fbpx

Høj med høj på

Vær glad for, at du ikke kan se mig lige nu. For jeg kan ikke tvære det der lalleglade look af ansigtet. Why?

1. Fordi damen her kaster de smukkeste ord efter mig. Har altid været lidt forelsket i hende Julia, selvom hun faktisk også en gang har givet mig en røffel. Men den var tiltrængt.

2. Fordi BeautyspaceLIVE i Aarhus var en F.E.S.T i aftes. Og gæt hvem der stadig er høj. Der kommer billeder om lidt….1000 tak alle sammen for nærvær, højt humør og et engagement,  jeg er sikker på, hele midtbyen kunne mærke. Og høre.

3. Fordi nogen holder fødselsdagsfest på Beautyspace The iPad version og smører andre ind i gaver.

21/05/2012
Be yourself. Everyone else is taken…
23/05/2012
For mig løftede taget sig – og det sker igen i Kbh den 4. juni

Kommentarer

 • Tak Charlotte!

  24/05/2012
 • CharlotteK

  Anette, det var virkelig en fest! Kan varmt anbefales at deltage:-)

  23/05/2012
 • Hej Anette,
  Tak for en helt FANTASTISK aften i Århus i går:-)

  Fed Inspiration
  Ny viden
  Skøn og afslappet steming
  Dejlige lokaler
  Lækkerier til ganen
  Grin og latter
  … og en meget fin Goodie Bag

  KH Gitte

  23/05/2012
 • @Birgitte B – det er også tosset af mig at lave sådan en sætning. Men dengang jeg var heeeeelt ny på skrive-banen gav Julia mig et skub, som gjorde indtryk. Og siden har jeg arbejdet lige så meget med ord som med creme 😉

  23/05/2012
 • Ej, nu er jeg nysgerrig. Hvad gjorde du for at gøre hende sur nok til at skælde ud? 😉

  23/05/2012