Hudgodter fra Rudolph Care

SÅ har @sarayoublush og @beautyspace i fællesskab blandet alle de smukke #beautyforår-taggede billeder i én stor cyberspacegryde. 1000 tak for dem alle sammen. Det har været en kæmpefornøjelse at tage forskud på forårsglæderne sammen med jer. Nå, men nu til det alvorlige, for op trak vi jo tre heldige vindere:

@anneschelde

@hverdag

@malenegrove

Hvis du sender din adresse til enten Sara (sara@looklab.dk) eller mig (open-mind@mail.dk), så bliver herlighederne afsendt. Der blev også trukket en enkelt trøstevinder: @sallysivertsen. Stort tillykke.

SNUP TIPPET: Hvis du forleden læste om Andrea Rudolphs Zulu-makeup, så har du måske spekuleret over, hvordan hun gør sin hud klar til sådan en aften. Her kommer hendes ord:

Det handler om fugt – rigtig meget fugt, fordi der skal så sindssyg meget makeup til, når der er TV på. Så først lader jeg min skrubmaske sidde i 30 minutter, så mister jeg huden, inden den mættes med serum og til allersidst olie.

07/04/2014
Kosmetologens værste spørgsmål
08/04/2014
Anettes hoved på bloggen og noget med en omvej

Kommentarer

 • Malene Grove

  Tusind tak hvor er det lækkert 🙂
  Sender straks en mail.

  09/04/2014
 • Sally Sivertsen

  Jubiiiii… Tusind tak for trøstepræmien 🙂

  09/04/2014
 • @ Pernille Sparsø – Det er i hvert fald en lag-på-lag fugtmætninger, der holder over lidt længere tid, så absolut. Mht Bioderma,så oplyses nærmest forhandler her: 38100111

  @ Tina Irene – Ja, det er længe, men i tilfældet her er det fordi, der er tale om en kombineret maske/skrub.

  @ Christina Hansen og Rikke B – Tak til jer begge.

  @ Christina – Hvad melder Magasin selv ud (er den mon på vej) ? Mht rækkefølge, så har jeg skrevet et indlæg om det her:https://beautyspace.dk/?p=16882

  Stor hilsen Anette

  09/04/2014
 • christina

  Andreas body skrub hvornår lander den i magasing odense ….de har ikke fået den endnu :-/ …..kombination af serum og olie ? Hvad så med crem og sol faktor kram

  08/04/2014
 • Christina Hansen

  HEJ PERNILLE SPARSØ ANG. BIODERMA H2O

  Jeg ved, at man kan få Bioderma H2O på Frederiksberg apotek og apoteket på Gl. Kongevej.
  Hvis du ikke er i nærheden, så prøv at ringe. De ved nok mere.
  God fornøjelse 🙂

  08/04/2014
 • Tina Irene Povlsen

  Tillykke til de heldige vindere.
  Lækkert tip fra Andrea. Tænker at det er længe at lade en scrubmaske sidde, hvad siger du ??? – Misten er også blevet min afhængighed. Både i hudplejerutinen, men også over dagen.

  08/04/2014
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Stort tillykke til alle 🙂

  07/04/2014
 • Pernille Sparsø

  Dejligt for vinderne. Tillykke!
  @Anette tænker at hudplejetippet som Andrea benytter når hun skal have rigtig meget makeup på, vel også er rigtig godt at følge hvis huden er stresset og/eller påvirket af tør luft fra ex.aircondition i bil/tog/fly?
  Selv er jeg blevet super glad for at bruge mist, og gør det mange gange i løbet af en dag 🙂
  PS. Nogen som ved hvor rensevand fra Bioderma kan fåes? Skulle efter sigende være landet på udvalgte apoteker her i april. Jeg kan blot ikke finde disse; Kbh nord…

  07/04/2014

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.