fbpx

Endnu en grund

For husk den. Fiskeolien. Der kan ikke siges nok godt om den, og jeg synes, du skal vide, at et studie fra University of Manchester har vist, at daglig indtagelse af omega-3-rig fiskeolie også har en positiv virkning, når det gælder hudens modstandskraft over for solens stråler. Lige nu er det kapslerne fra Nordic Naturals, der står på min hylde.

NB: Jeg tror måske, jeg har verdens bedste (og pæneste) nabo, som er en pluk-selv-mark, der lige nu har kilometervis af dem her. Min yndlingsblomst.

beautyspace på Instagram. Med kolde drikke i dag…

14/05/2014
New kid on the blog
15/05/2014
Jeg bliver tosset

Kommentarer

 • Den der smoothie som du engang skrev om smager virkelig godt 🙂
  Jeg byttede godt nok om på lidt ingredienser, citron i stedet for lime, gulerod i stedet for selleri og oliven olie i stedet for fiske olie, da jeg kun kan drikke fiske olie hvis det skylles ned med et glas vand over dynget med citron saft 🙂
  Hov glemte lige at tilføje at jeg bare kom mandler i, i stedet for mandelmælk.
  Tak for en ny god smoothie i min samling til min Nutribullet 🙂

  18/05/2014
 • Sofie J.

  Hej Anette!

  Først og fremmest: Tak for en rigtig dejlig blog, hvor man altid kan få ærlig og god info om hudpleje.
  Da din viden om ingredienser virker (overvældende) stor, og jeg har et spørgsmål:

  Jeg har for et år siden været igennem et behandlingsforløb med akne-medicinen accutane, hvilket har gjort min hud lidt tynd. Derudover har jeg stadig lidt ar efter akne og derfor købte jeg Beaute Pacifiques Super 3 booster (alm. udgave) Jeg har nu brugt den i ca. 10 dage og har indenfor de sidste 5 dage fået 4 ret store og ret irriterende urenheder på min hage (mit gamle problemområde) Er der et eller andet i super 3 boosteren, som kan tilstoppe porerne? Eller er min hud igang med en eller anden mystisk udrensningsproces?
  Puha, det blev en lang smørre – go’ søndag!

  18/05/2014
 • Jeg tager Lysi Omega 3 kapsler og Uni kalk med D ikke andet, men plejer at tage Imideen også.

  Jeg blev idag anbefalet Ultra omega 3,6,9 Hørfrø, Fisk og Hjulkrone fra KAL. Samt
  Biosyn Omni C med calcium,magnesium og c vitamin.

  Overvejer ovenstående som erstatning for Imideen sommeren over evt ?? Eller måske et supplement til Imideen.

  Jeg høre gerne din mening om de
  2 produkter. 🙂

  Hvilke c vitaminer tager du ?

  Ønsker dig en god Bededag. 🙂

  15/05/2014
 • Louise Eriksen

  Jeg kunne også godt tænke mig at få af vide hvilken en du anbefaler, da der er nogle forskellige at vælge imellem når jeg søger på mærket. Jeg tager ikke kun omega 3 men en blanding af omega 3,6,7 og 9. Er det lige så godt eller skal man bare nøjes med omega 3?

  15/05/2014
 • Sommer

  Jeg har researchet INDERLIGT på emnet fiskeolie, og kan melde, at next step up er KRILL-olien, som kroppen optager endnu bedre end de ‘almindelige’ kapsler – deres indhold af Omega3 er også meget højere.

  OBS: kan dog ikke bruges af skaldyrsallergikere, da Krill netop er små krebsdyr.

  15/05/2014
 • CharlotteK

  Fine tulipaner:-)

  15/05/2014
 • Mai

  Hvilken version af kapslerne spiser du Anette? For jeg kan se der både findes en bøtte med “Omega 3” og en anden med “Arctic Cod Liver”?

  15/05/2014
 • kirsten

  Skulle denne fiskeolie være bedre end den du tidligere har anbefalet den fra Island som kan købes i Brugsen til omking 65 kr?
  vh Kirsten

  15/05/2014
 • @ Mindyourmakeup – Ihhh altså, hvor bliver jeg glad. Mange tak og jeg vil selvfølgelig hoppe over og se, hvad du har skrevet.

  @ Karina – Jeg bruger også deres flydende i smoothies, og er vild med den. Virkelig god kvalitet.

  @ Marie – Herligt. Det er to hudgode favoritter, der er til at betale.

  @ Birgitte B – Tror det hjælper på alt. Smører også hjernen jo.

  Stor hilsen Anette

  15/05/2014
 • Jeg er fan. Faktisk har jeg holdt en pause med dem i et par uger og ja, så begyndte mit knæ at drille under løb. De hjælper altså på leddene hos mig. Er åbenbart så gammel nu, at jeg skal smøres 😉

  14/05/2014
 • Marie Rasmussen

  Tjek til fiskeolie hver dag. Tak for det gode råd, det har jeg nydt godt af i lang tid nu …..
  Og tak for anbefaling af Garnier og Nilens Jord i dit indlæg den 18. Marts. Melder mig som fan af begge produkter.

  14/05/2014
 • Karina Paulsen

  Hej Anette.
  Jeg er kæmpe fan af fiskeolien fra Nordic Naturals. Jeg er ikke til piller eller kapsler ( kan ikke sluge dem, ja liiidt hysterisk ) Så jeg tager den flydende med appelsinsmag.
  Den er måske lidt dyr men jeg er super tilfreds og skal ikke prøve andre.
  Tak for en super blog 🙂
  Vh Karina

  14/05/2014
 • Jeg har faktisk lige lavet et indlæg på min blog om de kosttilskud jeg tager, og der indgår fiskeolie selvfølgelig også! Fordi det har jeg jo læst om i din herlige bog Anette, som stadig er min nummer 1 hudbibel 🙂

  14/05/2014