Hop i makeup-stolen for free

Lige nu kan intet blive for blåt. Det gælder neglene. Det gælder øjenmakeuppen – og tak skæbne for, at det er hele spektret af farven blå, der er i spil. For jo, der er forskel, når det gælder klædelighed. Hvis du springer i Magasin og siger Beautyspace på YSL-standen (det vil sige ringer og booker en tid til at sidde i stolen), så vil de professionelle makeupartister svinge børsterne fra det nye sommerlook. Uden at det koster. For mig er det smarte, at man under sådan en session altid lærer noget nyt. Måske bare en lille ting og måske endda noget, der kan løses med makeup hjemme fra skuffen.

SNUP TIPPET:  Der er noget modsætningsfyldt ved farven blå, der rammer os både fra oven og når vi ser ned i havet. Som makeup er den skiftevis hadet og elsket – lige nu mest det sidste blandt andet på grund af den buldrende 70’er-bølge. Nåmen her kommer YSL-hotlinenumre til Magasin: Kgs. Nytorv tlf. 33 18 20 94, Lyngby tlf. 33 18 36 56, Odense tlf. 63 14 55 36 ogÅrhus tlf. 87 31 66 01.

25/05/2014
@beautyspace
27/05/2014
Hvad der virker på min hylde

Kommentarer

 • @ Sanne – Den kan næsten stå til pynt, vil jeg mene.

  @ Britta – Det kan man sagtens. A-vit cremer har det ikke godt sammen med sollys, så undgå at få huden i solen.

  @ Lene J – Spændt på, hvad du synes. Meld gerne tilbage.

  @ Sommer – Jeg er sikker på, at du ER hip. Hvis du tager fat i deres klinik/kunde hot-line, så kan de svare dig direkte. Jeg er nemlig ude at suse i disse dage ;o)

  @ Helle A – Måske kender du nogen, du kan tippe tippet videre til.

  @ Ditte H – Du er for sjov. Jeg er glad for både Rønsbøls renseprodukter og Pais rensemælk. Og pifter ALTID med en fugtspray efterfølgende for at få kalksløret væk og for at plejeprodukterne efterfølgende gør bedre gavn (der er en mini volumen-effekt).

  @ Pernille – Hvis du ringer ind og bestiller tid til næste uge er det fint. Vi har ikke aftalt tidsbegrænsning. Men det er et sommerlook.

  Stor hilsen Anette

  27/05/2014
 • Pernille

  Hvor længe varer tilbuddet? 🙂 kan man stadigvæk nå det i næste uge?

  27/05/2014
 • Ditte H.

  Uh, godmorgen! 🙂
  Ser først nu at du for et par dage siden spurgte til min hudtype – den er sart og tør :-/ Æælsker olier og fugtmættende cremer!
  Men pyt med hvad jeg elsker, for det absolut mest vigtige er, hvilke produkter bruger du!?? Renseprodukter? Er såå parat til at skippe alle produkter for at gå all in på dine produkter – hil dig, Anette 😉
  Ha’ en dejlig dag, fantastiske Anette!!

  27/05/2014
 • Helle Andersen

  Så er det altså ærgerligt, at man ikke lige bor i nærheden af en Magasin. Men et super godt tilbud, som jeg håber at mange andre kommer til at nyde godt af. Super at du sørger for sådanne goder til alle vi skønhedshungrende piger. Og det er nemlig rigtigt at der altid er et fif eller to, som man kan tage med hjem og bruge.

  26/05/2014
 • Sommer

  Orv – føler mig SÅ hip.
  Har i øjeblikket lak på tæerne der er næææsten magen til den i midten på YSL-paletten.:-)

  Hvis du taler med Beauté Pacifique, vil du så ikke godt spørge dem, hvad de siger til at man selv putter Tiosol(solfilter)dråber i sin BP-produkter? Clasher det mon med noget effekt i cremerne?…

  26/05/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anne M – YSL har netop ringet til mig, at der desværre har været en YSL-person på standen i dag, som har haft ferie de sidste par uger og ikke kendte til aktiviteten. Det er løst nu – så ring gerne derind igen og bed evt. om YSL counter-manageren. Jeg beklager besværet.

  Stor hilsen Anette

  26/05/2014
 • Anne M

  Jeg har lige ringet ind til YSL på Kongens Nytorv, og hende jeg fik i telefonen havde ikke hørt om det, men ville undersøge og ringe tilbage.
  Bare til orientering 😉

  26/05/2014
 • Lene Jespersen

  Jeg er fan af dine gode ideer 🙂 Så jeg skal selvfølgelig forbi Magasin (YSL)stand,en af dagene…

  26/05/2014
 • Britta

  Hej Anette:-)
  Mit spørgsmål har ikke noget med makeuppen fra YSK at gøre, som ser dejlig sommerlig ud.
  Jeg har bestilt Super 3 Booster fra Beaute Pacifique og vil lige høre dig, om man evt kan kombinere den med en dermaroller?
  Hvordan er det forresten med cremen og solskin?
  Tak for en super blog:-)

  26/05/2014
 • Åh, har desværre ikke tid, men den øjenskygge ser simpelthen så spændende ud.

  26/05/2014