Here we go again

barbie-copy

Forleden sad jeg overfor den skønneste kvinde med den dybeste udskæring – vi taler Anni-dyb – og jo, det var et kønt syn. Men det bliver det ikke ved med at være. Overhovedet. For hun lod solen råstege den hurtigt rødspættede og boblende hud, så jeg måtte ta’ mig i ikke at kaste stofservietten gennem luften til undsætning. Er jeg mon den eneste, som får øje på kavalergange, der ser 10 år ældre ud end deres ejerkvinde? Hvor huden ligner skralden på et æble med overskreden salgsdato eller bare tørster, så det knaser.

Jeg er sikker på, at selv Donatella Versace ville ha’ kastet den stofserviet.  

SNUP TIPPET: Supermodellen Cindy Crawford har fortalt til det amerikanske magasin, Allure, at hendes bedste skønhedsfif er at pleje kavalergangen med samme omhu som tilkommer ansigtet. En tanke, hun åbenbart deler med den tidligere skønhedsredaktør for britisk Vogue, der står bag skønhedsmærket This Works og som har blandet sin egen kavalérgangscreme. Med blødgørende alger, beskyttende granatæbleolie og oplivende appelsinolie, er Perfect Cleavage kørt i stilling til at pumpe nyt liv i huden. Mindre kan også gøre det ved bare at føre de almindelige hudplejerutiner mod syd.

Foto: JPE

05/07/2010
Hvem går med SÅ grøn lak? Det gør cirkusprinsesser
07/07/2010
Jetset-tips…også for dig uden $$$

Kommentarer

 • Arhh, hvor fedt, miss A, jeg er allerede ved at få kalkunkrave nemlig… Tak for tip.

  08/07/2010
 • @Jette – det er for morsomt med dem, der stadig praler af, hvor godt sol-rustne de er…kan lige høre det ;o)
  @Mie – beautyspace vil ikke ha’ nogen til at gispe og slet ikke til at lide af skyldfølelse ;o)
  kh Anette

  08/07/2010
 • Mie

  Gisp, tog mig straks til kavlergangen og følte mig skyldig – ramt – rødplettet – som et meget rådent rødt æble, som har ligget årtier og stegt i solen!Hjææælp jeg må gøre noget inden det er for sent………..

  08/07/2010
 • Top fedt billede 🙂 Jeg har en opstrammende creme specielt til brystpartiet stående på mit natbord, sammen med min læbepomade og håndcreme, så jeg husker at komme den på inden jeg skal sove. 🙂

  07/07/2010
 • Lene

  Uha hvem ville ikke hade at få rynkeby (fik i den?)lige der på strygebrættet:O) Min er dog så ligbleg lige nu at jeg indtil videre klarer frisag. Min svoger spurgte forleden om jeg slet ikke havde været i solen i år! Skulle måske overveje en selvbruner:)

  06/07/2010
 • Kamilla

  Fedt billede! De dukker er da vist ikke i risikozonen:O)

  06/07/2010
 • Joan

  Åh ja længee mod syd med cremen! Det skal jeg da vist liiige huske!

  06/07/2010
 • Jette

  I disse tider hvor man overalt bliver informeret om hvor farlig solens stråler er, bliver jeg ofte overrasket over hvor lidt folk passer på sig selv. Det gælder jo ikke kun om hvor vidt man får “gammel æble” hud eller ej, men også den meget alvorlige risiko for hudcancer! For nylig var jeg til familie-komsammen, hvor de voksne gæster nærmest pralede af hvor godt de tålte solen, og ikke behøvede solbeskyttelse. Det er som om, at mange menneskers opfattelse af disse farlige stråler er, at hvis man ikke bliver ILD-rød og huden efterfølgende skaller af, så er alt i orden. Jeg synes der er meget information lige netop på dette felt, men tilsyneladende ikke nok… Så tak Anette for at du igen og igen minder os om at passe godt på vores HUD!

  06/07/2010
 • Nipuni Julie

  Jeg tror da at jeg vil til at bruge min ansigtscreme længere ned end halsen nu, for at forebygge 🙂 Tak for tippet anette.

  06/07/2010
 • Jeg smører også kavalergangen med samme creme som den i ansigtet, men har nu alligevel lidt æblerynker – kommer det ikke også med alderen?
  Jeg vil lige prøve at smøre med min mandelolie i stedet for at blødgøre endnu mere…

  I øvrigt er GunnBritts hårpudder rigtig lækker til både anden- og tredjedagshår. Jeg nyder den meget her i sommervarmen.

  klem fra
  mette

  06/07/2010
 • et aromafif: et par dr. patchouli eller Sandetræ olie(husk det ikke må være den udryddelstruede Sandeltræ fra INDIEN!) blandet m. jojoba er også ganske godt for træt, rynket, slap hud;-)

  06/07/2010