Hjælp – mit ansigt hænger

EMdec15

Sig mig, er du syg? skrev Eva i går. Bekymret over, at der blev sprunget en dag over på bloggen. Jeg er skam frisk (tak, Eva). Men du ved, der er noget med en opgave her, en foredrags-tour, weekendens adventskonkurrencer (for I går for vildt til den), en pakkebil der skulle af sted flere gange i går med Beautyspace specials-pakkerne og ikke mindst skal arbejdet på landets bedste avis passes. Så derfor. Men uden, at det skal lyde åhhh-så-irriterende-travlt. For du kender typen, og de ER irriterende.

Lad os komme i gang med i dag, som går på tre servicemeddelelser:

 • Måske ved du det allerede, men Eva Mendes gør sig som Lauders husmodel, og jeg er vild med hende, bl.a. fordi hun er så meget mere levende end de tidligere lidt døde-i-blikket-modeller og altid med lakstive hårhjelme. Lauder lader hende bl.a. få taleplads på det nye site The Estée edit, hvor tanken er at levere indhold med tips, insider-viden og inspiration – og det ser lovende ud.
 • Og så var der Superhuds-foredrag hos Naturskøn i forgårs. Sikke en aften, sikke en energi blandt jer der kom – 1000 tak for det. I pausen hev en kær kvinde mig i armen med ordene ’what to do? Mit ansigt hænger, og du siger, at vi skal glemme antiage, men hvad skal jeg så have? – for det hele begynder at hænge’. Hun har ret i, at jeg er dødtræt af antiage og antirynke. Vi burde lære noget mere fra sportens verden, hvor man jo heller ikke taler om eksempelvis anti-slap og anti-sløv, men om power, energi, overskud, sundhed, styrke og alt det, vi gerne vil have. Mit svar lød på en indsats på flere områder: 1) Hals-øvelserne som jeg tror, du kender, 2) og fokus på de ingredienser, der er en del af dna’et her og som med bevis i ryggen kan øge smidighed og mængden af kollagen i huden: Især A-vitamin, frugtsyrer og væksfaktorprotein.
 • Jeg har lovet at afsløre Tom Ford-vinderen, og det blev heldige Lone Hedeman. Tag direkte fat i Tom Ford (Aarhus) eller skriv til mig, for din adresse er efterlyst.

NaturskoenForedrag

PS: Jeg nyser ikke på billedet. Vi træner skønhedssøvn – for hudens skyld. Stay tuned for adventsgaver til dem, der har heldet med sig. Både lørdag og søndag. Og med sneak peakInstagram.

01/12/2015
Anettes pakkekalender #2
04/12/2015
Hjælp til hud, der hænger

Kommentarer

 • @ Eva – Først iskoldt vandt pjasket i ansigtet, så noget med masser af hyaluronsyre – engangsmaskerne fra Mizon gør det gjort, du kan tjekke dem ud på beaumonde.dk, stor hilsen Anette

  04/12/2015
 • @ Sanne – i dag vil jeg skrive lidt.

  @ HeLene – så er der noget at se.

  @ Tanya – tak og ja ;o)

  @ Randi – kan se Ragga har kommenteret. Skriv hvis du vil vide mere fra mig.

  @ Bodil – de er beskrevet i den nye bog, som også er på biblioteket (undskyld..det er lidt frækt at skrive, men ellers tager jeg dem altid under alle foredrag).

  @ Kirsten – Der har lige være i forbindelse med foredraget hos Haarkliniken. Men ellers hold dig til på bloggen.

  @ Inge – Så vil du kunne li’ Day Serum.

  @ Christina – Herligt. Det gør mig glad. Jeg skal nok opdatere med datoer for 2016.

  @ Birgit FK – SÅ dejligt at se dig og Elin igen. Jeg er imponeret over alle de produkter, du har kendskab til. Jeg bruger Rudolph Cares renseskum.

  @ Anette Ninon – Super tip, stor tak.

  @ Pernille S – Tak for dine ord, som jo er lidt alvorlige. Håber alt går fint med operationen og ja, det er vigtigt med den beskyttelse.

  @ Helle Rick – Tak til dig, for dit engagement og dine ord.

  Stor hilsen Anette

  04/12/2015
 • @kissjacob – Det er Body Oil 02 med lindeblomst, lavendel og kamille. Den er fantastisk fin.

  Stor hilsen Anette

  04/12/2015
 • Fru Mendes er altså også en vidunderlig quinde! Slap hud, er det noget du vil komme mere ind på? For med 50+ begynder tyngdeloven altså at hale ind på een. Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  04/12/2015
 • Ragga

  @inge. Det er mig der forhandle BIOEFFECT i Danmark. Der skal kun bruges 2-4 dråber på nyrenset og dermed let fugtigt hud og gerne massére serummet godt ind i huden. Alternativt er vores EGF DAY SERUM mere vandbaseret og har en geléagtig konsistens og vil give en mere mat overflade. mvh Ragga

  03/12/2015
 • Lone H

  Jubiiii det er jo mig der er Tom Ford vinderen. Dejlig at være så heldig her i december.
  Skønne billeder ville ønske jeg kunne have været med. Håber det lykkes næste gang.

  03/12/2015
 • Helle Rick

  Den er rigeligt at holde styr og se til Anette. Vi er glade for, at vi har dig til at hoppe og springe, så vi kan blive opdateret her på bloggen 😀
  Jeg har tænkt på om man bude stå lidt oftere på hænder. Måske huden falder lidt på plads igen, og i de rette folder… Tja, det er lidt sørgeligt at se huden blive slappere og slappere. Helt undgå kan man ikke, men bare man så i det mindste, gør hvad man kan, for at holde den flottest mulig med de rette produkter. Tak for alle dine skønne tips og vejledninger.
  Som altid fantastiske billeder.

  03/12/2015
 • kissjacob

  Tak A.

  Hvad hedder nu den olie fra KARMAMEJU du sniffer (for bedre søvn) skal bruge den til en lille gave i Weekenden!!

  03/12/2015
 • Pernille Sparsø

  Dejligt billede af Eva Mendes. Hun er gudesmuk. Har altid været fascineret af hendes pikante skønhedsplet. Pletter er dog ikke altid af det gode. Skal nu for anden gang have opereret en knude væk i ansigtet 😐 Jeg er meget taknemlig for at du fik mig til at beskytte mig bedre mod solen Anette. Desværre indhenter fortidens synder ofte én, men jeg håber du kan banke fornuft ind i de unge 🙂 Kh Pernille

  03/12/2015
 • Anette Ninon

  Overskriften “Hjælp mit ansigt hænger”
  fangede mig, jeg læste for år tilbage en bog af Lindsay Wagner den hedder ” Naturlig ansigtsløftning med akutryk og massage” og disse teknikker har jeg brugt mer eller mindre siden. Da det er en ældre bog, fik jeg lyst til at se hvordan Lindsay Wagner ser ud idag, det var positivt.
  Så nu hænger jeg i med akutryk, plus dit tip fra din nye bog
  Med halsøvelserne.

  03/12/2015
 • CharlotteK

  Hvem der bare så ud som hende! Hun er for lækker:-)

  03/12/2015
 • Christina

  Du er bare så fantastisk inspirerende Anette!
  Er igang med din bog fra 2013 (superhud har jeg læst)og jeg nyder mine nye renserutiner samt dine anbefalede produkter. Jeg kan allerede efter 3 uger se en forskel:-)
  Jeg vil også gerne vide hvornår vi kan opleve dig “live” på Sjælland?

  Ha en dejlig dag.

  Hilsen fra Christina

  03/12/2015
 • Eva

  Kære Anette
  Dejligt du er på igen !
  Nu vi snakker hænger : Jeg har et tilbagevende problem, som lægger 10 år til mit ansigt, når det sker : engang imellem – efter sygdom, manglende søvn, whatever – får jeg tydelige ringe, sådan nærmest fræset ind i huden i en rand under øjnene, og det er bare ikke til at fixe med makeup. Jeg mangler en super instant øjencreme til dette lejlighedsvise problem og har søgt nettet tyndt, men ikke fundet svaret. Tænkte på SkinCeuticals AXO gel, men kan ikke lade være at skæve til Paula før jeg investerer små 1000kr, og hun skriver, modsat N’age, at der ikke er nogen opstrammende ingredienser i. Ole Henriksen anbefaler du, men jeg synes ikke Ole gør meget for mig. Sorry, Ole. Kan man få et vidunderprodukt til dette problem med et hurtigtvirkende stram ?

  03/12/2015
 • Birgit F.K.

  Tak for en skøn aften i Naturskøn. Dejligt med tid til at snakke med DIG! Jeg glemte at spørge dig, hvad du renser af med om aftenen? For som du sagde er det vigtigt at få dagens make-up o.lign. af inden skønhedssøvnen. Vaskekluden er jo super om morgenen, men den kan vel ikke fjerne dagens ‘snavs’??
  Stort knus fra mig!!!

  03/12/2015
 • Inge

  Er det bare mig, eller bliver EFG serum fra Bioeffect noget klistret stads når det kommer på huden? Er ikke den store fan pga den der klistrede fornemmelse… :-/

  03/12/2015
 • Kirsten

  Hvornår kommer der det samme foredrag i København

  03/12/2015
 • Bodil

  Skønne billeder. Ja det er svært at nå det hele nu hvor dagene er kortere og skønhedssøvnen skal passes.
  Undskyld men de halsøvelser kender jeg ikke – har du ikke et link til dem?

  03/12/2015
 • Randi

  Hej Annette,
  Jeg er på din opfordring også blevet fan af Bioeffect EGF serum. Jeg har set, at de også har lavet en day-serum – har du prøvet den. I så fald hvad mener du om den? Er den værd at investere i, eller er alm. fugtpleje om dagen bedre?

  03/12/2015
 • Tanya

  Hvor ser det skønt ud, det hele. Faktisk også travlheden, for det er af den gode slags, ser det ud til – dvs. den der giver mere energi og mere lyst til at lave det man gør. Dejligt, dejligt!

  03/12/2015
 • HeLene

  The first like, lissom?! 😉

  03/12/2015
 • HeLene

  Ihhh hvor skønt og dejlige billeder!
  Smutter lige over til insta!
  Torsdagskrammer herfra!

  03/12/2015