fbpx

Hollywood-hemmeligheder #3

creme til både for oven og for neden - for dem der altså tør

creme til både for oven og for neden - for dem der altså tør

postitenden1Det er ikke kun filmstjerner, der kender til lange dage og lidt for korte nætter – OG når cocktailen sætter sig som sladrende, hævede, mørke rande under øjnene. Der findes et hemmeligt våben, som mange Hollywoodske makeup-artister har med i beautyboksen, og som har reddet adskillige skuespillere og modeller efter en hård nat. Mirakelmidlet er hæmoridecreme! Forklaringer lyder, at netop hæmoridecreme virker sammentrækkende og fjerner væskeophobninger og derfor fungerer som lynkur mod poser under øjnene.

SNUP TIPPET: Der er IKKE tale om en hvilken som helst hæmoridecreme men kun den amerikanske creme Preparation H, som til gengæld har fået kultstatus. Den kan ikke købes i Danmark, men i London og USA. Vær dog obs på, at nogle læger er bekymrede for, at den skrappe sag kan give tørhed og betændelse i det sarte øjenområde.

Ville du turde?

13/03/2010
Hollywood-hemmeligheder #2
16/03/2010
Gæsteblogger #1 PERSONLIG TRÆNER ANNE BECH

Kommentarer

 • Ulla

  …joooo for når enden er god – er alting jo godt!

  17/03/2010
 • Jeg har nu bestilt cremen fra London, hvor den findes i håndkøb -og I får en update efter påske (indtil da må vi stole på egen mavefornemmelse og/eller Mikkels bekendte) kh A

  16/03/2010
 • Britta

  Jeg turde godt hvis det gav resultater – det kommer sig ikke så nøje hvad cremen hedder, bare den virker 🙂

  15/03/2010
 • Pia

  Altså jeg kan ikke se noget problem i det – for der er vel ikke stoffer i noget til den ende man ikke ville putte i ansigtet og hvis lægernes eneste bekymring er tør hud – så skal det da prøves. Hvordan får man fat i det? Er det mon receptpligtigt?

  15/03/2010
 • Joan

  Nej det lyder simpelthen for ulækkert synes jeg. Jeg bruger heller ikke toiletpapir som servietter når jeg holder fest! ;O)

  15/03/2010
 • susanne schultz

  Først… jeg har ikke være inde på blokken noget tid.. og så ser man det ! Nu er den ændret til high-teak blok 🙂 tillykke med det Annette.
  Jeg ville ikke ture smøre hæmoride creme i ansigted, det skal jo på i den anden ende 🙂 men jeg gir iden videre til min veninde i Gentofte som har mange problemer med hævede øjen.

  15/03/2010
 • Gitte Salling

  Hej Anette
  Jeps,- jeg turde godt og gør det gerne, hvis jeg får muligheden for det.
  Er der nogen der ved om det er på recept?
  /Gitte

  15/03/2010
 • Jeps! Har arbejdet i medicinal industrien i mange år og har været med til mange fy fy (ikke set fra patientens side) bl.a. da mavesår blev lavet om fra en invaliderede kirurgisk sygdom til en infektionssygdom, der kan kureres på 1 uge! og jeg ved, at mange læger bor i bangegaden – nogle gange med god grund men også mange gange med ikke så god grund – tænk på de stakkels kræftpatienter, der må udenlands fordi danske læger ikke tør…
  Puha, der kom vi vist lang omkring – fra øjne til hæmorhoider til mavesår til kræft, og det er faktisk skønhed, dette handler om…
  Fortsat god solrig dag og tillykke med det fine nye look 🙂

  15/03/2010
 • Er det igen ønsket om babyhud og blødhed som barneNUMSE, der spiller ind her?? Jeg har bekendte som har prøvet og er helt og aldeles overbeviste om cremens virkning – så jeg ville ikke tøve et sekund med at bruge hæmoridecremen. Og i øvrigt: LOVE the look på din nye side!

  15/03/2010
 • Jeg tør heller ikke med min i forvejen sarte og besværlige hud. Nu til noget helt andet: Hvor er her blevet fint, fint herinde på siden 🙂 Det kan kaldes et forårsskud, der vil noget. Hav en dejlig dag med sol på, Anette.

  15/03/2010
 • Nipuni Julie

  Den hopper jeg ikke med på i denne omgang ;o) Jeg nøjes med øjencreme og den klassiske med agurkerner. Hæmoridecremen lyder lidt for mærkeligt i mine øjne ;o)

  14/03/2010
 • Nej – det vil jeg ikke.
  Men omvendt kommer jeg til at tænke på den gang Striventin brød igennem lydmuren. Det var til strækmærker, og endte i hovedet på alle. Det vil jeg ikke ha’ noget imod.
  Det er nok fordi at det har noget med hæmorider at gøre…(og så også lidt med øjenomgivelserne. Det er lidt sart hos mig).

  14/03/2010