Hej, det er mig, Marie!

Nej, ikke Anette!!! M.a.r.i.e!! Nåmen, det synes jeg bare lige vi skulle have på det rene inden vi fortsatte, da der var flere sidste gang, som troede Anette var i New York og…jeg ved snart ikke hvad. Det var mig der var i New York. MIG! (altså, Marie) og nu er det igen mig (stadig Marie!!!) der skriver, fordi…det gør jeg sådan set hver gang det bliver den første mandag i måneden. At hvad!!? – tænker du så sikkert nu – det er da ikke mandag eller ny måned eller en skid! Mmn, det’ sandt. Men det er fordi Anette har spændende planer for bloggen i hele næste uge (som vi godt kan glæde os til) så jeg er lige blevet rykket til fredag. Men kun denne gang. Normalt skriver jeg den første mandag i måneden, okay? Sååååh…kom, lad os råbe i kor: MARIE-MANDAG!! Flot. Lad os så komme i gang.

Jeg ville faktisk have skrevet om den Kardashian-neglelak jeg købte for halvanden dollar på et lille gademarked på 110th street..mest fordi, er jeg den eneste i hele verden der ikke anede at Kardashian-søstrene havde et makeupmærke? Og som synes det er lidt sjovt. I det. Æh, haha? Nå, men den skaller desværre af alt for hurtigt til at jeg vil anbefale den. Den er ellers supernem at tage på og farven jeg købte er megacool, hvis jeg selv skal sige det (og det skal jeg jo) og så tørrer den på tre sekunder. Virkelig. Tre sekunder. Aldrig oplevet noget lignende. Så det er faktisk lidt ærgerligt. Men altså, hvis man er frisk på, at lakken kun holder til en aften i byen eller noget, så er den abso værd at købe.

MEN så var det jo, at det var min fødselsdag om et par dage (jeg sidder lige her nogle minutter – helt stille – og bare venter på at lykønskningerne vælter ind, ikk?…..dumdidej) og i den anledning har min boyfie købt en gave til mig, uiii. Okay, jeg købte den selv, fordi…nåhm, han er en mand og hvis jeg sagde til ham, at jeg ønskede mig Estée Lauders Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher Dimseduttelidut, så ved jeg han ville blive fjern i blikket og være helt sådan: Hvad sagde du klokken var? Så jeg købte den selv. I lufthavnen. For hans penge dog. Trods alt. Og hvinede en masse af glæde (og falsk overraskelse) da jeg åbnede æsken. For ja, jeg har allerede åbnet den. Jamen, jeg er ikke så god til at være sådan en type, der bare sidder og venter på at det bliver november, så jeg må åbne mine gaver. Så den er åbnet og taget i brug. Og jeg er vanvittig glad for den. Det er et mirakelserum. Jeg har faktisk brugt den i årevis, men har holdt en pause med den i et års tid, fordi jeg simpelthen ikke syntes at mit budget lige var til den. For lad os nu være ærlige..prisen er absurd. Eller…jamen..jo, jeg synes kraftajma den er dyr (500 kr). Ikke desto mindre, er den altså alle pengene værd og jeg har virkelig savnet den, for den vil for evigt være et af mine absolut yndlingsprodukter. Den gør simpelthen min hud så fin og så silkesilkesilkeblød. Og det er ikke engang en overdrivelse. Kan slet ikke lade være med at ae mine egne kinder, så blød og glat bliver min hud. Garntrisset fordi den er proppet med silikone (hvilket vist nok er lidt forbudt ifølge Anette…tror jeg nok) men hey, den gør mig smuk. Jeg bruger den som en slags primer. Porerne bliver seriøst ikke eksisterende og den ligger et fantastisk underlag til makeup. Den er perf..som de unge siger….perf!! (hvis du ikke er så ung og fresh i det, skulle det eftersigende være en forkortelse for perfekt. Ak ja). Så dén vil jeg istedet anbefale. Og det er hermed gjort. God weekend.

30/10/2014
Galoperende storhedsvanvid
01/11/2014
Sig vi ses i Aarhus – UDSOLGT, læs under NB

Kommentarer

 • Tillykke tillykke 🙂 håber du er blevet top forkælet – synes du er fantastisk i dit skriv, bliver helt stakåndet 🙂

  02/11/2014
 • Marie

  Årh, mand. Tusind tak allesammen.

  01/11/2014
 • Pernille Sparsø

  Sjovt indlæg! Stort tillykke med den snarlige fødselsdag 🙂

  01/11/2014
 • Maiken C

  Heeej Marie … godt at læse fra dig igen. Tillykke med fødselsdagen 🙂 og sikke en lækker gave, din kæreste gav dig 🙂 Kærlig hilsen, Maiken

  31/10/2014
 • Marie Rasmussen

  Hip hurra og tillykke med fødselsdagen lige om lidt. Håber der falder en gave eller to af på selve dagen
  🙂
  Tillykke med fødselsdagen og den skønne serum!

  31/10/2014
 • Jette Berg

  Tillykke med lige om lidt. Du er fantastisk underholdende

  31/10/2014
 • Lene C

  Tillykke med fødselsdagen lige om lidt. Godt at høre fra dig igen – du er en skøn skriver!

  31/10/2014
 • Vesna Barbu M

  Tillykke med cremen 🙂 ..var det prisen billiger i lufthavnen end normalt ? eller koster den det samme ? Tak
  og god weekend.

  31/10/2014
 • HSBP

  Sikke en smøre :-)Man bliver jo glad. Også for at høre om produktet. Og tilløk. Hvis det passer med porerne, så må den da prøves. Heldigvis er det snart jul!

  31/10/2014
 • Ønskeliste alert! Den er røget lige direkte på 🙂

  31/10/2014
 • Tillykke med lige om lidt… og god weekend!

  31/10/2014
 • Maria

  Du burde sælge brugte biler eller noget andet skrammel, for får altid lyst til at købe ALT, hvad du anbefaler 😀

  31/10/2014
 • Marie

  Tak I 3 søde mennesker <3

  31/10/2014
 • Rie

  Det var en ordentlig mundfuld lige fra morgenstunden…. Men tak for god info. Og stort tillykke med fødselsdagen, når den kommer :O)

  31/10/2014
 • Anja Svendsen

  Tak for endnu en dejlig ordleg,du skriver så jeg bliver glad i låget.

  Og tillykke med den snarlige fødselsdag.

  31/10/2014
 • Uiiii! Marie-mandag på en fredag, som ovenikøbet er pay-day, og som ikke følges af en hel uges arbejde!

  Tillykke med fødselsdagen lige om lidt.

  31/10/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.