Her er Hollywoods succesdråber

bioeffectclinical

Det kræver en indsats at opgradere sin hud. Sjatvis pleje en til to gange om ugen fungerer ikke. Det gør derimod en daglig, stenhård rutine sammen med bevidstheden om, at huden er til gruppearbejde. Altså det at have flere ting i spil på én gang – som eksempelvis at dyrke egne væksthormoner.

Men der skal også smørbar hjælp til, og det ved de i Hollywood:

I Los Angeles huserer den anerkendte hudlæge dr. Ronald Moy – ham, der i årevis har været overmand for de amerikanske hudlæger, og manden de fleste lytter til, fordi han er så svær at imponere og konsekvent kræver to streger under alt. Begejstret er han dog, når det gælder dokumentationen for Bioeffect – dét vækstfatorprotein (EGF), som i et serum evner at booste mængden af kollagen og smidiggøre huden, så det kan mærkes. Jeg er også fan, og husk, at du netop finder EGF (epidermal growth factor) i toppen af hudplejepyramiden.

Bliver vi i Hollywood – og det gør vi hele ugen – så er jeg også vild med den videnskabelige tilgang fyrene bag det LA-baserede brand iS Clinical har til hudpleje. Og her ser du et alt for overset serum, som indeholder en stor mængde rødmedæmpende og pigmentplet-stoppende niacinamid (B3-vitamina) plus gode fugtmagneter. Hyaluronsyre og niacinamid ligger helt i top i det her serum, som desuden er fri for silikone.

HVAD GØR ANETTE: Om natten kører jeg skiftevis (fx to måneder ad gangen) med A-vitamin og frugtsyrer toppet med EGF – eller bare EGF alene. Poly-vitamin serummet er fint i dagtimerne som en fugtmættende og beskyttende undertrøje extraordinaire.

NB: Vil du med på Beauty-messe? Hvis ja, så er det netop, hvad den energiske og dygtige Stine Borgstrøm har stablet på benene. Det er sjovt,  lærerigt og med høj ahh-faktor.

26/10/2015
Hvad Hollywoods hormoner gør for dig
28/10/2015
Lad os gøre det sådan her hver uge

Kommentarer

 • Anita christensen

  Super stor tak

  30/10/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Viola – 1000 tak fordi du kom i mandags. Det er altid så dejligt at se dig – tiden gik dog for stærkt og jeg er ked af, at vi ikke fik talt mere. Clinical versionen er stærkere (mere koncentreret), og det er forskellen.

  Stor hilsen Anette

  30/10/2015
 • @ Natascha – Jeg vil helt klart holde ferien syre-fri – og ja, erstatte med serum. Du har styr på det! Rigtig god tur.

  30/10/2015
 • @ Anita – Undskyld ventetiden. Jeg kører forløb med A-vitamin alene om aftenen. Fx. en eller to måneder med Environ, Beauté Pacifique eller Verso. Så kører jeg ind imellem tilsvarende forløb (tidsmæssigt) med frugtsyrer toppet med EGF. Giver det mening? Mht. bogen, så finder du den her for flere detaljer: http://www.arnoldbusck.dk/boeger/medicin-sundhed-sygdom/saadan-faar-du-superhud

  30/10/2015
 • Anita christensen

  Har normal hud , men den er blevet lidt uren i panden og da alderen er 56 er rynker og en smugle trist hud blevet hverdag så alt der virker har min interesse .mange tak for jeres gode råd

  29/10/2015
 • Christina kragh

  @anita det afhænger jo lidt af din hudtype? Men en fugt serum er altid en god start efterfulgt af crem og solfaktor og er du som jeg bare vild med det der virker er der masse af andet godt du kan gøre jo

  29/10/2015
 • Christina kragh

  @anette det afhænger jo lidt af din hudtype? Men en fugt serum er altid en god start efterfulgt af crem og solfaktor og er du som jeg bare vild med det der virker er der masse af andet godt du kan gøre jo

  29/10/2015
 • Anita christensen

  Super fed . Dejligt at høre andres erfaring med denne skønheds jungle . Så har nok fået styr på aftenrutinen . Men hvad med morgen ?

  28/10/2015
 • Christina kragh

  @mette jeg bruger Ole Henriksen frugt syre om aftenen venter 25 min så på med EFG det Gør jeg til krukken er brugt og så går jeg over til BP AVITAMIN booster samme fremgangsmåde venter 25 min el mere og så EFG totalt mærkbart fif fra vores kære Anette nogle gange bruger jeg også aktiv serum fra is clical venter 25 min og så EFG kram

  28/10/2015
 • Anita christensen

  Glemte læse

  28/10/2015
 • Anita christensen

  Tak for dit svar. Men bruger du a vitamin og frugtsyre og bioeffekt på en gang ? Glæder mig til at din bog

  28/10/2015
 • Natascha Thompson

  Hej Anette. Jeg skal på solferie på lørdag og tænkte på hvordan den optimale hudpleje rækkefølge vil være. Min sædvanlige rutine lyder: rens, syre, olie, dagcreme med spf. Skal jeg fortsætte med det, men erstatte syre med serum og toppe af med almindelig spf? 🙂 Glæder mig til at høre fra dig.

  Vh, Natascha

  28/10/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Charlotte K – Seje dame.

  @ Anita – Du har ret. Bioeffect (det oprindelige serum) skal i udgangspunktet på helt alene. Om natten. Den eneste undtagelse er frugtsyrer, som kan lægges på …lad huden absorbere et par minutter – og top så med Bioeffect. Du kan se mine forslag under banneret ‘Anette anbefaler’.

  @ Celestine – Åhhhh jeg smiler. Fantastisk fantastisk. Og du har da en kæreste, der er vågen, kan jeg høre.

  Stor hilsen Anette

  28/10/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Mette – Må jeg være så fræk at henvise til bogen (ikke at du skal købe den, for den fås også på biblioteket). Hvis det stadig er uklart, så skriv igen.

  28/10/2015
 • @ Simone R, Hvis du er glad for det, du gør nu, så skift ikke. Hvis du alligevel vil prøve A-vit, så begynd i den lette afdeling med AVST-linjen fra Environ eksempelvis.

  @ Mette – Du ser mine anbefalinger her (og 1000 tak for i går): https://beautyspace.dk/?page_id=23721

  Stor hilsen Anette

  28/10/2015
 • @ Mia T – Dejligt at høre. I dag (onsdag) er lige en afstikker, men i morgen er vi tilbage i filmbyen.

  @ Christina K – Du kan sagtens bruge Poly Vitamin både dag og nat (jeg er jo VILD med det høje indhold af niacinamid og ja, du kan toppe med EGF, for så vidt jeg kan se er serummet oliefrit (dobbelttjek evt).

  Stor hilsen Anette

  28/10/2015
 • Annemette

  Det er fantastisk at have adgang til en kyndig vurdering af de mange hudpleje produkter, der markedsføres indeholdende mirakler. Jeg er færdig med fejlkøb, jeg henter kun inspiration her, får prøver som Anette anbefaler, sover, holder mig (næsten) fra sukker m.v. Det virker – også på sjælen!

  LADIES – vi skal hjælpe hinanden og kvindelige iværksættere især. Stresser chefen eller salgsdirektøren allerede nu over en spændende personale- eller firmajulegave, så er det nu, I skal foreslå Anettes bog, måske bilagt et lille produkt. Det er den slags gaver, man husker, de sædvanlige 3 flasker vin – hører under ”nå ja” og tak?

  Til Anette, Hårklinikken og make-up stylist, tak for i går i København. Det var en spændende (og bliver dyr) aften. Jeg må tilbage til Hårklinikken, sætter ind nu og satser på at blive 100 år med skøn hud og hår to die for.

  God dag til alle, kærlig hilsen Annemette

  28/10/2015
 • Hej Anette.
  Tak for en god og informativ aften i går. Jeg læser, dine bøger, følger med på bloggen og deltager altid når du selv står og fortælle om skønhedspleje live. For hver gang så er det som om at din viden trænger længere og længere ned i min hukommelse og jeg bliver bedre og bedre til daglig at have en god hudplejerutine med fornuftige produkter med ingredienser der virker påført i den rigtige rækkefølge 🙂

  Jeg kunne godt tænke mig at begynde at bruge en A-vitamin creme, da produkter som det fra Danish Skincare med salicylsyre desværre ikke hjælper på mine små bumser jeg engang imellem får i panden, på hagen og helt ude i siden mellem mine kinder og øre.

  Men der er noget jeg er støt på som har gjort mig lidt forvirret er disse to cremer ens eller er der forskel på dem;
  – Beauty Pacifique Clinical Super3 Booster
  – Beauty Pacifique Super3 Booster

  Fordi jeg synes lige umiddelbart det virker til at beskrivelsen på dem er den samme.

  Knus

  28/10/2015
 • 1000 tak for alle jeres ord – jeg er på min pind nu og svarer om lidt. KH Anette

  28/10/2015
 • Line J

  @christina kragh – tak for dit svar:-)

  28/10/2015
 • Mette

  Christina Kragh- hvilken frugtsyre bruger du?

  28/10/2015
 • Christina kragh

  @line j jep det kan du hvis du venter 25 min med at påføre EFG

  28/10/2015
 • Line J

  Tak for dit skønne oplæg i dag:-)
  lige et spørgsmål, kan jeg bruge frugtsyrer under egf serum? 🙂

  27/10/2015
 • Celestine

  Er ved at teste OH’s frugtsyre (nat-gel) i kombi med BioEffect om natten (takket være dit BioEffect testkit, der var lidt mere budgetvenligt end ellers – min eneste anke er det kæmpe BeautySpace klistermærke på forsiden – og deraf min kærestes kommentar; “Hvad har du NU køb?!”. Fremadrettet anmoder jeg om mere diskret indpakning Anette, haha!).

  Har bestilt Purely Proff. ansigtsrens – og bruger Nilens Jord serum sammen med Origins dråber på kinderne og dagcreme om dagen. Det eneste jeg sådan set mangler nu er at du flytter fysisk ind i mit badeværelsesskab Anette – så er det komplet 😀 Tak for dine altid gode råd – det betyder mere end du aner..

  27/10/2015
 • Anita christensen

  Hejsa. Så blev jeg forvirret . Troede at bioeffekt skulle bruges alene?? Men hvilke a-vitamincrem og frugtsyre bruger du ? . og i hvilken rækkefølge ? Ups en masse spørgsmål

  27/10/2015
 • CharlotteK

  Kan så fortælle, at jeg lagde ud med 2o minutters løb her til morgen;-)

  27/10/2015
 • mette

  Hov jeg glemte at spørge til frugtsyre? Du skriver.. Om natten kører jeg skiftevis (fx to måneder ad gangen) med A-vitamin og frugtsyrer. Vil du lige forklare? ER det både A-vitamin og frugtsyrer. Så må du også meget gerne give råd til hvilken frugtsyre jeg skal benytte. Håber du vil være behjælpelig 🙂

  27/10/2015
 • mette

  Vil du ikke fortælle hvilke specifikke A-vitamin produkter du bruger. Vil gerne lige som dig, starter 2 dages forløb med disse. Beauty P. er ikke min kop the – jeg får bumser af at bruge disse produkter. Vi ses til hårarr. 🙂

  27/10/2015
 • Christina kragh

  jeg er stor forbruger af alt fra is lige nu køre jeg super serum efterfulgt af pro heal om dagen toppet med bio effekt dag crem om natten køre jeg bp A vitamin boost toppet med EFG serum og ruller først med min dremaroller ,nu tænkeer jeg at så vidt jeg ved er is poly vitamin den serum fra is der indeholder mest A vitamin kunne man evt bruge poly vitamin om natten toppet med EFG el vil du stadig bruge poly vitamin om dagen ?

  27/10/2015
 • Simone Renée

  Hvornår anbefaler du, at man begynder med A-vitamin? Jeg er 24 år og er begyndt at benytte mig af mild frugtsyre 1 gang dagligt.

  27/10/2015
 • Mia T.

  Spændende med en Hollywood uge 🙂 Og god start med Bioeffekt. I like 🙂

  27/10/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.