Hollywoodlægens bedste bud

SÅ kommer opfølgeren til de 10-ting-huden-hader. Og dr. Lancer ER en Hollywood-herre. For hans sjette punkt handler om, at ansigtet ikke bare er ansigtet, men går fra ’the dinner table and up’ – det vil sige hænder, hals, kavalergang, skuldre og det det øverste af ryggen, ”for du ved aldrig, hvornår din kjole kræver kig bagtil”, som han siger. Njaarhhh. Derudover vil en slasket hals (igen hans ord) og en kavalergang så tør og uplejet, at der kan rives ost på den, altid kaste en skygge over et ellers velholdt ansigt. Måske husker du også, hvordan han fluks greb mine hænder i sidste uge. Så derfor: Ansigtspleje ifølge Lancer har et stort arbejdsområde. Hans sidste fire punkter er:

7. Stress. Åh nej, tænkte jeg. Orker næsten ikke at høre efter, for vi ved godt, at stress sætter sig i huden. Men jeg tror, at stressede personer har andre ting at tænke på end deres hud. Her var han ikke helt enig. Havde fået til opgave af Oprah (of course) at få 20 stress-tyngede personer til at pleje huden kort dagligt. Tanken var at dokumentere effekten af egenomsorg.

8. Forarbejdet mad er død mad, som han siger. Og med for meget tilsat salt og sukker. Vi skal spise friske, uforarbejdede fødevarer.

9. Yoyo-vægt udfordrer hudens elasticitet negativt

10. At sove på ryggen giver bedre iltoptagelse (beklager – denne går jeg ikke dybere ned i, for hvem kan kontrollere, hvordan man ligger om natten).

SNUP TIPPET: Det er dr. Harold Lancer yderst til højre på billedet. Og så til noget helt andet: Mange er fans af dem her, så i løbet af weekenden lægger jeg en konkurrence op. Vær med enten via Beautyspace’s news boost eller Bloglovin.

12/11/2014
Der er noget i vinen
16/11/2014
VIND!

Kommentarer

 • Hov

  16/11/2014
 • Åhhhh Pick me PLEASE!!!
  Min hus trænger til gode sager…
  Dejlig søndag
  Trine

  16/11/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Helle Andersen – Jeg vil foreslå dig at speede op med noget frugtsyre. Fx har Nimue en glykolmaske til ca. 240 kr. – men tirsdag laver jeg et fuldt indlæg om koks i pigmenterne.

  KH Anette

  16/11/2014
 • Helle Andersen

  Hej Anette tænker at jeg lige vil spørge dig om Eucerin´s even brighter clinical concentrate, jeg var en tur på apoteket i dag og mangler snart noget ekstra hjælp til min pigmentplagede pande. Har brug for noget der ikke er alt for dyrt, og alligevel effektivt. Har i noget tid brugt super 3 booster om natten og kan godt se at den gør noget godt, men tænkte at jeg måske kunne speede processen lidt op ved at bruge noget mod pigmentpletterne om dagen også? Dejlig weekend til jer alle….

  14/11/2014
 • Jeg vil da fremover sørge for kun at sove på ryggen. Høhø! Rigtig go’ weekend, smukke, 🙂

  14/11/2014
 • @ Marie Rasmussen – Det er præcist planlagt til på tirsdag, så stay tuned.

  @ Charlotte K – Det håber jeg ikke ;o)

  Stor hilsen
  Anette

  14/11/2014
 • Marie Rasmussen

  Hej Anette.
  Tak for de sidste 5 råd.

  I denne influenza tid (for nogen af os) kunne det være super nice med råd til hvordan man får sin hud “hurtigere på sporet igen” Jeg tænker ikke jeg er den eneste der får grå og trist hud med det samme lidt snue rammer næsetippen … og ud over at man har det af h-til, så er det jo ikke just opløftende at se sig i spejlet hvor det hele bare er “gråt i gråt” både under og lang tid efter snuen …. What to do?

  14/11/2014
 • CharlotteK

  Mon der er nogen, der gør det? Altså på en eller anden måde sørger for, at de kun ligger på ryggen om natten???

  14/11/2014
 • @ Jess – Tak – og godt at høre.

  Stor hilsen Anette

  14/11/2014
 • Jess

  Det er rigtig spændende at følge din oplevelsesrige tur i LA 🙂

  14/11/2014