fbpx

Held i held hudpleje

…er hvad det er, når der tilfældigt opstår noget fint som et uventet biprodukt. Og Neostem er sådant et eksempel på held i held-hudpleje.

I 2003 spottes den genetiske mutation, der forårsager Hutchinson-syndromet, som ælder børn før tid. I Marseille gør et hold forskere – ledet af professor Nicolas Levy – en opdagelse. De arbejder med genetiske sygdomme, der accelerer ældning, og teamet patenterer og døber to stoffer Omega-statin og Z-dronate. Ingredienserne ser ud til at gøre en så positiv forskel, at de indgår i forsøg på Timones børnehospitalet i Marseille. De samme to stoffer er efterfølgende godkendt som kosmetiske, hudforbedrende ingredienser, og har kastet Neostem i kategorien af kultprodukter. Du ved af typen, der storsælges i Frankrig og efterhånden har utallige nomineringer (senest Danish Beauty Award) og skønhedspriser i bagagen.

Hvis du vil se mere held-i-held-hudpleje (inkl. Neostem), så kig med på et tidligere Go’ Morgen Danmark-klip her. (Og nej, jeg er ikke faldet i søvn, selvom det ser sådan ud).

SNUP TIPPET: Jeg spottede det her fine kit, som du skal se – og til en særpris. Og jo, det er produkter uden silikone, mineralske olier og parfume. Hvis den slags betyder noget for dig.

HØR HER: Jeg tror, at du vil blive rigtig glad for at være skrevet op her. Siger det bare, og så kan du jo se, hvad der sker…

08/05/2014
Barnligt, I know
12/05/2014
Derfor sætter jeg strøm til

Kommentarer

 • lene

  mht til mit lange spørgsmål, så er det jeg egentlig spørger efter OM huden stadigt kan have det fulde gavn af BP a-vitamin cremens indhold af a-vitamin hvis man kommer noget under?

  Måske er det lidt selvsagt? *smile*

  Alt går jo, undtagen gamle biler.

  11/05/2014
 • lene

  Heej!
  Jeg tager dette med fra indlæg af 4 maj, så bliver det nemmere??!

  Du svarer på et blogspørgsmål (udklip fra anette) sådan her:

  Hybenkerneolien (som jo også indeholder A-vit) kan du bruge under ALT – på nær Bioeffect som gerne ‘vil være alene’. Hvis du bl.a. tænker på Lings Squalaneserum, så kan jeg godt finde på at bruge den først, så ganske få dråber hyberkerne olie og så min solbeskyttelse. Om det vil fungere for alle må bero på hudtype. Håber det giver mening.

  Jeg vil høre om du kan uddybe mht BP A-vitamin creme til natten.

  Kan og bør/skal etc man bruge lidt hybenkerne olie under den?

  Synes ellers det står overalt at den skal på alene, så jeg vil gerne vide, fordi den er lidt tør for mig med 40+ hud.

  Hvis det fungerer med hybenkerne olie under BP a-vit creme, vill det også fungere med serum paradokse eller med rent squalene under?

  jeg er blevet afhængig af din blog og din bog. Har læst hele den senere og læser nu om udvalgte partier. Yum!

  11/05/2014
 • lene

  Sanne says: 11. May 2014 at 07:23
  Hej Anette. Jeg er lige som Charlotte interesseret i at høre, hvordan du vil bruge den serum, der følger med kittet. Morgen / aften? Alene / eller under en anden creme?

  Me too! Wanna know!

  11/05/2014
 • Marie-Louise jønsson

  Hej Anette gider du spørge Anne P. Hvilken mascara hun har på på billedet fra indlæg den 28 april 2014. Jeg mener hun engang har sagt hun var glad for Helena Rubinstein men dem er jeg ikke så imponeret af men synes hendes vipper sidder flot på billedet. Jeg er selv glad for Lancomes definicils og hypnose men er altid på “jagt” efter noget endnu bedre så jeg vil også gerne vide hvilken mascara DU bruger Anette. Tusind tak for en skøn blog og dine altid skønne svar og respons 🙂 ml

  11/05/2014
 • Jette V

  @ Sanne: Prøv at se her http://www.neostem.dk/product/neo-stem-serum-39/
  Go’ søndag 🙂

  11/05/2014
 • Sanne

  Hej Anette. Jeg er lige som Charlotte interesseret i at høre, hvordan du vil bruge den serum, der følger med kittet. Morgen / aften? Alene / eller under en anden creme?

  11/05/2014
 • Pernille Sparsø

  Mens jeg sparer op til enten Bioeffect eller NeoSteeem kunne jeg måske investere i den lak du har på i tv klippet. Kan du mon huske firma og navn. Meget smukke negle! Gælder iøvrigt også studieværtens;-)

  10/05/2014
 • Neo Stem må prøves en dag 🙂

  Hvad er din holdning til Mesoeclat(Mesoestetic) lift off behandlinger, udført på en klinik ?

  Rigtig god weekend. 🙂

  10/05/2014
 • Helle Andersen

  Hvor er det godt at vi har dig til at oversætte alle de komplicerede kemiske formler, til det vi bare vil vide. VIRKER DET
  (: Helle

  09/05/2014
 • Charlotte

  Hej Anette. Har lige købt dette sæt! Og må lige høre.. Ved du er tilhænger af EGF.. :)Men tror du også på dette sæt ? Og hvordan ville du bruge det.. Om dagen bruger jeg bla den solcreme fra Balance Me – som fugtighedscreme.. Tror du det er nok – at bruge dette sæt – og så creme fra BC ? Og mht natten … Hvis jeg kun vil bruge det der.. Hvilken creme vil du bruge ovenpå ? (Det kan vel ikke bruges alene – om natten)… Jeg har den ansigtsolie fra Rudolph .. Men den er vel ikke god – ovenpå om natten ? Håber på at høre fra dig.. Charlotte

  09/05/2014
 • Cecilia Mansen

  Sidse, du er jo så ung. Men som en kvinde på 38, så bruger jeg kildevand og argan-olie nederst. Derpå også Beaute Pacifique, både dagcreme, øjencreme, A-vitamincreme, og som ekstra fedt, bruger jeg deres x-tra fix creme. Jeg er også begyndt at bruge deres creme til pigmenter, da de dukkede op sidste sommer, øverst på kinderne. Jeg fik som 15 – årig en anden grads forbrænding i ansigtet, som følge af en elendig højfjeldssol, min venindes mor havde. Og de skader dukker nok op nu. Desuden har jeg tendens til eksem, da min hud dårligt producerer fedt. Men jeg klarer det rigtig godt på denne måde, sammen med spiselige, sunde olier dagligt og ingen tilsat sukker. Jeg har det rigtig svært med, at jeg ikke længere har hud som i tyverne, som du jo har – den proces er jeg endnu ikke faldet godt til med. Så kan også bare sige, nyd forudsætningerne som de er nu, og udnytter vi dem godt, vil det aldrig kunne blive bedre end det.

  09/05/2014
 • Rie

  øv dyrt og der er SÅ mange cremer mm- og hvad skal man vælge ….

  09/05/2014
 • Sidse Knudsen

  Perfekt indlæg. Især efter al hypen omkring needle rolleren siden sidst. For det er jo de gode produkter/ingredienser der gør forskellen, hvor rolleren bør ses som en lille hjælper dertil – men ikke det virksomme i sig selv.
  Er lidt usikker på hvilket produkt jeg skal investere i til at give mit ansigt et ordentligt boost!! Er 23 år. Trænger enormt til fugt og lidt fornyelse efter en lang sygdomsperiode og stress + forkert kost. Efter sådan nogle perioder, store som små, så hænger alt bare en smule mere og alting er en smule mere gråt og trist. Men denne periode har gjort et ekstra indhug og været ekstra langtrukken.
  Kan du anbefale noget godt ud fra dit fantastiske produktspektrum? (Jeg bruger til hverdag Beaute Pacifigue, både dag, nat og øjen.)
  -Elsker din blog, mit eneste tilbagevendende holdepunkt i en kæmpe blogverden. Tak AK! -Dejlig weekend til dig

  09/05/2014
 • Mia

  Købte dette sæt i går glæder mig til at prøve det. Bruger ellers bioeffect som jo også er super så en kombi med denne så kan det vist ikke gå helt galt. Go weekend :o)

  09/05/2014