Hende med de mange makeup-tricks

Beautyspace hænger ud i sommerlandet og inviterer en cool samling badegæster på bloggen. Samtidig nyder jeg livet i hængekøjen – så tilgiv længere svartider. I dag har makeupartist Johanne Danshøj ordet. Hun er ikke bare en vanvittig dygtig makeupartist, men deler også generøst ud af sin insider-viden på Jo’s makeupblog.

Jajajaja svarede jeg på Anettes gæsteblog-invitation. For Beautyspace er min skønhedsblog nummer et, hvor jeg dagligt henter inspiration, tips og tendenser. Sjovt nok mødtes vi i cyberspace. Men jeg tror, hun faldt for mig IRL under vores første møde på et konferencehotel, hvor jeg skulle makeuppe, og hun derefter fik wauw-blikke i kaffepausen. Det er en anden historie – nu gælder det fire af mine sommertips:

 • Giv vipperne en sommerpause fra mascara og farv dem i stedet. Gerne selv med hjælp fra en rosenpind eller en gammel mascarabørste. Farven holder i 14 dage, og du har sorte vipper døgnet rundt.
 • Sov med fed fodcreme, så det både er kønt og skønt med sommerfødder i sandalerne. Der er intet som velplejede fødder og knald på tåneglene. Så pyt med om håret er lidt fedtet.
 • Sommeren er hård ved håret, og jeg skifter derfor altid balsam ud med hårkur, for at give lokkerne noget ekstra.
 • En god skrub sikrer – uden diskussion – en mere jævn gylden farve. Selv har jeg dog så stor respekt for strålerne, som jeg fik for mange af, da jeg var i 20’erne. Svælger derfor i selvbruner. Endda spraytan.

SNUP TIPPET: Du finder Johannes tusindvis af insider-makeup-tips her. Du kan følge Beautyspace og dine andre favoritblogs på bloglovin’ med et klik her.

27/07/2013
Hvor svært kan det være?
31/07/2013
Mød bloglands Kate Moss

Kommentarer

 • Rigtig fed blog!! 🙂

  01/08/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Dejlige tips – Jeg er en af de heldige med mørke, lange og fyldige vipper, så de får af og til en pause fra mascaraen. At det så er sundt for vipperne er jo unikt. Den tanke har jeg slet ikke haft tænkt. 🙂 Den skønne fod og håndcreme og søvnen med sokker og/eller handsker af bomuld på, den er så unik… Lækre bløde fusser og silkebløde hænder – wauw wauw – Det må man ikke snyde sig selv for – En lille indsats med stort udbytte… 🙂 Ønsker jer alle smukke sommerdage.

  01/08/2013
 • Mette Eriksen

  Jeg er også fan af farvning af vipper i sommervarmen… Er også læser af din blog og kunne læse mig til, at det ikke var så svært at klare selv. Har lige været en uge på Sardinien og det var skønt ikke at skulle tænke på udtværet mascara og er trods alt lidt for fængelig til at løbe rundt med albinovipper. Der ser også ret fint ud med et helt umakeuppet ansigt og så lidt orangerød læbestift.

  31/07/2013
 • Jo

  Louise T – Derfor er en spraytan en fordel… den holder selvfølglig ikke lige så lang tid hvis man sveder meget, men den holder meget bedre end alm selvbruner : )

  Baysen – Vi har jo samme smag i farver : )

  Carla Mickelborg – Om man bruger hårkur eller conditioner, så åbner åbner man skællaget igen hvis man skyller ud med varmt vand. Godt tip er altid at skylle håret efter med koldt vand, da det lukker skællaget igen. Samme som altid at slutte af med kold luft når man har føntørret sit hår : )

  Marie Rasmussen – Dejligt du også læser med ovre hos mig : )

  31/07/2013
 • Marie Rasmussen

  Tak for smukke tips. Følger også din egen blog hver dag (på opfordring fra Anette) og glæder mig over at du også har kastet dig over lidt videoblog.

  30/07/2013
 • Gode råd! Jeg er også med på fodcremevognen, selvbruner og topper lige med negleolie i enhver given stund i løbet af dagen.

  Jeg har lige lært, at kur er med til at åbne håret op, og proppe håret med fugt. Og man skal altid bruge balsam efterfølgende, da den lukker håret igen. Så husk at brug balsam – også om sommeren!:)

  30/07/2013
 • Så kom fødderne endelig på tapetet! 🙂

  30/07/2013
 • Åh! Jeg falder i svime over den samling lakker… Sikke nogle fine farver altså 😉

  30/07/2013
 • Louise T.

  Tak for tips, Jo 🙂
  Holder mig selv så meget fra sol som muligt – mangler dog stadig DEN selvbruner, der kan holde til en svedig løbetur uden at give tigerstriber og girafpletter 😉

  P.S. Har ALDRIG hvid løbet-shirt sammen med selvbruner – det går nemlig ikke af trøjen igen :´(

  30/07/2013