Hold øje med 60’er mat’nessen

Som du sikkert allerede ved, hitter matte læber – men endelig af den fyldige og smidige slags (læs: velplejede til perfektion). Kunsten er ikke at ende med to tørre, stramme streger. Som priskærligt alternativ kan du tage din favorit-læbestift eller gloss og bare duppe efter med en anelse transparent pudder.

SNUP TIPPET: Jeg har talt med makeupartist Rikke Dengsø, som hver dag udfordres af modeller med tørre læber. Hun bruger konsekvent Tromborgs Lip Cure til at skabe pæne munde…og så glæder hun sig i øvrigt til et forårsbillede med masser af mat pang på læberne. Som knaldende pink og orange.

13/02/2013
Havde aldrig troet, jeg ville skrive det her
16/02/2013
Fugtmagneter der ikke tømmer bankkontoen

Kommentarer

 • Tina Irene Povlsen

  Den matte trend er virkelig flot – Et must er en pæn mund med bløde velplejede læber. Der er flere gode muligheder, og de er det hele værd.

  18/02/2013
 • Ditte H

  Jeg melder mig i koret!! Jeg er også blevet afhængig af Tromborgs Lip Cure – den har fuldstændig skubbet Elisabeth Arden 8 Hour Cream ud! Puf!!

  16/02/2013
 • @ Mette K – SÅ bliver 2013 dit år!

  @ Julie & Sissel – dejligt med et par anmelder-ord!

  @ Laura – lige nu vil vi bare helst lande på en øde (varm) ø. Med eller uden læbeguf…tænker jeg.

  Stor hilsen Anette

  15/02/2013
 • Hvis jeg skulle ha et produkt med på en øde ø, ville jeg vælge Lip Cure. bløde bløde læber, uden mineralske olier. Ja tak. Sweets til dig, Anette.

  15/02/2013
 • Sissel

  Jeg kan klart anbefale Tromborgs Lip Cure – den er blevet helt uundværlig for mig henover vinteren 🙂

  15/02/2013
 • Jeg var så heldig at vinde Tromborg konkurrencen herinde for lidt tid siden, hvor Tromborgs Lip Cure var én af produkterne jeg vandt – og jeg er nærmest allerede blevet afhængig af den! Den er helt og aldeles fantastisk (-: At hun, som makeupartist bruger den konsekvent, er i den grad forståeligt! (-:

  15/02/2013
 • Mette K. Frederiksen

  Decubal Lips and Dry Spots er også fantastisk til læberne 🙂
  Og jeg elsker den matte trend 😀

  – Mette

  15/02/2013

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.