Hende her og Paris

Tag en kop kaffe, for det bliver langt i dag. I forlængelse af min ELLE-artikel, som i denne måned handler om franske favoritter, har jeg inviteret Sine på bloggen. Udover at være frankofil har hun en præcis pen, der kan alt fra at levere en Paris-guide som her til at skrive sig til Informations forside. Værsgo’ til Sine:

Anette er min store skønhedsguru, og jeg elsker hendes begejstring og engagement for produkter, ingredienser og skønhedstips, der virker. Derfor er det også en ære, at få lov til at give mine frankofile tips, for det er netop Paris, og alt hvad den by rummer, der får mit hjerte til at banke hurtigere.

For mig handler skønhed ikke kun om den creme, vi bruger, og den mascara, vi lægger på vipperne. Det er lige så vigtigt, at vi fylder vores krop og sjæl med indhold – og her tænker jeg ikke kun på fanatisk palæo-kost eller lange træningsrutiner. Smukke mennesker er hele mennesker; derfor handler mine ’franske favoritter’ mest af alt om alt det, der gør os smukke, fordi det gør os lidt lykkeligere.

1) Paris byder på skønhed i alle detaljer. Så det første du skal gøre, når du kommer til Paris, er at lægge kortet væk, og kigge op. Arkitekturen er rejsen værd alene. Tag dig også tid til besøge Musée D’Orsay, Centre Pompidou og Palais de Tokyo. Så bliver du dækket ind på din stilhistorie for de seneste 200 år.

2) Planlæg gerne din tur til Paris, så den falder sammen med modeugen. Der er garanti for udsøgt fashion-spotting på eksistentialisternes kult-café ’Cafe de Flore’ ved frokosttid eller snup en aperitif på ’Café Marly’ lige ved Louvre, der også sikrer dig en smuk udsigt til Eiffeltårnet, når det bliver tændt.

3) Vi bliver smukke af at spise godt, gode steder. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Jeg elsker stemningen ved skumringstid på pladsen Marche Tres Honoré, og på restauranten Trés Honoré’ får du lækre, enkle retter, der mikser franske kendinge med moderne krumspring. Vil du spise i opulente omgivelser med højt til loftet er Chéz Julien et godt bud – og deres cocktailkort er lige så godt som det er omfangsrigt.  Sidst jeg var i Paris, spiste vi på den trendy, men også hyggelige, Monsieur Bleu i Palais de Tokyo. Stemningen er på engang afslappet, cool og hyggelig, og menuen er en frisk fortolkning af franske ny-klassikere.

5) Butikken Merci på Boulevard Beaumarchais er fyldt med skønne kuriosa til både din bolig og dig selv. Bliv inspireret i dette boho-mekka, og stil efterfølgende sulten i deres lækre øko-cafe.  Rue Jacob i 6. arrondissement har et godt miks af smukke boligbutikker og fine franske mærker, bl.a. Isabel Marant.

SNUP TIPPET: Sine arbejder med franske skønhedsbrands hos L’Oréal Paris og Garnier. Hendes favoritter ser du her.

@beautyspace på INSTAGRAM

14/01/2015
Hør her
16/01/2015
Hey, de sure har også ret

Kommentarer

 • @Annette Smed – jeg har i hvert fald noteret mig Sines tips til min næste tur, som heldigvis er om kort tid.

  @Sidse Pipi – lad os satse på, at der kommer nogle billige afgange.

  @Lene – Hun ER Paris-kyndig hende Sine.

  @Sanne – Også mig.

  Stor hilsen Anette

  16/01/2015
 • Jette Berg

  Tak for inspirationen. Er i Paris hvert år i forbindelse med bededagsferien og jeg ELSKER, ELSKER, ELSKER Paris, men mangler nogle af alle disse spændende steder som nogen har fået anbefalet af nogen der har prøvet….. osv. Så ta´r imod alle gode tips.

  16/01/2015
 • Maiken C

  … Tak for inspirationen – selvom at jeg har været der 7 gange, kan man altid bruge lidt tips og tricks 🙂 🙂 Jeg må se at få flettet nogle af dine idéer ind på sommerens ferie i Paris 🙂 Kh Maiken C

  15/01/2015
 • Kiss Jacob

  Åååå gud TAK. skønt indlæg… Anette er også min store skønhedsGURU 🙂

  15/01/2015
 • Helle Rick

  Jeg har kun været i Paris én gang og det er godt nok mange år siden. En veninde og jeg var på Interrail og havde et par dage i Paris. Fantastisk by. Vi sad modeller for et par malere og drak kaffe med et par af dem efterfølgende på en lokal café. Der fik vi også et lille maleri udført på et cigaret papir. Sjove souvenir jeg stadig har (et eller andet sted). Gad godt afsted igen 🙂

  15/01/2015
 • Pernille Sparsø

  Tres bon merci 😉

  15/01/2015
 • Paris er ALTID en god ide <3
  Og ja, næsen op det er fantastisk

  15/01/2015
 • Åhr, nu vil jeg til Paris. 🙂

  15/01/2015
 • lene

  Skøn artikel, tak!

  15/01/2015
 • Lene C

  Nu ved jeg hvor vores næste søster-tur skal gå hen! Ih hvor får man lyst til at suse afsted med det samme!

  15/01/2015
 • Sidse Pipi

  Paris er min by over dem alle, desværre er tiden og økonomien ikke hvad den har været så det er længe siden jeg sidst gik rundt som der beskrives, bare på må og få som det nu passer sig og indsnuse alle indtryk, det giver så meget godt til sjælen.
  jeg MÅ snart af sted igen.

  15/01/2015
 • Annette smed

  Ih du har så evigt ret og Paris lyder som et perfekt sted til at få alt hvad hjertet begærer opfyldt ❤️❤️

  15/01/2015

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.