Holy beauty

dufte

Gælder god karma og mere-mellem-himmel-og-jord også i en ansigtscreme? Come on, tænker du måske. Men ikke desto mindre er spiritualitet blandt nøgleingredienserne i Själ-cremerne, som Søren-sjaske-mig er lækre sager. Derudover har Danmark sin egen spirituelle GOD MOTHER, når det gælder duft og labre olier. Hun hedder Julia Kim og har blandet dråberne på billedet til moi – et oliemiks af rosmarin, citrongræs, sort peber og citron, der på to sekunder sender mig tilbage hertil.

SNUP TENDENSEN: Holy beauty-tendensen er ikke til at komme udenom. For det spirituelle får større og større skønhedsbetydning, når medicinmænd bringes i spil sammen med hellige planter og en søgen efter noget, der rækker ud over egen smukke næsetip. Hvis du har lyst til at læse mere, så kig forbi Kosmetik-Nina, som bad om flere ord – med og uden jordforbindelse.

NB: Når jeg trænger til ekstra energi, så læser jeg de power-ord, Julia Kim har skrevet på min duftolie…hør bare: modig (YES, i hvert fald mentalt), dynamisk, kompromisløs (uha ja, det kan også have bagsider, mærker jeg i øjeblikket), instinktiv og en masse andre guf-ord, som bidrager på karmakontoen.   

Karmaolien er genial som ansigtsolie – kan du gætte, hvad den koster?

13/09/2010
Farver du hår? Jeg gør. SJP gør vist også, og Lady Gaga…Uden sammenligning naturligvis
15/09/2010
Gave. Til dig. Hvis du altså bor tæt på Århus…

Kommentarer

 • Louise

  Et godt tip, hvis man alligevel skal udenlands eller handle omkring den tyske grænse:

  Smut forbi Rossmann, som er en tysk kæde som forhandler rigtig, rigtig mange skøndhedsprodukter. Min veninde – som farver hår – sparede 40 % på Garnier hårfarve (og købte til et halvt år).

  De har også mange andre gode ting, som er meget billigere end hjemme.

  15/09/2010
 • @Gitte & Nip – damens web er juliakim.dk og hun holder til i Kbh, men måske kunne hun lokkes til Jylland…I kan jo prøve. kh Anette

  15/09/2010
 • Fabulous! Holy beauty er bare hot hot.
  🙂 Elsker blandinger af essentiele olier som parfume (de er bare så personlige. Kan ikke leve uden mine olieblandinger til ansigt/krop. De virker bare meget bedre end de syntetiske plejeprodukter.

  15/09/2010
 • G.E.N.I.A.L.T – jeg vil også ha’ 🙂

  15/09/2010
 • Fantastisk! Beauty is my religion…

  15/09/2010
 • Nipuni Julie

  Jeg må forbi denne danske gudinde – Hvor i landet holder hun til? 🙂

  14/09/2010
 • Gitte Salling

  Det er da et must have! Hvad hedder hendes website?
  /Gitte S

  14/09/2010
 • Wauw – jeg sidder helt blæst bagover og har glemt at trække vejret. Sikke fede billeder fra Maldiverne (jeg drømmer mig derhen lige nu, dit heldige asen) og sikke smukke ord med tyngde du lige fik med den der olie. Ta’ den. Hun har jo ret! Vil også ha’ min egen olie. Er lige gået tør for olie til ansigtet. Suk, KH karin

  14/09/2010
 • @Marianne – den koster 100 kr. for 10 ml og er EMINENT til ansigtet (3 dråber er nok). Vil man have Julia Kims facelift healing og konsultation koster det 900 kr. for en time inkl. olien (tror hun sender fra sit website). kh Anette

  14/09/2010
 • Nej?? Men sig det straks! Jeg mangler i den grad én (siger du jo!). Og hvor får man fingre i den?

  14/09/2010
 • Julia Kim

  Artemis, nyder især dejlige gåture i skovene (også sammen med en velklædt Ole H, selvom Artemis gudiden foretrak unge skovnymfer og vilde dyr som selskab;-). Og kompromisløsheden handler også om at stråle sin indre kraft KOMPROMISLØST….se det er en sand Gudindes indre og ydre skønhedsunivers….

  14/09/2010