Hold nu op

Når klipklapperne er indkøbt og vinterfrakken lagt væk, må gråvejrssjasken godt holde op. Men heldigvis er sommer også noget, du kan købe for penge. På flaske. I hvert fald sådan næsten. Jeg har fundet solen, lyset og letheden lige her:

sommertilsalg-copy1

SNUP TIPPET: Clarins kalder det for treatment fragrances, fordi opskriften blander hudplejende egenskaber (typisk lindring) med æteriske oliers duft. Eau des Jardins er et kapow af citron, grape, appelsin og mynte (360 kr.). CLEANs Summer Linen en blanding af sprød bergamotte og mirabeller (495 kr.) og Guerlains Aqua Allegoria fås i forskellige varianter, og er – som navnet antyder – en vandskuret duft, altså let og frisk (395 kr.). Pift dem på og forlad forretningen…og kom kun tilbage, hvis du er blevet forelsket. Alt andet er for dyrt.

Skifter du din duftgarderobe om sommeren?

09/06/2010
Måske har du også læbepotentiale?
11/06/2010
Har du nogensinde lyst til det her?

Kommentarer

 • Anne K

  Har fundet min sommerfavorit: Biotherms Eau de paradis bodyspray.. Very addictive 🙂

  12/06/2010
 • Joan

  @nej Anette jeg husker ikke hvad den hedder, men
  @Mikkel det kunne godt lyde som det du beskriver! Synes bare det lød helt skørt – men jeg kan forstå det er noget jeg må undersøge nærmere! Tak for jeres svar! God weekend!

  11/06/2010
 • @ Joan: Du tænker måske på Escentric Molecules Molecule 01, der er en ynglingsduft. Selv om det ikke er en duft med traditionelle duftnoter, men et rent duftmolekule, der som sådan ikke dufter, men som giver en duftende effekt. Det lyder mærkeligt og skal prøves for den er superb – og så findes den også i en version med duftnoter, så du får ‘noget’ på huden…

  11/06/2010
 • jeg går klart efter nye dufte til sommer – men så igen, jeg går altid efter nye dufte! Dem der kommer til at tage plads på min toilethylde bliver Acqua di Parma Bergamotta, Bleu de Chanel og Marc Jacobs Bang. Jaja, de to sidste er ikke ude endnu, men jeg VED de er fantastiske!

  11/06/2010
 • Britt Rosted

  Wuup wuup jeg er den heldige ejer af den fantastiske Clarins, Den ER lækker!!!

  11/06/2010
 • Anette Kristine Poulsen

  @Joan – du har ret, det lyder paradoksalt. Husker du hvilket mærke, det drejer sig om? Der findes såkaldte ét-molekyle-dufte, som måske kan ha’ været det, du har set? Mange hilsner Anette

  11/06/2010
 • Nipuni Julie

  Jeg har rigtig mange parfumer, så jeg skifter ikke parfumer efter sæson, men der er nogen jeg bruger mere om vinteren og andre jeg synes passer bedre til om sommeren 😉
  – Men man kan da altid bruge en ny parfume, så jeg vil se nærmere på Clarins.

  11/06/2010
 • Clean duften skal jeg ud og prøve. Er desværre alt for “kræsen”. Har haft Gucci nr.2 i laaang tid og vil ikke bruge andet. Har dog tænkt mig at prøve en af de nye økodufte fra NY. 🙂

  vh/Kristi

  11/06/2010
 • Lene

  Uhm det ser sommerfriskt ud! Det skal prøves! Kan man mon også betale for at få regnvejret til at gå væk? :O)

  10/06/2010
 • Joan

  Så et sted at man kunne få en parfume der ikke dufter – altså helt ærligt er det ikke sådan lidt ala “kejserens nye klæder”? Kender du noget til det, Anette? Synes det lyder helt skørt!

  10/06/2010
 • Pia

  Jo jeg skifter garderoben ud – hvis man kan kalde det en garderobe når man har én sommerduft og én vinterduft! :O)

  10/06/2010
 • Anette Kristine Poulsen

  Hej Gitte, det er vel ikke den nye Escale aux Marquises fra Dior, du har fået fingre i (nr. 3)? Den er SÅ fin og indeholder bl.a. Tiare-blomst, som jeg er viiiiild med. Varme hilsner Anette

  10/06/2010
 • Ja, Har lige købt den nye Dior. øøøhhhh… hvad er det nu den hedder.. tror det er nr. 3. Hedder den måske Impatience..eller noget..

  10/06/2010
 • Nej…her er det, kedligt nok, samme sikre dufte hele året rundt.
  Må dog lige tilslutte mig og sige, at Clarins-flasken ser lokkende ud.

  10/06/2010
 • Mums den Clarins flaske ser lækker ud. Må undersøges nærmere…;o)

  10/06/2010