Hun gør både dig og mig pænere

Jeg taler selvfølgelig om Ditte, der elsker mad på sådan en gennemsund, ikke-hys og vel nærmest passioneret måde. Jeg mener, hvem kan ellers lave en helt bog om bare morgenmad? Men det skal ikke handle om hendes Morgenmadsmission lige nu, for bogen på billedet er lige udkommet, og jeg tror, jeg elsker den. Har prøvet en del af opskrifterne, og det helt cool er, at mine børn også er glade for lækkerierne, som er uden for meget snask.

SNUP TIPPET: Damen deler gratis ud i blogland og for resten, så kan du stadig nå at være med HER, for vinderne trækkes ikke før i morgen.

@Beautyspace på INSTAGRAM

20/04/2014
Derfor
23/04/2014
Jeg hader at være beauty-bussemanden

Kommentarer

 • Marie-Louise jønsson

  Tusind tak Anette for hurtigt svar 🙂 M-L

  23/04/2014
 • Mange tak for jeres gode kommentarer. Konkret et par svar på spørgsmål:

  @ Vinni – Generelt tjekker du om der er en ring om UVA (i så fald er du som min. garanteret 1/3 af beskyttelsen mod UVA).

  @ Louise Cam – Jeg fristet til at skrive hvad forskellen er på en Audi og en Fiat…altså ikke at det kan overføres lige direkte. Kan ikke sige andet end, at jeg er glad for begge.

  @ Sommer – Kender desværre ikke Tiosol. Beauté P. har så fin en kundelinje, hvor de besvarer alt, så jeg tror du er bedre tjent med at tage fat i dem direkte. Håber OK.

  @ Marie-Louise – Serum skal altid på efter tonic og før dag/natcreme. Tror du vil blive glad for Serum Paradoxe.

  Stor hilsen Anette

  23/04/2014
 • Marie-Louise jønsson

  Hej Anette og tak for en skøøøøøøn blog som jeg følger trofast. Jeg har et spørgsmål som jeg håber du kan og vil hjælpe mig med. Jeg har købt den nye serum paradox fra Beateu pacifique med ved ikke hvordan jeg kombinerer den med resten af min hudpleje som er fra exuviance. Jeg bruger rens med vand, en skintonic på urenheder og sidst henholdsvis nat og dagcreme og disse cremer hjælper mig med urenheder og store porer. Hvor skal min serum ind? Også i forhold til solcreme og min mineral foundation fra tromborg er det svært fordi nogen siger serum skal på først men Søren Hedegård siger under makeup ??? Jeg er forvirret håber du kan hjælpe mig

  23/04/2014
 • Christina Hansen

  Godmorgen kære Anette 🙂
  Med kriller i maven efter en tur i creme-drømmeland er det gået op for mig, at i dag kan blive den største dag i min huds historie.

  Jeg er sikker på det halve – men håber på det hele!
  Hvis klaveret ellers spiller og jeg rammer den rigtige (hud)tone – bare det ikke kokser i pigmenterne!
  I så fald må jeg puste i tryllefløjten og håbe på, at appelsinen rammer min turban.
  Jeg håber på at blive både rust- og pletfri med dramatiske ændringer. Mørke pletter, der bliver byttet ud med klarhed og glød, mens jeg går hånd i hånd med mine to nye veninder: Idobenone og Soy ferulate-C.
  ♥:-) ♥:-) ♥:-)♥:-)♥:-)♥:-)♥:-)♥:-)♥:-) ♥:-) ♥:-) ♥

  23/04/2014
 • Pernille Sparsø

  Tak for tip om ‘ Morgenmadsmission ‘ Kan i høj grad bruge fornyet inspiration! Lige nu vrimler det med rabarber i haven som jeg kunne tænke står på Ditttes menuliste! God aften Anette 🙂

  22/04/2014
 • Anette J

  Jeg har noget andet, der gør mig smukkere – BioEffect. Efter bare en uges brug kan jeg se og mærke en stor forskel på min hud. Den serum får min hud til at skinne på den lækre måde, det er ligesom huden “rejser sig”/ser mættet ud (og ikke fedtet) og jeg tror, at jeg inden længe kan gå rundt nærmest “naturel” med fin hud. Den er let at bruge – bare et par dråber på ren hud.
  PS jeg er ikke sponsoret af BioEffect (desværre), men jeg er bare meget begejstret.

  22/04/2014
 • Vinni

  Hej Lene.
  Mange tak for tippet.
  Jeg må i Føtex så 😉

  22/04/2014
 • kiss jacob

  en bog skal bare købes… Jeg følger også Ditte (efter din anbefaling) hun laver dejlige ting 🙂

  22/04/2014
 • Sommer

  Og for lige at blive i Solfaktorland :-): har du hørt om Tiosol – en væske der skulle være flydende solfilter’ og kan blandes i ens egen ynglingscreme?

  http://www.urtegaarden.dk/product/virkestoffer/tiosol.aspx
  Det er ikke for at reklamere for Urtegården)men tænkte på, om du som officiel cremeekspert ville spørge Beauté Pacifique, om den kan blandes i deres produkter – f.eks min elskede Creme Metamorphique?

  Krydser fingre for positivt svar. 🙂

  22/04/2014
 • Louise Cam

  Hej Anette

  Nu vi er ved Garnier cremen 🙂

  Jeg bruger Vitazing som jeg er vildt glad for meen synes den er lidt dyr. Hvad er forskellen på garniers miracle og Vitazing. Er der en årsag til den er mere end dobbelt så dyr eller kan man lige så godt anvende en billigere creme?

  Og tak for en dejlig blog 🙂

  Louise

  22/04/2014
 • CharlotteK

  Ah, men altså, sååå lækre sager!

  22/04/2014
 • Lene Jespersen

  Hej Vinni.. Til info, kan du i denne uge købe Ganiers Miracle Skin Cream i Føtex til 79,95/Du sparer 40 kr. 🙂

  22/04/2014
 • Vinni

  Hej Anette.

  Tak for en skøn blog og for mailen angående det lækre hudguf. Man blir jo helt fristet. 🙂

  Jeg har et spørgsmål der ikke relaterer til dette indlæg – men tidligere har du skrevet om Garniers nye Miracle Skin Cream..

  Jeg er nysgerrig efter at prøve den, men først ville jeg høre om du mener at de SPF20 der er i beskytter godt nok mod både UVB og UVA stråler. I hvert fald i den danske sol? 🙂

  På forhånd tak.
  Mvh Vinni

  22/04/2014

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.