Hollywood-hemmeligheder #1

I Hollywood kan de et par tricks eller tre - også indenfor skønhed...

I Hollywood kan de et par tricks eller tre - også indenfor skønhed...

De findes – de forskønnende Hollywood hemmeligheder. Nogle mere jordnære end andre – og lad os holde fast i de første af slagsen og endelig i kategorien hurra det virker. Inden for de seneste dage har jeg især kigget langt efter al den lækre hud, som blev flashet under Oscar-uddelingen. Noget, Ole Henriksen bl.a. kan fikse – både på sig selv og andre. Han har fortalt, at alfa og omega for hans celebre kunder er, at de IKKE ligner sminkedukker. Alle vil ha’ hud så lækker, at den kan vises frem (næsten) uden dække. Ole har – i denne sammenhæng – en one-fits-all løsning på Oscar-klar hud, og den hedder mikro mini-peeling.

SNUP TIPPET: En flybillet er heldigvis ikke nødvendig, for med 70 minutter til rådighed (og 750 kr. på lommen) kan du få behandlingen i både Århus og København. Den fungerer som en tretrinsraket med mandel-polering, frugtsyrebehandling der hanker op i søvnig hud og endelig en kamillemaske proppet med fugt og ro.

NB: Jeg har prøvet behandlingen, og selvom jeg ikke helt fik et betræk á la Charlize Theron, så var der synlig forskel på før og nu.

Gør du noget specielt ved din hud, inden du skal til fest?

11/03/2010
Hvem skal vinde Danish Beauty Award? Du bestemmer
13/03/2010
Hollywood-hemmeligheder #2

Kommentarer

 • Helle S

  Spændende at vi skal igang med at vise “nøgen hud” – altså i ansigtet! Så skal jeg ha’ gang i mit micro/mini peeling sæt!
  Kh Helle

  15/03/2010
 • Nipuni Julie

  Jeg skrubber altid mit ansigt og lægger ansigtsmaske dagen inden jeg skal til fest 🙂
  Og så kan jeg varmt anbefalde Youngblood – Mineral Primer på selve festdagen 😉

  13/03/2010
 • Joan

  WOW nyt look på bloggen! Nu ser det hele endnu mere fedt ud!
  Jeg kan finde på at smøre natcrme på huden nogle timer før jeg skal gøre mig klar – så synes jeg huden bliver dejlig klar til makeup!

  13/03/2010
 • Lene

  Jeg snupper lige en scrubmaske og fugtighedsmaske og slutter af med Rudolfhs ansigtsolie! Ved ikke helt om jeg direkte kan SE forskel på min hud – men den FØLES mere lækker! :O)

  13/03/2010
 • Pia

  Nææ jeg gør vist ikke noget specielt – men vil da prøve den med dampbadet!

  13/03/2010
 • Anette Kristine Poulsen

  Top tips – Lotte – tak. Jeg vil prøve kombinationen af Mikkels løbetur og så din Jurlique/Dr. Sebagh treat. kh A

  13/03/2010
 • 3-4 dage inden en maske med frugtsyre fra Dr Sebragh og dagen inden/på samme dag en Intensive Recovery Mask fra Jurlique.
  Hvis jeg er løbet tør så mæt huden med en go’ ansigtolie, så der ikke er tørre pletter.
  Men – det allerbedst (og lidt dyre råd) er at holde sig gode venner med sin kosmetolog, så der altid lige kan findes min 10 til at farve bryn, rette bryn, emergency “noget”. Det er luksus!!!

  12/03/2010
 • En løbetur og en efterfølgende fugtmaske efter badet giver lækkert glødende og flot fugtmættet hud – både hos mænd og kvinder 😉

  12/03/2010
 • @Elisa – HERLIGT med budgetvenlige…ja vist nærmest gratis tips. kh Anette

  12/03/2010
 • Elisa Lykke

  Uhmm hemmelige tips…altid hjerteligt velkommen.
  Et godt hudtip som jeg lærte af min kære mor, var for at for fuldfed sund glød inden fest eller andre dage hvor du vil se sund ud, så tag et dampbad (med æsteriske olier efter duftbehov) a 2 gange 5 minutter. Slut af med iskold klud i ansigtet. Du vil se ud som en sund frisk kvinde med glød som havde du løbet en tur.

  12/03/2010