fbpx

Hudens greenie-hit

Jeg advarer dig. For når du først har smagt den her, så er der ingen vej tilbage. Hvis du ellers er lakrids-elsker.

Blend 3 kugler helbladet frossen spinat, 2 skefulde fiskeolie, en kop mandelmælk, lakridspulver (du kan også vælge Urtekrams rålakridspulver), proteinpulver, en lime, en banan og evt. lidt bladselleri, hvis du er til grønsagssiden og en halv presset appelsin, hvis du have den sødere.

SNUP TIPPET: For mig er det magisk, når lakrids og lime blandes. Det giver en helt særlig friskhed, som jeg glæder mig til at stå op til (næsten lige så meget som til kaffen). Del gerne i kommentarfeltet, hvis du har en smoothiefavorit. Tilgiv længere svartider på bloggen.

05/08/2013
Højt hår – sådan
07/08/2013
Reklame-fremstød. Husk, du ER advaret

Kommentarer

 • @ Cecilie – det er bare saften ;o)

  @ Marianne A – jeg køber det i Brugsen.

  @ Jette V – slet ikke nødvendigt, men det mætter.

  @ A. Rosager – slet ikke. I hvert fald ikke Lysis med citronsmag.

  @ Anja, Mariann og Stinna , lyder lækkert.

  @ Sommer – hvad så med avokado?

  @ Mette K – og præcis den forkant vil vi gerne være på!

  KH Anette

  12/08/2013
 • Ida D

  Jeg fandt mandelmælk hos Irma, ellers har de fleste helsekostforretninger også mandelmælk.

  10/08/2013
 • Er det blot limesaften der skal i eller også skallen?

  10/08/2013
 • Vender tilbage med svar søndag ;o)

  09/08/2013
 • Margit

  Jeg elsker frisk spinat/ ananas/ ingefær og æble og evt en halv banan -smoothie MUMS!

  07/08/2013
 • Mette Kjærsgaard

  Jeg er også selv blevet afhængig af grønne smoothies om morgenen. Har ikke lige prøvet kombien lime og lakrids, men elsker alt med lakrids, så det skal prøves. Jeg bruger avocado, frossen spinat og broccoli. Har en saftpresser, hvor jeg presser kål, æble og citron med skræl… Og hvis der er lidt halvfesne grønsager i køleskabet (salat, squash osv) ryger de også med. Så ryger saften i blenderen med ovennævnte og så til sidst et skud fiskeolie. Det smager også godt at blende mynte i… Har også hørt at brændenælder skulle være godt (ret hippieagtigt, I know) Hvis du har en kraftig blender, kan du nemt selv lave nøddemælk. Jeg blender lidt dadler sammen med en håndfuld cashewnødder (eller mandler e. lign) og lidt vand. Når det er jævnt spæder jeg op med mere vand og tilsætter resten af det, der skal i smoothien. Men det er sgu smart at starte dagen med noget grønt, så er man bare lidt på forkant med de 600 g grønt om dagen.

  07/08/2013
 • Mariann Boje Jobes

  Favoritten her i huset er; et stort glas frosne broccoli buketter, 1 banan , 2 dadler , 2 dl appelsin juice !
  Voila, perfekt grøn sund morgendmoothie !
  Super nemt og enkelt

  06/08/2013
 • Mandelmælk er ikke så nemt og få fat på. Hvis du googler mandelmælk opskrift, kan du se hvordan du selv laver den 🙂

  06/08/2013
 • Jeg elsker en med spinat, avokado, banan, mandler, mynte, vanille, chlorella (pulverform), jordbær, mælk og vand. (kom gerne et par spsk. god olie i)
  Den er lækker! 🙂

  06/08/2013
 • ÆÆÆLSKER smoothies, men denne lyder godt nok mærkelig. Jeg ved det godt, jeg er frygteligt gammeldags. 🙂

  06/08/2013
 • Sommer

  Jg har 2 store problemer ifht smoothieopskrifter – alle dem med banan og æble dur ikke for mig – kan ikke klare/tåle de to ting.

  Alternativer, til NETOP de to ingredienser, læses gerne meget gerne her på bloggen.

  Jeg kan sagtens finde på alle mulige andre ting at ‘tykne’ med i stedet for banan (surmælksprodukter f.eks) – men så sker der jo en ændring i hele kombinationen af ønskelige stoffer i smoothien, så øs gerne af idéerne.

  06/08/2013
 • Anja

  Lyder super lækkert, Anette! Lige for tiden er min smoothie favorit denne her: to håndfulde frisk spinat, ½ avocado, ½ æble, 2 spsk hørfrø/kæmpenatlys olie, 1 spsk hybenpulver, ½ citron (med skræl og det hele), vegetabilsk proteinpulver (soja, tofu, ris og kikærter) og så risdrik, ca. 300 ml. Velbekomme, siger jeg bare!

  06/08/2013
 • Jette V

  Arj, Annette altså – jeg ææælsker jo lakrids, så nu er jeg jo nødt til at prøve det her også ;)(ihvertfald med lakrids-lime kombinationen – ved ikke rigtig med det der proteinpulver, er det nødvendigt?)

  06/08/2013
 • Miss.Sunflower

  Lyder som en utrolig lækker kombi. Hvis ikke jeg havde efterladt min blender i dk, ville jeg have kastet mig ud i denne opskrift med det samme.

  Mht fiskeolie, der ikke smager af fisk på den dårlige måde, kan jeg anbefale Nordic naturals.

  Ha en fantastisk dag:-)

  06/08/2013
 • A. Rosager

  Lyder spændende, men smager fiskeolien ikke af fisk? (Hvilken bruger du?)

  06/08/2013
 • Hvor kan man købe mandelmælk?

  06/08/2013