste! Også til at lime sten, fjer og andre pyntegenstande i hovedet eller på kroppen.

  18/03/2011
 • Metteline

  Juhu, jeg vandt trøstepræmien 😀
  Hvor er det nogle gode billeder, Anette – skønt at kunne være stolt af et flot baghoved, det er bestemt ikke alle, der kan det – selv har jeg et irriterende fladt baghoved, så jeg fx ikke kunne bruge de der elastiske hårbånd, da de var et hit, for de glad op bagpå.. Det var lidt af et traume 😉

  18/03/2011
 • Hvor ser du skøn ud! Frisuren klæder dig super godt 🙂

  18/03/2011
 • Susan

  Kan man nominere DIG til en Danish Beauty Award??? 😉 Du får min stemme!

  18/03/2011
 • AD

  Jeg melder mig ind i Johannes fanklub… 🙂

  18/03/2011
 • Du er gudesmuk!
  Jeg er især vild med dine øjne og pandehåret. Jeg tænker Pernille Rosendahl, og håber du tager det som en kompliment 😉

  18/03/2011
 • Gitte Salling

  Juhuuuuu :-). Tak

  18/03/2011
 • Hvor er du bare smuk Anette. Jeg håber også at jeg er en smuk Annette, når jeg bliver lidt ældre 🙂

  18/03/2011
 • Jeg vil hoppe med på Lotte Bs vogn – min frisør har også sagt det (det var nu mere på grund af en samtale om asiater med flade baghoveder, en kategori jeg stadig føler jeg hører med under, på trods af diverse frisørudtalelser).

  18/03/2011
 • Jeg siger det samme som de andre…du’ SÅ flot, Anette. Og vild med frisuren – den vil jeg også ha’!

  18/03/2011
 • Smukke lady!

  18/03/2011
 • Britta

  Du er for lækker Anette – med eller uden baghoved 😉
  Det, jeg lige hæfter mig ved er ordet TV – hvornår får vi dig at se på alteret derhjemme? Knus

  18/03/2011
 • nydelig og total chekket ser du ud!

  18/03/2011
 • Fedt look der! Og flot baghoved er altså godt at ha! Bare tænk på, hvor mange der ville se det hvis du ikke havde hår:-)

  18/03/2011
 • Just asking. Kunne jo være at sådan et baghoved ligesom gav en særlig connection til you-know-what-deroppe…(der må jo være nogle fordele ved at ha’ sådan et baghoved!!!).

  Gu’ må I da se mandens baghoved. Når han altså kommer hjem fra de varme lande, hvor der er sol og 15 grader (fra morgenstuden!!).

  18/03/2011
 • @Christinna N – alt tæller. ALT. I know.
  @Johanne – du gjorde mig klogere. Og meget mere pænere!
  @Lotte B – fluek…….You make me smile. Må vi se din mands baghoved?
  kh A

  18/03/2011
 • En lille sprogdetalje…men hvordan kan Shu Uemura selv trække vinderne når manden er død?

  18/03/2011
 • Den har jeg faktisk hørt før. Believe it or not!!

  Den faldt fra min frisør-veninde til min kæreste da hun klippede ham. Og faktisk har vi haft lidt in mente med vores babyer og fladt baghoved og ligge på ryggen og alt-det-dér.

  Måske I skal lave en klub?!?! Fan*** en ekslusiv klub, som det er rimelig umuligt at blive medlem af…(ej, hvor sjovt!)

  18/03/2011
 • Tine

  Sikke øjne….
  Hvor ser du bare godt ud Anette (-:

  18/03/2011
 • jeg er fan af johanne og DIG! hvor er du smuk & lækker, anette.

  18/03/2011
 • Jess

  Hold nu op nogle lækre øjenvipper!! :o)

  18/03/2011
 • Så dejligt og inspirende at møde et positivt menneske som dig Anette…helt sikker på du må drikker det samme som Ole H : ) Jer bliver man så glade af.

  Skøn beautybande og I er så yderst kompetente til det I laver…til stor fordel for alle os forbrugere : )…der venter i spænding!!

  Kh fra Jo

  P.S. Det med fotodokumentation af din profil med flot baghoved må du have til gode…Folk tænker bare ikke over det med de baghoveder, for man går jo ikke og kigger så meget på sit baghoved. Jeg kigger dog på mit og alles andre…Det gælder også om at have lækker profil!!!

  18/03/2011
 • Christinna N

  Et kompliment er vel et kompliment. Alt tæller. 🙂

  Tillykke til vinderne.

  18/03/2011
 • Hvor ser du godt ud, Anette! Og tillykke til vinderne. 😀

  18/03/2011
 • kira

  Looking good 🙂

  18/03/2011