fbpx

Hudlæger om øjenåbnere plus lidt DIY-tryk-teknik on the side

tidenstand-copy

De få gange jeg har været heldig at sidde overfor hudlæge og professor Leslie Baumann har hun altid delt et fif eller to af de virkelig dyrebare. Der virker. Og sådant et tip får du nu, for selvom Baumann principielt mener, at øjencreme kan undværes, fordi ansigtscremen gør arbejdet, så har den gode læge alligevel en favorit: ROC Sublime Energy E-Pulse Eye.

roc2

ROC findes ikke i Danmark mere og øv for det. ROC er nemlig blandt de ypperste, når det gælder anti-age A-vitamincremer, der ikke kræver recept. Og som er til at betale (på Garnier/L’Oréal niveau). Det sjove i den nye e-pulse-sag er, at der er brugt en fysisk teknologi – dog uden lyd. En pulsering der giver elektrisk ladning på overfladen af huden. Og nej, det ryster ikke, men virker som ioner med en lille positiv eller negativ ladning takket være evnerne fra zink og kobber, der ifølge ROC kan skubbe til cellerne og måden de snakker sammen på, når ting skal fikses. Som såret hud eksempelvis. ROC vil lure laser af (jamen kan man det? Nej, det tror jeg ikke), som jo netop sårer huden en smule for at få cellerne til at gå i alarmberedskab og råbe indbyrdes op med instruks om at få stablet nye byggesten som kollagen og elastin på benene, så huden bliver ny. Dét trick vil E-Pulse efterligne minus det greb i lommen, som laser kræver. Og uden bivirkningerne.

SNUP TIPPET: Jeg giver Baumann ret i, at ROCs nye øjenåbner vitterlig glatter huden omkring øjnene, så det kan ses. Men. Jeg har en fornemmelse af, at det skyldes indholdet af såkaldt Dimethicone – en optisk snydepelsingrediens, der kaster et blødt skær over huden og visker linjerne en smule ud. Og derfor er jeg stadig mest til ROCs vi-ved-hvad-vi-får-A-vitamincreme-arsenal. Og så er jeg er vanvittig spændt på dermalogicas nye øjenåbner – også proppet med A-vitamin – døbt Age Reversal Eye Complex, der lander i DK efter nytår.   

NB: Har du tørstige øjenomgivelser, der på en dårlig dag kan ligne krøllet madpapir, så er min favorit Susanne Melchiorsens fuldfede Eye Care Balm. Klap den ind i huden med akupressurtryk: Læg en peberkornslille portion ved tindingen og kør forsigtigt cremen rundt om øjet et par gange, inden du laver tryk (med langefingeren) hele vejen rundt på det ben, der omslutter øjet.  Et tip,  hende bag stedet her engang gav mig – og hellige hest, hun har smuk hud omkring øjnene.

NB2: ROC kan købes i stor stil i England, Frankrig og USA, hvis du kommer forbi. Eller kender nogen, der gør. Øjencremen koster ca. 250 kr.

23/11/2010
Lakkerier
25/11/2010
Læbe-snask

Kommentarer

 • Jonna

  Jeg prøver det du skriver med de pres, og ellers er det tør hud mest i den side hvor jeg ligger med hovdet ned i puden.

  29/11/2010
 • Jonna

  Netop øjen crem syntes jeg er svær at finde,også fordi jeg ikke har råd til den koster for meget.
  Så kan du måske forslåg en til højst 200 kr ville jeg blive glad, jeg er over 50 år og vil gerne den virker.

  25/11/2010
 • Kære Anette,
  Tak for komplimenten!
  Ja, jeg ved ikke om det er nogle gode gener med hjemmefra(?. Jeg tror selv at det er fordi at jeg i snart 20 år(startede som 23årig) har anvendt et øjenprodukt med blid indmassering morgen + aften, at jeg næsten ingen linjer har omkring mine øjne 🙂
  HUSK at du får 50% mere ud af alle produkter ved at massere det blidt ind i huden. Dette gør at du bedre optager det, samt at du styrker vævet
  XXX :-Daniela

  25/11/2010
 • Kamilla

  Fatastiske billeder! Lækkert!

  24/11/2010
 • Lene

  Ja skal bare i gang med det øjencreme igen – jeg er så dårlig til at huske det!

  24/11/2010
 • Pia

  hahaha et godt billede på mine øjnomgivelser – krøllet madpapir – dog også på de gode dage! Må ønske mig øjencreme i kalendergave (altså den der jeg laver til mig selv:O))

  24/11/2010
 • Jette Rasmussen

  Pyh, det er jo en jungel at finde rundt i. Nu troede jeg lige at fremtiden var Ole Henriksens øjencreme. Det er det måske også?.
  Anette, hvad anbefaler du til sarte øjenomgivelser som samtidig er meget mørke?
  Og nu hvor vi har fokus på øjnene…For en del år siden kunne man få nogle helt fantastiske blå øjendråder i håndkøb (hos Matas o.l.).De var super effektive hvis man havde trætte øjne, som trængte til en opfrisker. De blev dog taget af markedet ( sikkert pga “tvivlende” indhold, og det er jo alt sammen meget godt)Spørgsmålet er nu, om der er kommet noget tilsvarende på det danske marked siden da??

  24/11/2010
 • susanne

  Sjovt nok du lige skrev om øjne idag… jeg har siddet i min bil og kikkede på mig selv i bagspejlet og sagde til mig selv. Gad vide hvor hvor grim man skal blive før det offentlige betaler en øjn operation 🙂 og så er der simpelthen en creme der kan hjælpe mig TAK

  24/11/2010
 • Jeg burde have købt lager med hjem fra England. Nu vil jeg i stedet kigge i retning mod Dermalogica.

  24/11/2010
 • har egentlig ikke rynker ved øjnene (endnu)men tilgengæld sådan en pose mellem øje og kind 🙁 og det er grimt…. hva ska jeg så smøre med der?

  24/11/2010
 • I am a fan because I have seen great results tightening under the skin. The copper and zinc containing silver cream when combined with the 2nds cream causes a tiny 1-0 microamp charge that allows the cells to talk to each other. The charge makes the cells turn on to make elastin and collagen. I have seen great improvement in eye skin. Nothing else can do this. I’ll forward a link. Leslie

  http://www.skintypesolutions.com/component/content/article/42-skin-types/223-wrinkle-fighting-breakthroughs

  24/11/2010
 • Charlotte B

  OG ellers er der jo metoden med at få fjernet den overflødige hudlap hos en plastik-kirurg. Er det bare HELT tabu i DK eller hvad? Det er jo ret effektivt, skulle jeg hilse og sige..

  24/11/2010
 • Så er jeg jo nødt til at sige Clarins øjenmaske… Man må gerne sove med den – og DET virker. Men endelig ikke for tæt på øjenkrogen, for det bliver grimt! Grimmere end krøllet madpapir…

  24/11/2010
 • Ved ikke om det er helt galt – men bruger en smule af min clarins ansigtsolie rundt om øjnene om dagen under cremen – det letter i hvertfald udtrykket og efterlader mine øjenomgivelser mindre tørstige, måske bare en indbildning – ved ikke. KH Karin ps. krøllet madpapir – skønt udtryk … smiler…

  24/11/2010
 • Krøllet madpapir…av. Den der Eye Care Balm – hvor får man fingre i den…?

  24/11/2010