Hollywood-hemmeligheder #2

Det var den nye Chanel læbestift - Coco Rouge - som var på alles læber under Oscaruddelingen

Det var den nye Chanel læbestift - Coco Rouge - som var på alles læber under Oscaruddelingen

Nogle gange kan en underlig fornemmelse slå ned i mit beauty-univers. Også selvom jeg er vandvittig vild med det, jeg blogger om. Vild med skønhed og de finurligheder og mange små aha-kan-den-også-det, som ofte følger med en øjenskygge eller en creme. For en sjælden gang kommer den der åhh-det-er-bare-læbestift-følelsen. Den kom her til morgen, da jeg surfede rundt i blogland og kiggede forbi mette b, som udover at være hard core blogger, superkreativ og ejer af egen blog-shop, også bokser med alvorligere ting, som hun deler på bloggen.

Jeg er vild med blogs som mettes, og Julias, og Julies, og Stines, og Lindas, og Lis’, og Lottes og frøken Garsdal (og mange flere), ligesom jeg får min daglige dosis designbolcher hos Laura. Og ja, når det gælder mine beauty-ord, så handler de ofte bare om læbestifter. Men måske er det heller ikke så skidt, når det kommer til stykket? Og for at det ikke skal være løgn, var det netop læbestifter, jeg ville skrive om i dag. For jeg har nemlig fundet ud af, HVILKEN læbestift – helt ned til farvekoden – som Sandra Bullock bar under Oscar-uddelingen. Og Cameron Diaz. Og Rachel McDams – kig under NB hvis du også vil vide det.

SNUP TENDENSEN: Alle bar de Chanels spritnye Rouge Coco-læbestift (som i øvrigt er genial let at bruge, hvis du mest er til casual gloss). Peter Philips (kreativt overhoved for Chanel) kalder læbestiften for et basalt skønhedsredskab. Sådant et, der gør ryggen rankere og kan ændre en attitude – og mon ikke han har ladet sig inspirere af sin udødelige mester, Gabrielle ”Coco” Chanel, som sagde:
”Hvis vi er enige om, at øjnene er sjælens spejl, hvorfor så ikke indrømme, at munden er hjertets talerør?”, sagde modeskaberen, som var flittig læbestifbruger.

Er du?

NB: Sandra Bullocks læber var malet i farven Paris, som er klar pink. Cameron Diaz bar den orangerøde Lotus Rouge og endelige havde Rachel McAdams kastet sin kærlighed på en gylden-nøgen sag døbt Rose Comete, som er min favorit.

12/03/2010
Hollywood-hemmeligheder #1
14/03/2010
Hollywood-hemmeligheder #3

Kommentarer

 • Tak for tippet om læbestifter. De ser skønne ud – jeg vil have Chanel in mente næste gang jeg har brug for en ny læbestift. For tiden bruger jeg selv Cliniques Berrylicious som vist desværre er udgået og Black Honey som ikke fåes herhjemme så jeg skal ud og se mig om efter noget nyt før eller siden.

  15/03/2010
 • Kære Mette,
  Du har ret – jeg surfer jo også rundt for at få en bid af det hele, men i lørdags blev jeg bare lige påvirket af kontrasten til dine seneste indlæg ;o) kh Anette

  14/03/2010
 • Kære søde Anette,
  Tak for dine meget rosende ord 🙂
  Én af grundene til at jeg læser med hos dig er jo netop at du blogger om de ting, du gør. For jeg er jo ikke “kun” kreativ med stof og garn, men også interesseret i… ja, læbestifter og det univers, som du repræsenterer.
  Jeg tror at meget af det, jeg nyder i Blogland, er den lidt mere personlige måde at lave magasiner for os kvinder. Vi er vidt forskellige. Nogle tager emner op, som er politiske, nogle skriver om ligestilling, nogle om makeup, nogle om mad og så jeg om det psykiske og om håndarbejde.
  Derfor browser jeg i både øst og vest og får min dosis af danske kvinders liv og inspiration om alt muligt.

  Så jeg rater ikke de forskellige blogs efter gyldighed eller ligegyldighed. For jeg vil have lidt af det hele.

  Og med disse ord ønsker jeg dig en skøn og dejlig weekend.
  Klem fra
  mette b

  13/03/2010