fbpx

Hit med Ellen Hillingsøs hud

En god veninde ringede i forgårs. Noget hektisk. For hun var lige stødt på Ellen Hillingsø, som – og nu citerer jeg: ‘det siger jeg dig, Anette – den hud var det flotteste betræk, jeg længe har set. Find ud af hvad hun gør. ALT hvad hun gør. Og hurtigt tak’.

Ja ja.

SNUP TIPPET: Nu er der jo to sider i den her om Ellen Hillingsøs rutiner. Dog ikke på produktniveau – så her er,  hvad den flothudede skuespiller med hudtype normal-til-tør netop har fortalt mig:

Hud: Jeg passer generelt godt på den og går eksempelvis aldrig i seng uden at rense hud – heller ikke på makeupfri dage. For det føles bare godt, og jeg er meget inspireret af dermalogicas grundige renserutiner.  Og så er jeg blevet helt vild med Oxygen Lift hos Akademiklinikken – det, der også kaldes Madonna-behandlingen. Min hud bliver strammet op, og den stråler. Virkelig! Nu er det jo vinter, og fordi min hud hurtigt bliver tør, er det nødvendigt med ansigtsolie og/eller serum under både nat og dagcreme. Søren Hedegaard har anbefalet mig Beauté Pacifiques Serum Paradoxe, som jeg i øjeblikket bruger under dermalogicas Super Rich Repair – så undgår jeg stensikkert at tørre ud. Tre gange om ugen bruger jeg Akademiklinikens Active Serum om aftenen under Super Rich Repair. En kombination, der virkelig fungerer for mig.

Makeup: Jeg bruger egentlig ikke så meget. Men for mig er MACs Pro Longwear Foundation fantastisk kombineret med Jane Iredales mineralpudder. Min rækkefølge er sådan her: rens, serum, creme, tre pift med en fugtmist, så foundation og så tre pift igen, duppe lidt af i et håndklæde – lade det falde til og så et par strøg med mineralpudderen. Det holder hele dagen!

Foto helloanne.com

@BEAUTYSPACE på Instagram

16/01/2014
Jeg holder fast
19/01/2014
Kig kun, hvis du bor i Aalborg

Kommentarer

 • Eva

  Noget HELT andet : var så HAMRENDE HELDIG at vinde et triology sæt – tænk !!
  Men det er ikke kommet endnu; ej heller m posten i dag. Uhh, jeg er så bekymret. Glæder mig usigeligt til at få sættet / KH Eva Bacher

  06/02/2014
 • Stine

  Jeg leder alle vegne efter et godt råd, for jeg har fået purpura på mine underarme (nogle grimme blå mærker, som kommer, hvis jeg bare støder ganske let mod noget), og det ser ærligt talt forfærdeligt ud. Jeg spiser K vitaminer og cremer mig morgen og aften, men det hjælper ikke overbevisende, så det bliver slemt til sommer med bare arme. Bare der sidder én, som kan hjælpe….

  03/02/2014
 • Christina Hansen

  Hej Anette. Du har ret i det med Ellens produkter. De er en god investering og holder længe.
  Rødbedespirerne er lige så indbydende, som jeg håbede på, og var værd at bruge tid og kræfter på at finde. Tak for inspirationen. ♥♡♥

  20/01/2014
 • @ Christina H – Heldigvis er de produkter, hun foreslår, drøje i brug ;o)Hvad synes du om rødbedespirerne?

  @ Christina – Den skal du få. Kommer snart på bloggen. Mht isClinical’s serum, hvad er så navnet præcist? Hvis den består af frugtsyrer er der sandsynligvis visse ligheder mellem de to.

  @ Anette J – Du må prøve den!

  @ Ditte H – Åh, det er rigtigt. Du er fan af denne her slags indlæg og det skal jeg være bedre til at huske. BP-serum’et er rigtig godt fordi det er to stjerneingredienser, der er i: resveratrol og squalane.

  @ Camilla – Prøv at tage testen på skintypesolutions.com og se, hvad der kommer af forslag. Ellers vender du bare tilbage.

  @ Trine Bruun – Tak fordi du deler din erfaring.

  @ Line – ja – god idé. Det er noteret.

  @ Tina H – Jeg vil bestemt kigge forbi din datters blog (tak for link). Det er er svært generelt med ar, men hvis de er relativt nye, så er hybenkerneolie fin at massere ind i huden. Jeg har hørt flere, som har positive resultater, og olien fås billigt i helsekostforretninger.

  @ Randi – Jeg smører altid ALLE produkter på en anelse fugtet hud. Så serum på letfugtet hud og derefter olie – det fungerer.

  @ Maj-Britt – Tror ikke, hun bruger decideret øjenpleje. Mists kan jo bruges til meget, og EH bruger sin som ‘setting’ mellem hvert lag.

  @ Rikke R – Uha ja, der er meget at hente i generne. Ja har noteret det med mineralpudder.

  @ Rie R – Du har ret (desværre).

  @ HSBH – Hvor ofte får du dem?

  Stor hilsen Anette

  @

  20/01/2014
 • HSBP

  Kan virkelig varmt anbefale oxygen behandling – det virker!
  Jeg renser også hver aften. Har lige fået Kiels rens og syntes den er rigtig god, jeg har tør og sart hud. Og den er meget rimelig i pris.
  BP serum kommer på ønskeseddlen!

  20/01/2014
 • christina

  Har lige investerert i Mac ansigts mineral mist ..den er for vild og koster under 200 kr og giver virkelig en flot shine a den vi alle gerne vil eje 😉 bare en lille info blandt os crem nørder ♥ps.ole henriksens nye hybenkerne olie røg også med i købet og jeg vender stærkt tilbage med info om den virker 😉

  19/01/2014
 • Rie Randers

  Se de læber Ellen har! 🙂 de bliver svært at kopiere

  18/01/2014
 • Rikke R

  Hun er jo bare über-smuk!
  Er nogle mennesker ikke også bare heldige at have nogle gode hud-gener?
  Og Anette… Kan du ved lejlighed sammenligne forskellige mineral-puddere? (Bare Minerals, tromborg, Jane Iredale etc.)

  18/01/2014
 • Maj-Britt

  Yep hvor godt- hun HAR nemlig vildt flot hud og udstrålingen…!
  Hvilken øjenpleje bruger hun mon?…
  Og tænker på hvorfor rækkefølgen er serum og creme før mist?- og mist igen efter foundation og ikke helt til slut?… Hmm hvis der gemmer sig et insider fif, så del gerne ;-))

  18/01/2014
 • Randi

  Jeg har lige et spørgsmål omkring ansigtsolie, hvis man også bruger serum. Du skriver nemlig, at olien helst skal på fugtig hud, men det kan vel ikke rigtig lade sig gøre, hvis olien skal oven på serum? Eller er der nok fugt fra serummet til at olien trænger ind?

  18/01/2014
 • Tina Hoffbeck

  Rigtig god weekend.

  Godt indlæg:-)
  Sidder her med min stakkels ny opererde datter, som har fået ny hofte i en alder af 23 år, for behandlingen mod hendes kemo har ødelagt noget væv og knogler.
  Hun har fået mange ar pga. sin behandling for leulkæmi og nu for hofte et 15 cm. langt ar. Du kan se hendes blog herfor på http://www.mariahoffbeck.blogspot.com Har du eller nogen et godt råd for creme eller lignende som kan gøre ar pænere?

  Tina Hoffbeck
  uglen3@gmail.com

  18/01/2014
 • Line

  Jeg er vild med super Rich repair fra Dermalogica -men den er pebret i pris. Måske en ide til luksus vs budget ???
  Og BP serum er alle der har prøvet vilde med ! Den må jeg også eje !

  18/01/2014
 • Trine Bruun A.

  Har længe døjet med en let fedtet hud og tør overflade, og invisterede i BPs serum ved juletid – OG JO den er alle pengene værd

  18/01/2014
 • Louise

  TAK, det var lige, hvad vi havde brug for! Den er copy-pastet 😉

  18/01/2014
 • Camilla

  Lyder da som skønne rutiner. Jeg søger nyt rense produkt (har fået en clarasonic og den rense sæbe der følger med fungere ikke for mig) så jeg læste lidt på dermalogicas rense produkter. Og hold nu op en jungle. Der er jo alt for meget at vælge imellem….. Så mit spørgsmål går på: hvis jeg har vinter tør hud, synlige porer og tendens til rødme og gerne vil bruge det sammen med clarasonic hvad skal jeg så vælge at prøve? Mange hilsner Camilla (38 år!)

  18/01/2014
 • Ditte H.

  Æææælsker at høre kendissers what-to-do hudrutiner 🙂 Thumps up for det!
  Og nu er det 2. eller 3. gang, jeg hører om BPs serum, såå Anette, ER serummen fra BP virkelig SÅ god, eller er det bare meget hypet?? Eller er Clarins HydraQuench lige så god??

  TAK for et super godt indlæg 🙂

  18/01/2014
 • Christina Hansen

  Idag kan jeg endelig få de smukke rødbedespirer, som du fristede med under dit indlæg om facefood. Jeg har mailet til firmaer og cyklet rundt på Frederiksberg og i Brønshøj fra butik til butik! Fandt endelig en Super Best, der havde hørt om dem og ville bestille til mig. 🙂
  Det er jo det, jeg siger: Aldrig har min ønskeliste været SÅ lang, som efter jeg begyndte at følge din super- indbydende blog. ♥♡♥

  18/01/2014
 • Anette J

  Endnu en anbefaling af BP serum – ønsker sådan at prøve den.

  17/01/2014
 • christina

  Den den der aktiv serum fungere den på samme måde som is clinical aktiv serum ? 🙂

  17/01/2014
 • christina

  Jeg har ikke set ellen hillingsø live ♥ men helt sikkert er @anette kristine poulsen min helt ♥ så jeg vil gerne vide din skønheds rutine 😉 taaak!

  17/01/2014
 • Christina Hansen

  Luksus med insider- viden, men farligt for pengepungen. Jeg får lyst til at løbe ud og shoppe ALT, hvad Ellen bruger, for hun ved da, hvad der er godt.
  Jeg har ikke hørt om Akademikliniken før idag, men både produkter og den Madonna-behandling skal studeres (og højst sandsynligt på ønskesedlen). ♥♡♥

  17/01/2014