Himmelflugt og pølsemænd

I går oplevede jeg en af de rutsjetursdage, hvor livet mærkes ud i alle yderpunkterne. Dagens første møde var med en, der stod midt i en livstragedie så stor, at det flere gange dryppede ned i min kaffe. Derefter et idémøde på avisen, så en cremeupdate hos Origins med efterfølgende ingefærsmoothie (ingefær er som et drug for mig), så et møde der fik mig i den syvende, nej ottende, himmel, og som du snart bliver tvunget til at høre mere om, og endelig en tempofyldt afslutning med min Børsen-redaktør.

Glad tilbage i toget, som i øvrigt er en formidabel arbejdsplads, sad en sjov sidemand. Efter et par minutter fiskede han, altså sidemanden, 12 røde pølser op af tasken. Som en for en røg højlydt ned. Og blev skyllet efter med to liter appelsinvand.

Nu er jeg tilbage på kvisten i skoven. Bag skærmen. Taknemmelig.  For en ting er alt det mangfoldige, der foregår udenfor cremehylderne (og tak for det). Noget andet er den humor og glade gnist, der i øjeblikket tordner derudaf i skønhedsland.

SNUP TIPPET: Som Ido Leffler – manden bag affordables brandet, Yes To Carrots – siger: ’Vi er sexy, ja – ikke eksklusive, men inklusive’. Og det gælder vel også livet, hvor vi selv styrer graden af inklusivitet. For handler det ikke om at rive ned fra hylderne, mens vi kan? Både af pølsemænd, ingefærshots og selvfølgelig ELLE, der bringer min HAPPY FACE-artikel netop nu, hvis du har lyst og tid.

NB: Jeg er stadig mere end glad for den her kærlighedsklub. For det er her, du kan samle netop dine blogfavoritter og på den måde støbe dit eget, altid opdaterede, online-magasin sammen. Og jeg krydser selvfølgelig fingre for, at Beautyspace er landet på din follow-liste…

27/08/2012
LOVE
30/08/2012
Når en plus en giver meget mere end to

Kommentarer

 • Mariely

  Åh, Anette! Jeg elsker dine fine ord og betragtninger i hverdagens skønne og (i dette tilfælde) spøjse øjeblikke lige så højt, som jeg elsker dine beautystips!

  01/09/2012
 • Selvfølgelig er Beautyspace på min follow-liste ;-), på min blogrool, i mit Femina, og hvor det varmer allermest på min lille blog. Som små varme hilsner og likes fra dig, der gør mig så stolt <3

  Kom sådan til at grine og tænke på en ting med din pølse historie. Til skudår er det jo legalt for kvinder at fri til deres mænd. Da min dengang kæreste endnu ikke havde taget sig sammen, truede jeg med at være den der friede, hvilket han blankt afviste. For at lave lidt fis med ham (og forhåbentligt fremskynde et rigtigt frieri) faldt jeg derfor på knæ med en stor "buket" røde pølser og en møtrik ring i hånden. Du kan tro han råbte og skreg mens han grinede; Du kan lige våge på at sige noget, jeg skal nok få det gjort!!! Jeg sagde ikke noget og blev da også friet til på rigtig vis senere ( eller det vil sige, det er en helt anden sjov historie) 😉

  Kærligst Ditte/ Marilyns Closet

  01/09/2012
 • Pernille Bølkov

  ej altså undskyld, men kan jeg ikke dele denne vidunderlige side mere på FB, eller kan jeg bare ikke finde ud af det? 😉

  Rigtig spændende læsning 😉

  30/08/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,

  1000 tak for jeres gode ord…sjovt som den pølsehistorie bider sig fast.

  Stor hilsen Anette

  30/08/2012
 • ha ha – sikke en oplevelsesrig dag…
  Skønt og helt enig mht bloglovin – simpelthen et rigtig genialt tiltag 🙂

  30/08/2012
 • 12 røde pølser?! Det er jo vanvittigt. Sikke en oplevelsesrig dag du har haft Anette. Glæder mig bestemt til at høre mere om den ottende himmel 🙂

  29/08/2012
 • susanne

  Hold nu op med oplevelser du får 🙂
  Jeg vil gerne med næste gang, det er jo helt vildt så mange nye ting du ser 🙂

  29/08/2012
 • Lyder som om du har haft en fantastisk dag med mange facetter 🙂 Og ja, det er bare SÅ meget lettere at få fat på det væsentlige når man er på Bloglovin’. Glæder mig til nogle spændende kommende indlæg 🙂

  29/08/2012
 • Louise

  Wow 🙂

  29/08/2012
 • @ Charlotte K – er så glad for alle, der får øjnene op for Bloglovin’
  @ Karoline – det er det lige præcis!

  Stor hilsen Anette

  29/08/2012
 • Pølsehistorien er simpelthen i verdens klasse !
  OG jeg kan da hører at jeg skal et smut forbi den lokale kiosk – er det September måneds udgave? 🙂

  // K

  29/08/2012
 • CharlotteK

  Sikke da en begivenhedsrig dag! Så er det vist meget godt at være tilbage på kvisten og slippe for sidemanden i toget. Uf, hvor lyder han da bare megaklam! Men til gengæld også rigtigt hvad du siger: Bloglovin er megagodt:-)

  29/08/2012
 • @ Birgitte B – også LIGE fra posen. Kolde og klamme…

  Stor hilsen Anette

  29/08/2012
 • Var de kogte de pølser? Eller lige fra posen? 😉 tror jeg godt, jeg kan undvære…

  29/08/2012
 • @LisaLise – måske var der kun 12. Jeg stoppede med at tælle…posen var stor. Stor hilsen Anette

  29/08/2012
 • 20 pølser?? 20?? Goodness! Sorry, men det overskygger næsten alt det andet.. Hvem i alverden kan spise TYVE pølser?!

  29/08/2012
 • @ Marie R – jeg er på dit hold med pølserne. Men ingefæren kan jeg ikke undvære og heller ikke, hvis den skulle blive gammeldags.

  Stor hilsen Anette

  29/08/2012
 • Marie Rasmussen

  Personligt syntes jeg jo at det med det røde pølser og de moderne ingefær drikkelser er noget underligt noget 🙂 Tilgengæld syntes jeg ikke at bloglovin´ er underlig. Bloglovin´er TOP-DOLLAR!
  ELLE ryger vist i indkøbskurven senere idag …

  29/08/2012