fbpx

Hop med på beautronics-trenden

Forget shit and move on. Ordene læste jeg på en favoritblog, som I snart skal høre mere om. Men præcis de 5 ord er essensen af, hvad Ole H evner. Og jo, det kræver selvfølgelig øvelse.

Nåmen jeg har længe varslet en føljeton på glattejernet her, og den skal du få. Helt kort. For maskineriet virker. NuFACE (nu i ny version) giver ansigtsmusklerne en omgang fitness så effektiv, at huden vitterlig bliver fyldigere og mere mæt (såkaldt plump). Amerikanerne kalder det safe low-level microcurrent – altså svagstrømspulseringer, som får muskulaturen på friske, yngre tanker. I USA er de ellevilde. Lige fra den berømte hudlæge dr. Perricone til Ole Henriksens firstmoover af en spachef Vance Soto. For selvom der intet nyt er i at booste muskulaturen med pulseringer, så er der genopdaget begejstring. Måske fordi det er erklæret ufarligt, uden nåle, sprøjter og endda på bedste DIY-manér. Hvis du ikke vælger at få det gjort på et spa – som altså også er en mulighed – er NuFACE såkaldt FDA-godkendt (bare en lille sikkerhedsformalitets-info).

SNUP TIPPET: NuFace lover også et løft, men det vil jeg ikke lægge ansigt til (faktisk slubrede jeg hudkomplimenter i mig under lørdagens fest, men tror, det var en kombination af MACs BB-wanna-be creme og så apparaturet her. Se mere på mynuface.com. Hvis du altså er til strøm.

NB: Kender du verdens bedste håndcreme? Det gør jeg…og den lander på Beautyspace i morgen.

07/02/2012
Når du spørger Ole, svarer han sådan her
09/02/2012
Verdens måske bedste håndcreme til forret

Kommentarer

 • Charlotte

  Hej igen,

  Jeg har købt den via Nuface’s hjemmeside. Biplyden er vist et nyt tiltag så man ved hvor længe man skal holde Nuface på hvert område – men det er bare ret irriterende med den larm…

  11/02/2012
 • Til Lotte & Susanne,

  I giver bare besked hvis I er interesserede. Men gerne hurtigt så jeg kan nå at bestille dem online.

  Mange hilsner,
  Kirsten

  11/02/2012
 • Lotte

  Til Kirsten:
  Jeg er super interesseret og det tror jeg også Susanne er?
  Lad os vente på endeligt svar fra Susanne, om det bliver til 1 eller 2 jern.

  på forhånd tusind tak for din hjælp, virkelig sødt af dig.

  Mvh
  Lotte

  10/02/2012
 • Jeg ville rigtig gerne være behjælpelig med at tage NuFACE Trinity med hjem til DK fra USA til alle interesserede. Men
  koordineringen af div mon ikke det bliver for besværligt???
  Der kommer selvfølgelig DK told oveni og MULIGVIS US sales tax 6%.
  Giv mig gerne besked såfremt I har en god løsning. Kommer til DK d.3 marts. 🙂

  10/02/2012
 • Hvor finder jeg Pure Professionals body lotion?

  09/02/2012
 • Her i USA tilbydes Microcurrent på klinikker/ spa’er men det var faktisk via Beautyspace jeg blev opmærksom på NuFace.

  Det skal helt sikkert prøves snarest!!

  Du har som altid fingeren på pulsen. 🙂

  09/02/2012
 • Jette

  By the way – MAC’s BB wanna be creme findes i flere forskellige nuancer – hvad skal man her gå efter?

  08/02/2012
 • Ditte H.

  Uh … Glæder mig også for vildt til at høre dit bud på verdens bedste håndcreme!! Jeg vasker hænder mange gange dagligt, og jeg er vild med Biotherms håndcreme, og håndcreme fra Shiseido og L’Occitane ….. 🙂

  – Glæder mig til i morgen!!

  08/02/2012
 • Jette

  Det lyder og ser interessant ud – det må være husets næste elapperat! Den kan jeg da ikke være allergisk over for…!

  08/02/2012
 • Maiken

  Det lyder altså spændende. Synes det er vildt den når ned muskellaget – det må afprøves.

  08/02/2012
 • Anita

  Er den tilegnet en bestemt alders-målgruppe eller hvornår vil du mene at man kan begynde at bruge sådan én…? 🙂

  08/02/2012
 • Undskyld mig, men den ligner altså andre sjove ting end blot en ansigts fitness dims 😉

  08/02/2012
 • Charlotte

  Hip hip jeg er også med på vognen:-)
  Fik den lille lyserøde model i julegave og er blevet rigtig glad for den. Det er ikke sådan at man sætter strøm til ansigtet og vups er man 10 år yngre, men den glatter og gør noget rigtig godt for huden. Det er nogle mindre forandringer der sker. Og så synes jeg også den giver huden glød og den medfølgende ‘glide-creme’…+ spray bliver trykket godt ind i huden.

  Dog er det vildt irriterende at min model giver et bip hver 5. sekund…

  08/02/2012
 • Linda Juul Petersen

  Kommer til at tænke på noget jeg har set reklamer for, som vist hedder dermaroller. Er det det samme?

  08/02/2012
 • birgitte linstow

  Den bedste håndcreme er Ckarins Crème Jeunesse des Mains (efter min mening), men jeg efterlyser en god natcreme for en kvinde i 50’erne er med stor, stor glæde bruger Embryolisse crème concentrè som dagcreme. Kan du anbefale en uden duft, parabener og andet grimt ? Har prøvet Beautè Pacifique, men det er ikke god for min sarte hud 🙂

  08/02/2012
 • Hm… Gør det ondt? Synes den ser lidt farlig ud, haha 🙂
  Glæder mig til at høre mere om den der håndcreme – mine hænder kunne virkelig godt bruge lidt ekstra pleje her i vinterkulden.

  08/02/2012
 • Britt

  Den skal da prøves!! 🙂 det skal den da 😀

  08/02/2012
 • Anette Scharling

  Jeg overvejer også i den grad at købe den, men vil også gerne høre om man kan købe den andetsteds end i US?

  08/02/2012
 • Har du brugt andre produkter fra NuFace udover Trinity (maskinen) og den gel som den skal bruges sammen med?

  08/02/2012
 • Lotte

  Ihhh… den lyder spændende :o)
  Hvilke spa arbejder med denne lille fyr ovre på Sjælland?

  08/02/2012
 • Britta

  Det lyder spændende, synes du den er de par tusinde kr. værd?

  08/02/2012
 • Åh, det lyder som en dims en halvgammel dame som jeg bør investere i. Men kan de ikke købes i UK, så man slipper for told og moms bøvlet? Jeg har lige hurtigt googlet, men finder kun US dollar priser. Og hvad er det Trinity kan som “ordinary” ikke kan? 🙂

  08/02/2012
 • susanne

  Den ser fræk ud…
  den må jeg bare eje, kan den købes ?
  gør den mere en glatte sætter den også noget andet igang altså hvis man har tør hud ?

  08/02/2012
 • Kira B.

  det lyder meget interessant…ved ikke om jeg tør…

  08/02/2012
 • Lyder interessant, men også lidt omstændigt med sådan en dims. Men hvis det virker, lader det til at være et bedre alternativ end dem, der indeholder nåle og indsprøjtninger.
  Uhh! Glæder mig allerede til at høre om håndcreme i morgen 😉 Har du i øvrigt et tip til en god bodylotion/-creme? Gerne uparfumeret til kløende, sensitiv hud…

  08/02/2012