fbpx

Helt ærligt. Er det nu eller senere?

Maria skrev i en mail: Oj, oj, oj, nu kommer foråret, og man skal til at tænke på solcreme. En debat, jeg fører med mig selv i øjeblikke, for skal jeg bruge solbeskyttelse nu eller vente til UV-faktoren er over to? Jeg vil gerne i bund med mine olier og vintercremer uden faktor, inden jeg skifter. På den anden side vil jeg ikke udsætte min hud for skadelige stråler. Hvad synes du, Anette?

Det skal jeg fortælle Maria. Endda helt kort: Du skal have fat i en solcreme/dagcreme med SPF, som du bruger i dagtimerne. Bare SPF 15 og med god UVA-dækning (hold øje med den runde ring), og nyd så eventuelt de fede cremer og olier om natten. Eller gem dem.

SNUP TIPPET: Selv slipper jeg ikke olierne endnu. Blandt mine favoritolier hører ren arganolie og den, du ser på billedet. Om morgenen er min rækkefølge: Først et fugtpift med noget, der indeholder gode fugtmagneter som glycerin og hyaluronsyre, derefter en dråbe olie på hver kind (jeg har sarte kinder, men fedtet midterparti) og til sidst en ansigtscreme/solcreme med SPF 15. It works.

17/03/2015
Derfor er der ben i dagens tip
19/03/2015
Presset til køb

Kommentarer

 • @ Marie Louise Jønsson – Serum Paradoxe indeholder resveratrol og squalane og jeg er VILD med begge de ingredienser. Origins indeholder et batteri af gode sager, som jeg vender tilbage til præcis på fredag, hvor den er med i bog-VIP-pakken.

  @ Mindyourmakeup.dk – Det er Rønsbøls facemist med glycerin og B3 (den hedder fejlagtigt skintonic).

  @ Charlotte K – SLET ikke. Det er hvordan du har det bedst med det.

  @ Marianne Gylding – Serum før olie, og jo, når jeg er rigtig flittig så ført fugtspray, så serum, så en oliedråbe på hver kind og hele herligheden toppet med SPF-creme.

  Stor hilsen Anette

  20/03/2015
 • @ Karina – Rigtigt!

  @ Mindyourmakeup.dk – 1000 tak fordi du deler din gode erfaring.

  @ Tina – ;o)

  @ HeLene – Undskyld lang svar tid. Det er denne: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2188672/Nasa-space-technology-analyses-skins-condition-try-FREE-Wholefoods.html

  Stor hilsen Anette

  19/03/2015
 • Marie-Louise jønsson

  Hej Anette. Hvad vil du sige er forskellen på den olie du bruger (som er på billedet) og den meget omtalte serum (olie – jeg synes den virker som en olie) fra Beaute pacifique, Serum Paradoxe? Med andre ord hvilken en vil du anbefale? 🙂 ml

  18/03/2015
 • Marie-Louise jønsson

  Hej Anette. Hvad vil du sige er forskellen på den olie du bruger (som er på billedet) og den meget omtalte serum (olie – jeg synes den virker som en olie) fra Beaute pacifique, Serum Paradoxe ml

  18/03/2015
 • Hej Anette

  18/03/2015
 • Hov hvad blev det af resten? Nå men prøver igen. Hvad pifter du med? Bruger du ikke serum? Skal serum på før eller efter olie? Mange ?? Knus herfra

  18/03/2015
 • Hej Anette

  18/03/2015
 • CharlotteK

  Bruger SPF i mine dagcremer hele året rundt. Men er det meningen, at man skal stoppe med olie om sommeren, eller hvordan?

  18/03/2015
 • Maria L

  Hej Anette
  Tak for et klart svar. Mvh Maria

  18/03/2015
 • Oj må jeg spørge, hvad det er for et produkt du sprøjter dig med, Anette? Overvejer nemlig at skifte min Thermal Water ud med en fugtmist med flere virksomme ingredienser i 🙂

  18/03/2015
 • HeLene

  Hej igen Anette!

  Ved ikke om jeg fået svar i noget af de gamle indlæg, men jeg tror det ikke.
  Hvad hed den apparat hvor du fik scannet ansigt som du fortalte om til live eventet? Og hvor kan man lave det og hvad koster det cirkus?

  *sunny smiles*
  fra @leafysmoothie på instagram
  lægger snart et billede op på mine ben, altså ikke stængerne men kødben i kog =)

  18/03/2015
 • Ej arganolie er altså bare det bedste! Det har både kureret min og min venindes hud, efter vi begge døjede med uren og irriteret hud. Hun fik mig til at prøve det efter hun selv havde haft fantastiske resultater. Begyndte at bruge det for omkring to måneder siden, og min hud er nu endelig pæn igen, efter at have været helt tosset i snart et år. Så jeg kan kun anbefale ren arganolie. Bruger det selv morgen og aften. Først et spray thermal water fra Avene, så et par sprøjt arganolie fordelt på hals og ansigt og derefter diverse serummer og afsluttende creme 🙂

  18/03/2015
 • Tak Anette for at givet et kort og klart svar:-)
  Jeg har altid været forvirret omkring det…

  18/03/2015
 • Karina

  Balance me har vist SPF 25 i deres dagcreme hvis jeg husker rigtigt?

  18/03/2015
 • HeLene

  Jeg vil gerne også se din badeværelse hylde!

  18/03/2015
 • Kathrine A

  Kunne være sjovt at høre hvad der står på badeværelseshylden pt.? 🙂

  Mvh

  18/03/2015
 • Cecilia

  Kan du anbefale nogle dagcremer med SPF? 😉 Løber snart tør for dagcreme og vil gerne købe en ny en med beskyttelse.
  Døjer med uren hud der nogle gange er fedtet og andre gange ret så tør.

  17/03/2015
 • Pernille Sparsø

  Jeg gør som hende der har skrevet indlægget 😉

  17/03/2015