fbpx

Hårrejsende blåøjet

hairdo-copy3

Direkte ned i et hul af savn skulle Christina, som ellers er en sød og endda høflig bloglæser, lige netop nævne Skt. Peders Stræde (Kbh) i går i en kommentar. Min gamle gade. Som jeg savner, selvom jeg skam er glad for Jylland. Men alligevel. “This place is sick, man“, lød det da også, da Redkens kloge hårhoved Carmody Homan netop befandt sig i hovedstadens latinerkvarter for nogle dage siden. Sick er det nye ord for cool i NYC, hvis du skulle være i tvivl. Homan er blandt frontfigurene hos amerikanske Redken, der begyndte som et garagebrand i 60’erne. Glem nu alle de “celebrity looks”, sagde den ret morsomme herre og mente, at det var urealistisk at få diverse stjerners look medmindre man har en 24-7 stylist til rådighed, som hvert femte minut kan sørge for de blanke magasinsiders picture perfect looks. Hent din inspiration på gaden, lød anbefalingen, mens han jublede over Skt. Peders Strædes sidegade, Lars Bjørnsstræde, hvor vi sad bænket.

SNUP TIPPET: Konkret anbefaler han at 1) at rode op i håret, så det perfekte aldrig får overtaget, 2) at gå efter volumen (big is better), 3) og endelig holde håret væk fra ansigtet, 4) OG glæde sig over, at hårprodukter i dag ikke er, som da han var ung med kun 3 produktmuligheder: super hold gelé, super super hold mousse og ekstra super hold hairspray. I dag skal der være liv og bevægelse i dine lokker…kontrol og ikke stift hold, som mesteren siger.

NB: Katja ovre fra Pudderdåserne har været så venlig at spørge, om jeg vil gæsteblogge om uskønne tips i dag, hvis du har tid og lyst.

14/10/2010
Løb, nu vi er ved den friskere hud. Løb.
18/10/2010
Hvad hudlæger ved om sæbe, grydelåg og film

Kommentarer

 • Elsker, elsker, elsker det hår! Rod, volumen og væk fra ansigtet er faktisk det jeg ubevist går efter dagligt – rart at få sat ord på det – og få bekræftet at det holder.

  18/10/2010
 • Mie

  WOW, også tænker jeg, for mig ville dette look også betyde, at jeg måtte have en stylist inden for rækkevidde……….

  18/10/2010
 • Lene

  Skønt at se dig på pudderdåserne!
  Husker også Sct. Pederstræde – det var tider!

  15/10/2010
 • Kamilla

  Sikke dog et garn den unge dame har! Jeg var glad for at rulle ned og se at det ikke var det første foto der var resultatet! ;O)

  15/10/2010
 • Hvem er den smukke unge mand ved din side??? Han trænger dog til at blive klippet….

  15/10/2010
 • Jaaah stort hår styrer ;o). Glade minder fra gymnasietiden, hvor det eneste, der holdt max var…husblas. Og super strong hold fra Studio Line! Det holdt 80’er krøllerne væk fra hovedet (men hold da k… det var skidt i regnvejr)

  15/10/2010