Hey, de sure har også ret

Jeg har en god ven, der er skuespiller i London. Slet ikke så stort et navn som Keira Knightley. Nok nærmere på bi-bi-bi-rolle niveau. Men. Han har oplevet, at hun er meget lidt imødekommende på filmoptagelser. Faktisk slet ikke rar, men sådan I’m too good to be talked to-agtig. Men hey, det er jo forståeligt nok, at folk kan være nødt til at lukke ned. Måske er det også min ven, der har været irriterende. Under alle omstændigheder skal vi jo ikke (i hvert fald ikke i dag) tale med hende. Bare lure de tre ting af, som hun i ført Chanel fra top til tå gjorde perfekt under The 2015 Golden Globes Awards i LA for få dage siden:

 • Bryn, der taler for sig selv. Bryn, der gør anden makeup tæt på unødvendig. Bryn, der bare er vanvittig flotte. Hvis du er i tvivl om alternativet, så se nogle unge eksempler på plejehjemsbryn her.
 • Rød mund, men ikke postkasserød. Jeg indrømmer at være farvet af, at postkasserøde læber giver mig gullige tænder, og derfor er Chanels bud på en mere kølig og bæragtig rød rigtig fin. Ikke tegnet hårdt op, men alligevel tegnet op. En mini-tendens vi vender tilbage til.
 • Hårpynt hitter og det kan være alt fra smykkeagtigt som her til cool lædersnore som her.

SNUP TIPPET: Der blev vist imponerende meget flot hud under The Golden Globes. Også en del rød læbestift faktisk. Jeg synes de her damer fra Down Under serverer et fint kig på højdepunkterne.

NB: Det er NU, du med fordel kan hooke op på Beautyspace, hvis du ikke allerede er på listen her. For der er ting på vej…

@beautyspace på INSTAGRAM

15/01/2015
Hende her og Paris
19/01/2015
Spids blyanten

Kommentarer

 • CharlotteK

  Nåh, var der også en lædersnor? Den havde jeg ikke lagt mærke til – og jo, den er rigtig fin:-)
  Men er også fuldstændig enig med Mikkel Hyldebrandt – den kjole er en rædsel, for at sige det på godt jysk:-)

  19/01/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Julia – Count me in on that.

  @ Michelle – Chanel står bag hele looket, og ja, det er SÅ fint.

  @ Mikkel – Enig, men makeuppen er SÅ fin.

  @ Helle R – Bor du i nærheden af en brynsekspert? For måske skal der et klip til.

  @ Christina Hansen – Også mig.

  @ Kajsa – Ja, altså, jeg elsker dem. Brynene. Synes de netop understreger øjnene.

  @ Mette E – Og har du prøvet Lip Cure som maske med et tykt lag, der får lov at sidde?

  @ Kirsten V – Maybellines Brow mascara er faktisk det eneste jeg bruger til mine bryn.

  @ Caroline – Jeg kan rigtig godt lide farven her fra Chanel, som hedder ROUGE COCO Etienne og kan købes fra marts.

  @ Sanne – Tror ikke der er nogen sammenhæng.

  @ Kirsti – ;o)

  @ Ninia – Det havde du.

  Stor hilsen Anette

  @

  19/01/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Cille – Nu er det jo hans version. Man skal altid danne sig sit eget indtryk.

  @ Lene – Ja, den understreger ligesom pointen.

  @ Cecilie – En sag har jo heldigvis altid to sider.

  @ Anette – Haha.

  @ Sidse P – Ja, man ved ligesom præcis, hvad der menes.

  @ Charlotte K – Men lædersnoren er fin, ikke?

  Stor hilsen Anette

  19/01/2015
 • Julia Venus

  Går sjældent selv med smykke men Er vild med lædersnore og fjer som hårpynt

  19/01/2015
 • Jeg er så vild med hendes makeup! Sådan vil jeg gerne se ud hver dag, men det er vist kun ønsketænkning 🙂

  17/01/2015
 • Christina Hansen

  Jeg siger WOW til kinderne på det nederste billede. 🙂

  17/01/2015
 • Så smuk makeup – men kjolen altså… Det kan godt være det er Chanel, men den er altså mere øndig end yndig!

  17/01/2015
 • Helle Rick

  Ufattelig smuk kvinde og JA hun har de perfekte bryn.
  Jeg har 4 totalt genstridige brynhår der er mega lange og stritter lige frem. De kan og vil ikke tæmmes. Har prøvet meget forskelligt og intet får dem til at enes med de andre der ligger smukt. Har overvejet at lave mikro-små spænder der kan holde dem på plads 😉

  16/01/2015
 • Kajsa Maria

  Er jeg den eneste der syns de bryn er for brede ? De tager da all opmærksomhed fra hendes smukke øjne ! Øv!

  16/01/2015
 • Mette E.

  Hun er gudesmuk… Ærgerligt at hun ikke også kunne være lidt sympatisk.

  Ååh, de bryn. Jeg tror mange har været der (mig selv inkl) hvor man finder pincetten for første gang og bliver lidt for ivrig. Heldigvis voksede mine ud igen og jeg lærte at beherske mig. Men kønt er det ikke, med de tynde streger.

  Jeg er blevet hooked på røde læber, men de sidste par måneder har mine læber hængt i laser og kan ikke få dem fine på trods af Tromborgs lip cure, som ellers altid er en sikker vinder. Har prøvet et hav af læbepomader og cremer exfoliering, tandbørste, u name it… Men det er som om jeg skifter ham på læberne hver anden dag og det er ikke kønt. Findes der et mirakelmiddel derude?

  16/01/2015
 • Flotte bryn.Jeg vil meget gerne bede om, dine favorit produkter til bryn. Jeg har heldigvis store bryn, dog ikke helt ens og desværre lidt tyndhåret og vilde. Hvilke produkter har du bedst erfaring med ? Mascara bryn produkter, pencil med børste, øjenskygge og en angle brush eller? Hvilken øjenbrynsgel eller andet produkt der kan klare vilde bryn? Samt hvilke mærker….
  Jeg er ikke vild med, at mine bryn er alt for markeret tegnet op, men de skal dog have hjælp.
  På forhånd mange tak. 🙂
  God weekend.

  16/01/2015
 • Hej 🙂 Novra det er en fin blog – Jeg elsker også Chanel, hvem gør ikke?! Men lige for tiden er jeg også ret glad for Dior. Man kan jo også blive rigtig træt af, at alle mennesker hiver og slider i en, fordi man er berømt. Ikke fordi jeg mener din ven har gjort noget galt eller noget, men bare generelt… 🙂

  Hun kan jo godt være sød indeni og virke snobbet, fordi hun ikke har tid til alle de mennesker, der gerne vil tale eller whatever?! 🙂

  Nå men kan du sige, hvilken farve Chanel læbestift i rød, du så kan lide? For jeg er enig med dig i, at knaldrød ikke passer ret mange piger!

  Fortsat god dag! Vh. Caroline!

  16/01/2015
 • Åh gud, jeg smiler stadig skævt af plejehjemsbrynene. GYS! Ja, undskyld men jeg kan ikke lade være med at tænke om der måske er en parallel mellem IQ og plejehjemsbryn. Det omvendte V helt oppe i panden er fantastisk. Jeg kan slet ikke tænke tanken at barbere mine bryn af, meget mærkelig ting at gøre. Men jeg ELSKER den fjer-agtige rhinstenshårpynt, ønsker, ønsker, ønsker. Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  16/01/2015
 • Sådan skal bryn se ud..
  Fatter ikke dem der vil ødelægge sine bryn, ved at lave plejehjemsbryn. De ser gyselig ud 🙂

  16/01/2015
 • ninia

  havde jeg bare været ligeså smuk som hende SUK SUK
  jeg havde været sød indeni også

  16/01/2015
 • CharlotteK

  Ved ikke lige helt, hvad jeg skal sige til den hårting. Den virker lidt malplaceret i det look, hun har der.

  16/01/2015
 • Sidse Pipi

  Ha ha ha hvor var det sjov læsning om plejehjemsbryn, godt udtryk:-)

  Og Keira, ja smuk som den sorte svane.

  16/01/2015
 • Anette Ninon

  Åh, hjælp de bryn, jeg husker da jeg var barn, kom min bror hjem fra købmanden, og sagde ” mor hvorfor har fru H….
  2. Øjenbryn over hinanden?”

  16/01/2015
 • Cecilia

  Øv, selvom jeg ikke er meget stjernefikseret, har jeg altid beundret hende, men nu kan man ikke lade være med at tænke om skindet bedrager 😉
  Men du har ret, der kan være en årsag og ligegyldig hvad er jeg ellevild med de flotte bryn, farven på læberne og det smukke hårpynt.
  Har aldrig selv turde bruge kraftig rød læbestift, netop pga. min tandfarve, men denne farve skræmmer mig ikke.

  16/01/2015
 • lene

  Den link til brynmassakeren… Den var hård at se.

  16/01/2015
 • Cille

  Faktisk en ret trist viden – at hun ikke også er smuk indeni. For det er hun f… udenpå – så smuk, at jeg ville ønske hun også var det allover. Nu kan man jo kun se hende i et (lidt) andet lys :-/

  16/01/2015