CPH Fashion Week: Højt hår og glossy hud

Her får du looket fra designer Freya Dalsjøs show, hvor MAC stod for makeuppen (tænk glossy, sexet hud med brug af masser af indskygning), og Wella tog sig af håret. Hvis du skulle være i tvivl, er der ikke tale om et hverdagslook – men nærmere noget der er alien-inspireret.

SNUP HÅRLOOKET:

 1. Føntør håret med en stylingspray for at give volumen og struktur – det gør det nemmere at arbejde med i opsætningen.
 2. Tag en firkantet sektion af tophåret (fra panden og dér hvor brynene er højest og så tilbage til toppen af hovedet). Denne sektion vil til sidst udgøre hårstylingens overflade. Lav en høj hestehale bag på hovedet af resten af håret.
 3. Brug en donut rundt om hestehalen og dæk med hestehalens hår. Brug en hårspray med let hold for at holde håret på plads, mens du arbejder med opsætningen.
 4. Toupér nu toppen, du tog fra tidligere. Frisér toppen let bagud sektion for sektion så den danner en rund form rundt om donut’en. Sæt toppen fast med hårnåle i nakken og gem enderne under donut’en.
 5. Så er det tid til en glansfuld gelé (som Wella Professionals Pearl Styler) i hårgrænsen og på siderne. Brug en kam til at frisere det ind i håret. Slut af med hårspray og du er good to go.

Du er 100 procent med ikke?

31/01/2013
Beauty candy
01/02/2013
Vind!

Kommentarer

 • Flot make-up og ny anderledes hårstil.
  God weekend og højt hår 🙂

  01/02/2013
 • Flot hud! Håret måske en anelse højt, men superflot på billeder 🙂

  01/02/2013
 • Henriette

  Helt med makeuppen, men brynene kunne være lavet anderledes!! Men nu er det jo et fashion show, så skal dette jo være et specielt -:)

  01/02/2013
 • Rie

  Hun må få ondt i “håret” om det er kønt…hmmm

  01/02/2013
 • CharlotteK

  Lækker make up og flot hår – men efter min smag er brynene megagrimme….

  01/02/2013
 • Ditte H.

  Uh, jeg er også fascineret af de meega flotte kindben! Godt tip mht mærk skygge, men hvordan får de de über smukke skinnende kindben?? Jeg har selv den der Strobe iluminating creme fra MAC, og det giver måske en anelse friskhed, men ikke de der meget flotte skinnende kindben!?? Har du tjek på, hvordan man som almindelig husmor-dødelig får dem??

  01/02/2013
 • Flotte bryn. Måske man skal forsøge sig med at lave dem…

  01/02/2013
 • @ Louise SJ – det ER faktisk muligt for alle med en anelse mørk skygge under kindbenene (endelig uden glimmer). Lad mig vide om det lykkes. Stor hilsen Anette

  01/02/2013
 • Louise SJ

  Lækkert glossy look! hvem der bare kunne fremhæve kindben på den måde :b

  31/01/2013