Højtsnøret hår og røde øjne

 

Der var røde øjne hos designer Peter Jensen, da han rørt til tårer for få timer siden modtog Magasinfondens check på 300.000 kroner. Alle rejste sig, klappede og kiggede cirka lige meget på hovedpersonen og så prinsesse Marie. MAC stod for makeuppen, der indebar nul farve på øjnene, men bare en anelse blush, veltrimmede bryn og neonpudrede læber. Få timer efter var der igen dømt røde øjne. Nu med makeup hos makeupartist Rikke Dengsø, som med MAC i ryggen stod for udtrykket til Stine Riis’ show (og nej, alle kan absolut ikke bære rød øjenskygge). Wella lavede igen alienagtigt hår med høje, høje baghoveder. Trenden man her kan tage med sig er, at opsat hår er hot, men ikke på den klassisk nydelige måde. Det skal være råt og rent.

VIND lige her.

01/02/2013
Vind!
02/02/2013
Åh de fletninger

Kommentarer

 • Jeg vil nu påstå at INGEN kan bære rød øjenskygge. Det er eltså bare ikke pænt.

  04/02/2013
 • CharlotteK

  Ser faktisk meget fedt ud med den røde øjenskygge.

  04/02/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @Louise T – ja, det kan du tro. Jeg er lige på farten indtil tirsdag, men så lægger jeg noget op på iPad-versionen af bloggen.

  @Helle – Det er Mineralized Foundation SPF 15 (kommer til marts)

  Stor hilsen Anette

  03/02/2013
 • Helle

  Ved du hvilken foundation der blev brugt – udover at den er fra MAC? Har set flere billeder fra Peter Jensen showet, og modellerne havde jo den lækreste hud!

  03/02/2013
 • Louise T.

  Må vi se mere Wella alien hår?

  02/02/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  Hej Sommer,

  1) Det ville jeg også!

  2) Undskyld min hurtighed her…det er en orangepink neonskygge i pudderform som med blød børste kommes på læberne.

  Stor hilsen anette

  02/02/2013
 • Sommer

  Må tilstå to ting:

  1)jeg ville også klemme en lille tåre af glæde, hvis nogen synes jeg var talentfuld nok indenfor mit gebet, til at stikke mig en check på 300.000

  2)jeg aner ikke hvad ‘neonpudrede læber’ er – elaborate please 😉

  02/02/2013

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.