fbpx

Hold øje med de to her

dramaqueen-copy

Og med de to mener jeg makeup-artist Louise Mas og fotograf Anne H. Nicolaisen. For de spræller godt sammen. Fra den blideste streg til det vildeste drys. Tanken bag det første billede var at lave overdimensionerede øjenvipper i fjer, men hænderne fulgte ikke hovedet, så det blev en tand mere dramatisk. Billedet i midten egner sig mere til  copy-paste, hvis der ikke lige står makeup-artist på dit visitkort.

SNUP TIPPET: Louises ord på foto nummer to: makeuppen er helt enkel med lækker, naturlig hud, hvor der er brugt en anelse foundation og lidt highlight på kindbenene. Det eneste fokus er eyelineren, hvor jeg har taget flere farver af flydende eyelinere. Brug tid på at tone dem pænt sammen i farverne, så det ikke bliver for “malet”. Det er toningen, der gør detaljen smuk og unik. Jeg slutter af med et enkelt strøg mascara og holder læberne neutrale.

NB: Hvis du har tid i overskud få du 3 makeup-tendenser lige her.

17/11/2010
Anna møder Ole, og det fører til kemi, Zen og de hvideste smil
19/11/2010
Har du hørt om KATE PLUS EIGHT og den skønheds-genvej, de fleste gerne vil have opskriften på?

Kommentarer

 • Wauw hvor smukt 🙂

  20/11/2010
 • Smukt. lækker med lidt inspiration til weekenden!

  19/11/2010
 • Nipuni Julie

  Den med eyelineren i forskellige farver har jeg brugt flere gange og det er virkelig fint.

  19/11/2010
 • Lotte

  Hvor ser det bare fantastisk ud!

  18/11/2010
 • Charlotte

  Meget flotte billeder. Jeg er vild med den eyeliner i forskellige farver – det ser godt ud! Om det ser godt ud, når man selv giver sig i kast med det hjemme foran spejlet, er jo så en anden sag…. men hvis man lige havde Kenneth i nærheden, kunne det være sjovt at prøve:-)

  18/11/2010