fbpx

Her er produktet, han ville tage med på en øde ø

Farvelademager-mester Kenneth Adelhardt var i topform under BeautyspaceLIVE  og endte vist med et efterfølgende varmt telefonnummer. Blandt hans anbefalinger er concealeren. Og selvom makeupartister jo slææber rundt på gigantiske kufferter, kan kernen af deres uundværligheder  ofte tælles på én hånd, hvor den lille, oplysende sag her er på Adelhardts top-3-liste. Fordi den kan viske søvnmangel væk og samtidig sætte spot på alt det, der skal frem i lyset. Men. Husk at lyse op de rigtige steder – det vil sige kast ikke en concealer med lysreflekterende ingredienser på en bums, for den vil i så fald lyse op fra alle verdenshjørner. Her skal der i stedet en dækstift eller en knappenålsspids foundation til.

SNUP TIPPET: Brug concealer i inderste og yderste øjenkrog for et instant wakeup call – og har du poser under øjnene så læg den i den mørke skygge under posen. Og altså ikke posen (som så vil syne større). Brug den også i surmundsfolden fra mundvig og ned til kæben – dér hvor vi typisk har bugtalerskygger eller kinamandsskæg.

Hurra i øvrigt for Yves Saint Laurents ikoniske Touche Éclat – en såkaldt complextion highlighter (tak Karen Blum) – som har 20 år på makeup-bagen og stadig fejrer sin evne til at fange lyset og udviske ujævnheder. Jeg er fan og har netop fået huden i fødselsdagssærudgaven, som vi måske skulle overveje at dele ud af på bloggen. Snart. Skriv dig op her, hvis du ikke allerede er på ’hvor-og-hvornår-det-sker-listen’.

23/05/2012
For mig løftede taget sig – og det sker igen i Kbh den 4. juni
25/05/2012
Større læber anyone?

Kommentarer

 • Karen Blum

  Jeg vil lige påpege, at Touche Eclat IKKE er en concealer, men en complexion highlighter, der – som du også antyder Anette – skal bruges til at fremhæver og ikke til at “dække” noget.

  29/05/2012
 • @ Con9 – Ja, man må håbe, man er bare én af dusinet.
  @ Charlotte – ja, det var lidt af en øjenåbner.
  @ Kira B – åhhh de nisser!
  @ Hulemor – jep. Bumser dækker jeg nu – bare med matterende concealer uden glimmer.
  @ Mette B – lad mig høre, hvad du synes, hvis du kaster dig over den.
  @ Karoline – det bliver det sidste ord. Promise.
  @ Maj-Britt – jo og netop derfor er det så vigtigt at vælge sin rette farve, så den bliver UDEN lyserød (og med 12 nuancer er det ikke et problem). Den der med stor r*v – lille r*v er en lang forklaring. Sjov. Men lang og fra BeautyspaceLIVE…egner sig ikke til skrift. Sorry. Der skal nok kommet andet godt guf på bloggen.

  Stor hilsen Anette

  25/05/2012
 • Maj-Britt

  Uh ja den havde jeg helt glemt pga La Mer og Bobbie Brown;). Må ha en ny YSL- men har hr. Hedegaard ikke udtalt noget om, at de er for lyserøde?….
  Gav den i øvrigt ofte i barselsgave på et tidspunkt;)

  Øh stor røv, lille r..???

  24/05/2012
 • NEJ NEJ NEJ !

  Du må ikke afslører noget, jo… Eller ? puuhh.. Jeg vil gerne til dit show, nu nu nu ! :’)

  *GISP*

  24/05/2012
 • Som Con9 siger må jeg også prøve den næste gang jeg skal have en concealer – alle roser den, så den må kunne noget ganske særligt 🙂

  24/05/2012
 • Ha ha, jeg er også helt med på den der med concealer PÅ bumsen og poserne. Jaaamen altså…godt man kan blive klogere!

  24/05/2012
 • Kira B.

  det er og bliver et vidunder-produkt. Kan kun give manden ret, ville ikke kunne leve uden min concealer – bruger både en fra Oley som jeg har fået af beauty-nissen og en fra clinique – fantastiske på hver deres måde!!!! I LOVE IT!!!!

  24/05/2012
 • CharlotteK

  Ja, godt Kenneth sagde det med stor røv, lille røv! Gad nok vide hvor ofte jeg har fremhævet mine fikse poser under øjnene med en concealer!!!

  24/05/2012
 • Hold da op – 12 nuancer?? Så skulle det nok være muligt at ramme rigtigt! Tak for info 😉

  24/05/2012
 • Jo

  Der findes bare intet ligesom den…jeg har brugt den i snart 13 år. Jeg synes også den er god i næsefløjene, der kan kan godt blive lidt dybere og derved mørkere med alderen. Kh Jo

  24/05/2012
 • Undskyld jeg er måske lidt langsom, men hvorfor: “Brug concealer i inderste og yderste øjenkrog”?

  Gør det gerne, men vil gerne lige vide hvorfor

  og hahaha, Anette alstå!!!: “bugtalerskygger eller kinamandsskæg”

  24/05/2012
 • Den er jeg også fan af…. og har brugt længe 🙂
  Det er faktisk lige så fedt, at blive bekræftet i, at man har fat i et vidunderprodukt, som at blive præsenteret for nye. (på en måde faktisk bedre..)

  24/05/2012
 • Jeg må snart se at få afprøvet den concealer-fætter fra YSL, for jeg har efterhånden hørt rigtig meget godt om den! Det forvirrer mig dog lidt, at flere steder (webshops) kører de kun med én af nuancerne; så vidt jeg ved, findes den da i tre nuancer, eller..? Er der et bud på en all-round nuance? 🙂

  24/05/2012