Hjemmeservice

Hvis du nu holder Børsen. Eller dit arbejde gør. Eller du cykler forbi biblioteket, så håber jeg, du vil kaste et blik på dagens artikel om skønhedstendensen hjemmeservice. Hvor beauty-behandlerne kommer til dig. Derhjemme. I England er det stort. Herhjemme har jeg talt med hudekspert Line Friis, som er – ja, du skal få min venindes ord: ‘En engel på jord’. Det fortæller jo ikke dig en pind om, hvad det er, hun gør og kan. Men det er vildt. Så læs, lån eller stjæl avisen (fx fra DSB 1’ hvis du sidder i toget). På klikraterne i går, kunne jeg se, at interessen for dermalogica-treaten var stor – en skrev, at det var en skam, det var i Aarhus, men hey, dermalogica-klinikkerne er landsdækkende. Hvis du vil have endnu flere treat-forslag, så tjek her.

SNUP TIPPET: Jeg er på vej til et kort morgenmøde med Andrea Rudolph – og skal vi ikke snart gå i huden på hende igen? Råb højt, hvis der er noget, jeg skal spørge hende om. Det er i øvrigt Line Friis, der har udviklet Rudolphs signaturbehandling. Måske skulle vi snart sætte nogle behandlinger på højkant.

NB: Under London Fashion Week (billedet) blev der også givet små mini-manicures og mini-facials backstage. Imellem håropsætninger og iPad-tjek.  

NB2: Oskia og SkynIceland vinderne trækkes først mandag morgen. Sorry.

@Beautyspace på INSTAGRAM

26/09/2013
Jeg fortryder
30/09/2013
Skønhedssport, vindere, stamceller og en fødselsdag

Kommentarer

 • Winnie

  Hej Anette
  Jeg har besluttet at give mig selv en Nūface Trinity i julegave, men hvor kan jeg købe den? Hvor fra fik du din?

  28/09/2013
 • Lykke 2

  Hej Annette,
  Jeg har ledt længe efter en deodorant der virker om ikke altid så næsten (: men uden nogen former for aluminium (heller ikke den naturlige), og også uden aloe vera da jeg ikke kan tåle det. Jeg ved Andrea har lavet en med aloe vera, men vil du spørge om vi kunne være så heldige om hun laver en uden også ? Tak.

  27/09/2013
 • Åhh hjemmeservice ja tak. Af den hud-lige slags 🙂

  27/09/2013
 • Nadia WH

  Ja tak til en konkurrence med behandling hos Line.
  Jeg har en tid hos hende om et par uger og glæder mig som et lille barn 🙂

  27/09/2013
 • @ Sissel – Dét vil jeg love dig, at jeg vender tilbage til om lidt. Og den serum har en helt særlig konsistens…jeg vender tilbage.

  @ Anette J – Jeg ved, hun svælger i olie og piskefløde. Mener også hun nævner det i kapitlet i min bog, men dobbelttjekker.

  @ Kira – Jow – jeg vil lave en DIY-guide med hjælp fra en bestemt person, jeg har i tankerne.

  @ Marie R – Haha. Tror på, at der er grønt, hvor man vander…hvis du forstår. Og det andet er sagt videre og damen blev glad.

  @ Ann-Marie – Jeg ved, at der er et rejsesæt i hendes sortiment. Prøv at tjekke Rudolph Sitet – mener også det ligger på omkring 300 kr.

  Stor hilsen Anette

  27/09/2013
 • Ann-Marie

  Vil du spørge om ikke det var en god ide med små starter sæt/rejse sæt, så man kan prøve tingene af, uden at bruge en formue. Det hvor jeg kommer fra, får man ikke prøver 🙁
  Ha en dejlig weekend 🙂

  27/09/2013
 • Marie Rasmussen

  Anette, du har uden tvivl super meget at se til p.t. – men jeg har også lidt på fornemmelsen at du har verdens fedeste job!
  Hils Andrea og sig at vi savner hende i Vild Med Dans. – Og ja, og så ville det være nice om hun ville løfte sløret for hvornår det er muligt at købe en Rudolf Care Serum.
  Ha en smuk dag 🙂

  27/09/2013
 • Kira Bjørnestad

  Husker at Andrea (ligesom resten af beautybanden) drikker/blender koldt presset hørfrøolie.
  Nåh men kan vi fattigerøve ikke få en lille DIY (do it yourself) guide til denne “hjemmebehandling”… Bare en lille bitte en?!?!

  27/09/2013
 • Anette J

  Du kan spørge hende om, hvad hun gør for at pleje huden indefra – jeg gætter på fiskeolie m.m. – men har hun mon nogle gode tips og tricks?

  27/09/2013
 • Sissel

  Uh, spørg Andrea, hvornår deres Rudolph Care serum kommer – jeg bruger Facial Oil dagligt (intet – intet – ) produkt slår den olie, som holder huden i balance og fuld af glød, men kunne være fedt med en serum til vinter. Og spørg også meget gerne, hvilken konsistens, serummet har 🙂

  27/09/2013

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.