Hun tager tøjet af

Se lige her hvem der har smidt tøjet. Hun er blandt mine kæreste og klogeste blogkollegaer og trods høj kreativitet, en skæv hjerne og alt det der, så er der nu skrællet af. Bloggen er klædt af. Væk er al pynt og lirumlarum. Kun kernen er tilbage: nemlig ordene. Og billederne. Det minder lidt om hende den smarte DR2-vært Anja Bo, der har fortalt til Berlingske, at hun går rigtig meget i sauna. For det er der, det levede liv kan ses. Når vi alle sammen får tøjet af.

At vi pludselig har brug for at smide tøjet – på flere plan – ved sociologerne også en ting eller to om. Eva Steensig sagde i artiklen, du ser herover, at det skyldes vores nye had til fråds. Nøgenhed matcher mådehold.

SNUP TENDENSEN: På skønhedsscenen er ’nudism’ stort på flere fronter. Bare én af dem er firstmooverne, som for længst har lagt neglekunsten på hylden. Du ved den med  påsatte små sten og vilde effekter. I Hollywood taler man om ’The anti nail art-trend’, hvor selv Nicki Minaj er gået nude…

NB: Andrea Rudolphs korte opskrift på den trendy frisure er på vej.

Beauty-bidder direkte i indbakken sker her // Beautyspace på Bloglovin’ er her // @Beautyspace på Instagram // Facebook 

13/06/2013
Andrea-hår og de to eneste makeup-produkter, du behøver
15/06/2013
Sommerens samleobjekt

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @Sebina K – du kan tro, det er min hånd..farven er fra CND Vinylux: Lavishly love.

  Stor hilsen Anette

  16/06/2013
 • Sebina K

  Hej Anette!

  Den hånd som man kan se på billedet i dette indslag, er det din? Hvis det er, vil jeg SÅ meget gerne vide hvilken neglelak det er du har på..? Den type hvid neglelak har jeg ledt efter så længe, den er så perfekt!
  Tusind tak for sådan en god blog!

  16/06/2013
 • Diller daller er sjovt ind i mellem, men hvis bunden ikke holder, så holder det NOT! Bar røv looket længe leve!

  14/06/2013
 • Pia Randlev Poulsen

  Spændende tanker og trend…

  14/06/2013
 • Rie Randers

  Man kan jo også bare polerer neglene. Så skinner de smukt og det er billigt og sundere for neglene 🙂

  14/06/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anette J – den er også utrolig fin!

  @ Gitte S – det fine ved ‘nude’ er, at fingrene forlænges…sådan ser det i hvert fald ud.

  @ Sanne – Det med strandvasker-følelsen har noget med hudtone vs. den valgte nude farve at gøre. Jeg er enig i, at det kan ende helt galt.

  @ AD – haha…fantastisk!

  Stor hilsen Anette

  14/06/2013
 • AD

  Så dette udsagn forleden, som jeg lige må dele i nøgenhedens tegn: “Tynde ser godt ud med tøj på – sunde ser godt ud nøgne”.
  Jeg er hverken tynd eller sund, så jeg holder mig bare til de nude-negle
  😉

  14/06/2013
 • ’The anti nail art-trend’ – det måtte jo komme. Alting går jo modsat. Men nude-negle er ikke noget for mig, jeg bli’r for strandvasker-agtig. Men jeg kan godt ind imellem ha’ lyst til at være “enkel”, dvs kun een farve på neglene, og ingen anden pynt. Makeup-mæssigt er jeg jo tilhænger af halvtredserlooket med sort cat-eye eyeliner og rød læbestift – heller ikke særligt nude. Men jeg er vild med Julias nye look, dejligt enkelt og meget mere roligt at se på. Rigtig go’ weekend til dig, smukke. 🙂

  14/06/2013
 • Gitte Salling

  Åh skønt.
  Fra en der overhovedet ikke ser særlig yndig ud med pang på fingerspidserne 🙂

  14/06/2013
 • Anette J

  Den nye trend på neglefronten er så velkommen efter allllttt for lang tid med bling bling. Faldt pladask for den klassiske “red carpet” fra Fnug forleden. Love it.

  14/06/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.