Hør her

I halen på den lange smøre om skønhedssidespring, så gælder det, at vi jo i princippet kan blive allergiske overfor alt, hvis kroppen pludselig ikke kan læse manualen til sit immunforsvar. Derudover to vigtige tilføjelser til i går:

 • For det første kan naturen være en virkelig udfordring for mange. Jeg har eksempelvis en fabelagtig ikke-plastikagtig (tæt på elskelig) myggespray baseret på æteriske olier fra Intelligent Nutrients. Men jeg kan ikke bruge den. I hvert ikke, hvis jeg fortsat vil være gift. Ét pift (selv hvis det er udenfor!) giver en vis herre voldsom hovedpine. Og selv iler jeg til apoteket, så snart pollensæsonen går i gang. Men. Som den gode Lise siger, så sender vi jo ikke allergi-politiet efter naturen. Det er ikke den, der skal indordne sig.
 • Den anden ting er, hvis du reagerer på noget. Tro så ikke, at huden nok bare skal vænne sig til det, og at det måske handler om at klø på. Tag det alvorligt og smid væk eller gør naboen glad.

SNUP TIPPET: Om få timer lander ordene, som var planlagt til sidste uges sorte dag. Dem kan du godt glæde dig til, for afsenderen er typen, der kan skrive, så ord bliver musik.

@beautyspace på INSTAGRAM

13/01/2015
Sidespring på lægens anbefaling
15/01/2015
Hende her og Paris

Kommentarer

 • Jeg er ikke allergiker, men jeg holder mig oftest til uparfumerede produkter og langt fra øko-produkter! Især i ansigtet! Jeg har endnu kun prøvet meget få øko-produkter, som ikke giver bumser og urenheder. Ofte oplever jeg også rødmen, knopper og kløe langs kæbelinjen og ørerne.
  Så uden parfume er vejen frem for mig.

  14/01/2015
 • Jamen, er det ikke det, jeg siger Antte, du er den bedste fe i blogland….tak for at linke!Og kloge ord du også i dag giver dine læsere med på vejen.

  14/01/2015
 • Pia Randlev Poulsen

  Info hermed lagret – tak 🙂

  14/01/2015
 • M.h.t. myggene, så kan man ofte nedsætte både antal af myggestik og hvor “trælse” stikkene er ved at stimulere et bestemt akupunkturpunkt (= Nyre6) inden “myggesæsonen” starter. Jeg nåede det ikke selv sidste år inden sæsonen, og jeg var ved at blive ædt op ift året før, hvor jeg havde nået at give mig selv akupunktur, inden bæsterne kom igen. Det tager to minutter, og jeg kan ikke forklare hvorfor, det virker, men det gør det … 🙂

  14/01/2015
 • lene

  Du mener bioeffect eller findes der andre?

  14/01/2015
 • Pernille Sparsø

  Hører og lærer 😉

  14/01/2015
 • @ Lene – Mit bedste bud er at veksle mellem EGF og A-vitamin om natten.

  Stor hilsen Anette

  14/01/2015
 • lene

  Hvis jeg skulle tage en god og caring og effektiv nok elsker ved siden af min super3 booster, hvem skulle det så være?

  Altså noget til natten, med god effekt, gerne a-vitamin, ingen silikone og et okay pris.
  Det ville jeg gerne vide! Har du et forslag?

  Fø har jeg også trappet op fra deres metamorfic creme en gang og jeg vil nog tilbage til super3 boosteren igen, jeg skal bare ud på lidt allergi forebyggende på lagnene hygge med en ny sød fyr, ikke?

  Tak være din blog har jeg mange skønne skønheds elskere til dagtimerne så der kan jeg rotere dygtigt uden at bede om hjælp! Ha ha!

  14/01/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.