Hjælp til hud, der hænger

NYenviron

Bare han dog som barn var begyndt at smøre sig med A-vitamincreme – og ikke først som 40-årig. Sådan sagde den 73-årige plastikkirurg og hudplejeproducent af mærket Environ, dr. Des Fernandes, som for nylig samlede pressen under sit første Danmarksbesøg. Det var sådan en dag, hvor fremmødet var stort, og der måtte hentes flere stole. Men mest bemærkelsesværdig var stilheden. Stemmerne var mere sagte end normalt, selvom skønhedspressen ikke er kendt for at være lavmælt. Måske var det de skyhøje forventninger, der bragte ro i luften. For den sydafrikanske læge og hudekspert er kendt for at skabe resultater i en grad, så han udover at udføre behandlinger også laver produkter og skriver bøger om det. Alt sammen med hudforbedrende A-vitamin som omdrejningspunkt. Og her havde han alle med sig fra start. Måske fordi de færreste kan sætte spørgsmålstegn ved, om vitaminet nu også virker. Alle kan nemlig hurtigt Google sig til omfattende og uafhængig dokumentation på det populære strygejernsvitamin.

Men i går blev der spurgt til decideret slap hud og til et ansigt, som hænger. Her gælder samme regel som ved slap øjenlågshud: Det kræver sin kniv. Alligevel ER der noget, du kan gøre. Dog mindre drastisk, med mindre effekt (i forhold til kniven), men dog med en virkning der vil kunne ses: Nemlig at øge mængden af springmadrassens kollagen med hjælp fra netop A-vitamin, og ved også at rulle huden (som Fernandes i øvrigt er big time fan af) og ved at øge fylden med strøm (tjek mynuface.com). Endelig viser Ultherapy resultater (N’Age har maskineriet herhjemme).

SNUP TIPPET: Der er flere gode producenter af Avitamin: Environ, Beauté Pacifique, dermalogica, Verso og Norel Dr. Wilsz.

PS: Du skal naturligvis ikke begynde at smøre dine børn ind i A-vitamin. Citatet var mere tænkt som en pointe, tror jeg.

03/12/2015
Hjælp – mit ansigt hænger
05/12/2015
VIND!

Kommentarer

 • Og det er jo netop det mærke jeg købte via et af dine supergode tilbud. Jeg ruller derudaf! 🙂

  10/12/2015
 • sveta

  Hej Anette. Du har glemt at nævne A vitamin creme fra PH Formula. Den har du skrevet om en gang. Jeg har ikke brugt andet siden. Bruger den som et kur helst om vinteren ( aften selvfølgeligt)indtil flasken er tom og så alm. creme med C vitamin eller bare en med fugt.VH Sveta

  07/12/2015
 • Karin VS

  Kære Anette 🙂
  Kender du Tretinoin?
  Jeg er begyndt at bruge den i 0.05% og det er heftige sager 😀
  Knus Karin

  07/12/2015
 • Christina kragh

  @Marie Emilie mix alt det du vil det vigtigste er du føler dig tilpas og det virker for dig <3

  06/12/2015
 • Christina kragh

  Undskyld jeg tillader mig at svare for Anette. ..A vitamin altid til natten da den Gør huden lysfølsom. ..en god cocktail er A vitamin el frugtsyre om aftenen vent 25 min så efg serum og nej det er ikke for tidligt når man er 35 .så vidt jeg ved aldrig frugtsyre og A vitamin samtidig men skift gerne feks en kur med frugtsyre og efg el A vitamin og efg OG rigtig gerne med dermaroller knus

  06/12/2015
 • Marie Emilie

  Hej Anette,
  Jeg har et lidt generelt spørgsmål, som går på om man gerne må mikse forskellige mærker i ens hudpleje og stadig få det fulde udbytte? Altså f.eks en serum fra et mærke, en ansigtscreme fra et andet og øjencreme fra et tredje?:) På forhånd tak for hjælpen!
  Mvh Marie Emilie

  06/12/2015
 • Aksel Holdt

  Det vil være lækkert ,til min dejlige kone Glædelig Jul til jer

  05/12/2015
 • Sonja Kristiansen

  Det ville jeg gerne vinde – lækkert

  05/12/2015
 • Pia

  Ville være så lækkert at vinde! Skal helt sikkert deles med min dejlige søster <3

  05/12/2015
 • Helle Rick

  Jeg er virkelig blevet rigtig glad for AVST Gelen.

  05/12/2015
 • Kathrine

  Love it – det er det bedste ❤️

  04/12/2015
 • Cecilia

  Jeg er lige startet på min anden A-vitamin creme fra Environ (step 1).
  Glæder mig til jeg når længere i systemet 😉

  04/12/2015
 • Vera P.

  Vil sige tak, Anette, for det du gør 🙂 Fik idag en pakke fra dig med bla. Beaute Pacifics A-vitamin creme + de andre lækkerier og din første bog (den sidste bog har jeg selvfølgelig også :)) Alt var pakket så flot ind, simpelthen en julegave til mig selv 😉 God start på en weekend! Go’weekend til dig og andre 🙂

  04/12/2015
 • Uha, alt man bør gennemgå for at holde sig spændstig;-)
  Men jeg tkner da, at vores gener også har en betydning for hvor tidligt og meget vores hud hænger…

  04/12/2015
 • Findes der mon en collagen/A vitamin serum? Jeg ruller X 2 ugentlig og bruger lige nu frugtsyre serum fra det svenske hudakademiet ( tror jeg det hedder)? Og det svier men virker. Men måske jeg skulle prøve noget collagen. For jeg er dælme også blevet slap i betrækket, specielt ved mund og kinder- lidt ala en bassethund. Knus og god weekend.

  04/12/2015
 • CharlotteK

  Bruger nogle gange avst masken som natcreme – den gør synligt forskel allerede morgenen efter, når jeg kigger mig i spejlet. Er så glad for den!

  04/12/2015
 • susb

  Jeg er også lidt i tvivl:
  kan jeg bruge frugtsyre (Ole henriksen) sammen med BB A-vit creme ?

  Frugtsyre sammen EGF-serum har jeg med god resultater brugt tidligere i år. – efter dine anbefaling i https://beautyspace.dk/?p=24275

  04/12/2015
 • Randi

  I øvrigt – er det for tidligt med A-vitamin og EGF, når man er 35? Skal man først vente med anti-age (sorry, ved godt du ikke kan fordrage ordet) til man er ældre?

  04/12/2015
 • Randi

  Hej Anette,
  Er i tvivl om, hvordan jeg skal kombinere de tre ting du anbefaler: frugtsyrer, A-vitamin og EGF-serum. Vil det være en idé f.eks. at bruge Environ A-vitamin creme om morgenen og EGF-serum om aftenen? Og hvornår er der så plads til frugtsyrerne?

  04/12/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.