fbpx

Hudpleje-succesen, ingen teoribog kan lære dig

International27International02International03International12International18International20International23

Danske beauty brands brager derudaf, så udlandet savler – bl.a. tøver Vogue ikke med at sætte ord som miracle elixir på Rudolph Care.

Men glem et øjeblik det højtflyvende tillægsord, for historien går dybere. Som i dybere på måden, igen teoribog kan lære fra sig. For når alt det formelle er på plads, altså dét der for Rudolph Care er vigtigt som certificeringer, økologi, kvalitet og distribution, så når vi til det uhåndgribelige. Dét som ingen kan kopiere. Dét, som er limen præcis dér, hvor andre kan opleve at blive stoppet af coorporate bullsh*t.

For Andrea Rudolph lever sit brand. Hun er sit brand og formår at inspirere med værdier og livsstil, som bl.a. kan mærkes på Instagram, hvor hun evner at give andre lyst til at spise mere grønkål, få flere børn og i øvrigt minde om, at livet er nu, og at det også skal leves – gerne med god pasta til.  Kort sagt‘I’ll have what she’s having’-effekten.

Talmæssigt ligger mærket for andet år i træk på top ti i Københavns lufthavn og konkurrerer med de store internationale. Samme historie med Matas, hvor Rudolph Care hører til de bedst sælgende selektive brands.

TILGÆNGELIGHED: I går var dét serum med, som jeg ved, mange sparer op til. Sikkert fordi det er skruet ekstra godt sammen af fugtforstærkning, beroligende alger, aloe vera og acaiolie, som har et højt indhold af den ferulasyre, al hud bliver pænere af. Samtidig er de fleste RC produkter til at komme i nærheden af, fordi de findes i rejsestørrelser til cirka 100 kr. stykket.

SNUP ANBEFALINGERNE: 1000 tak for alle mails og beskeder – mange efterlyste detaljer på teen, den berømte læbekur og ikke mindst ansigtsbørsten. Alle links ligger her. Og nej, når Amazing Space bruger cannabisolie, så er det ikke af slagsen, man bliver påvirket af. I hvert fald ikke på den måde. I øvrigt en ingrediens, vi vender stærkt tilbage til.

02/04/2017
Den ene ting, du skal have fat i
Hvis jeg kun skulle anbefale dig én nyhed, så ville det være det her
05/04/2017
Hun blander de to her, og ligner en på 12
Det handler om både shine og kontrol af olie-udslip

Kommentarer

 • Thea

  Kære Anette
  Hvad tænker du om en aften-kombi der hedder rens, peeling med salicylsyre og dernæst afslutte med Rudolph care ansigtsolie? Kan de ting gå sammen?

  08/04/2017
 • Jeg er røget med på hypen omkring Karmamejus lækre ansigsttørbørste. Jeg MÅ simpelthen eje een. Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  08/04/2017
 • Maria Jacobsen

  Kære Anette.
  Findes der mon en “sidst-på-måneden-dagcreme” som man kan købe hvis man ikke lige har 500 kr. til at bruge på en god dagcreme og som alligevel ikke er så ringe? Jeg har en mega god serum, men min dagcreme er tom :/.
  Jeg er 29 år og har tendens til tør hud 😉

  På forhånd 1000 tak!

  05/04/2017
 • @ Vinni – Det afhænger af din hud. Jeg vil nok ikke gøre kombien som det første. Men måske rulle nogle gange, og så prøve med BHA og endelig et afsluttende fugtserum.

  @ Christina Hansen – Du vil kunne lide den.

  @ Louise – Hvis du søger på ‘oil free BB’ eller CC og så i øvrigt læser indlægget fra 5/4, så tror jeg, du vil nå i mål.

  @ Camilla – Udvindingen kan sagtens være forskellige. Hvis du spørger både Triology og Urtegaarden, så kan du sammenligne metoden.

  Stor hilsen Anette

  05/04/2017
 • Camilla

  Jeg har efter lang tid søgen endeligt fundet min ideelle hudplejerutine og der er hybenkerneolie en del deraf. Jeg har forelsket mig i trilogys som har fået MANGE gode anmeldelser men jeg synes den er lidt dyr – nu har jeg kastet mig over urtegaardens og den er også god, dog lidt længere om at trænge ind. Jeg ved at der er forskellige måder at udvinde olie på men er effekten forskellig eller er det kun konsistensen og lugten, som kan variere fra mærke til mærke?

  05/04/2017
 • Louise

  Hej Anette.
  Jeg ved det stikker lidt uden for temaet, men jeg har været på udkig efter en god farvet dagcreme som ikke begynder at skinne i løbet af dagen. Har du et bud på mærker man kan gå efter?:)

  05/04/2017
 • Christina Hansen

  …tænkte nok, det var Helenas yndlings olie..Lina Hanson hermed sat på ønskelisten

  Tak

  05/04/2017
 • Vinni

  Hej Anette

  Jeg kan simpelthen ikke finde svaret nogen steder, hverken her eller i din bog – når man har rullet med sin dermaroller, må man så smøre Danish skin Care smooth skin treatment (BHA) på og derefter a vitamin?
  Eller er det for meget?

  På forhånd tak for svar. 🙂

  04/04/2017
 • @ C & The City – Vi krydser fingre for, at den kommer.

  @ Christine B – Det kan jeg desværre ikke. Man skal have TV2 Play.

  @ Jette V – Åhhh ja, den skulle være latte-farvet…med skummetmælk og den er fra CND og hedder Rubble (Vinylux).

  Stor hilsen Anette

  04/04/2017
 • Nu er det min tur til at spørge, hvilken farve du har på neglene <3 :)?

  04/04/2017
 • Christine B

  det ser spændende ud! Er det muligt at du uploader klippet herinde? 🙂

  04/04/2017
 • Virkelig ærgerligt, at den serum lige præcis ikke findes i en rejsestørrelse, så man kan tjekke den ud.
  Når ens hud har det med at reagere voldsomt allergisk, så er rejseudgaverne guld værd – og ja, også når man rejser, of course 😉

  04/04/2017

Hop med på Beautyspace-holdet
- kvit & frit

 
Find ud af, hvad der dokumenteret virker på din hud,
undgå fejlkøb og få adgang til de opdateringer, beauty-boxe,
hvad-virker-guides og den skønhedssnak, der positivt gør en forskel.
 
JA TAK - STIL MIG STRAKS VIDERE

Velkommen til Beautyspace - tilmeldingen lykkedes!