fbpx

Hurra, det lysner

Jeg har siddet med en lyseblå sag til Børsen og må indrømme, at farven fænger. Lige nu er det som om, den himmelske pastelnuance er flyttet fra babyværelserne og ind på skønhedshylderne og jo – i nogle tilfælde er den pænere på hylden end lagt på neglene (hold ellers øje med Diors lak i den babyblå nuance porcelaine) eller øjenlågene.

SNUP TIPPET: Det vrimler med pasteller i forårsmakeuppen, og de kan være svære. Eksempelvis fortalte makeupartist Kenneth Adelhardt mig i aftes, at en helt lys kvinde der kaster sig over lyserøde pasteller hurtigt bliver forkølet at se på. Men. Hvis pastellerne derimod kombineres med varme farver og bruges med antydnings kunst – eksempelvis som en minieffekt i globelinjen – kan det blive fint. Under seneste modeuge i København var YSL flittig bruger af pastellerne til Kopenhagen Fur showet (øverste foto), og det ser jo såååå fint ud. Især når man er 14.

NB: Hvis du klikker på iPad-ikonet herunder, er der en lille konkurrence. Tilgiv lange svartider i dag, da jeg er på farten.

@Beautyspace på Instagram

FOTO: YSL Kopenhagen Fur (CPHFW), Sephora neglelak i farven Cotton Candy, Clinique Chubby Stick øjenfarve, Aveda Light The Way lys.

20/02/2014
De drager
24/02/2014
Forkælelse

Kommentarer

 • HVAD? Et billede at et fint duftlys men ikke et eneste ord om det? Det er jo.. DUFT-LYS!? Måske nok det vigtigste i hele verden jo!… Nåmn.. Fint ser det ud..

  26/02/2014
 • Kira Bjørnestad

  Uh jeg mener det var omkring Millennium, husker tydeligt at jeg havde lyseblå og lyserøde bluser og t-shirts i skabet…, samme æra som da vi malede læberne mørkere op med en streg, så det var omridset af læbekanten der var markeret, samme tid som Buffalosko…. (Indsæt smiley der ruller med øjnene når den tænker på hvilken øjebæ man har været).

  25/02/2014
 • Ååh, pasteller. Så er det forår! 🙂

  24/02/2014
 • Christina Hansen

  Søgefeltet – selvfølgelig! Hold nu op, en tidsrøver! På den gode måde, naturligvis.Når man først går i gang, kan man jo ikke stoppe igen. 🙂
  Jeg surfede rundt i 2 1/2 time og blev SÅ meget klogere. Tak, for alle de fine indlæg.
  Jeg under dig virkelig de palmetræer og al den d-vitamin, du kan suuuge til dig. ♥♡♥

  24/02/2014
 • christina

  Perbuch.com ……har skrevet om den jeg har set den stå på hylden ved min kosmetiker dermalcare.dk Odenses bedste skønheds klinik ♥ skønt personale og altid luksus behandling , du burde kigge der ind hvis du kommer til odense kram

  23/02/2014
 • @Anette – Ja, det tror jeg. Er ikke helt så ‘blå’-forskrækket, trods jeg er vokset op i 80-90’erne 😉

  23/02/2014
 • Christina Hansen

  Hej Anette. Forleden faldt jeg over et indslag, du har lavet om facemist. Jeg undrede mig over, jeg ikke havde bemærket det før og nu kan jeg slet ikke finde det igen. Jeg mener, at billedet til teksten var holdt i gule toner.
  Er det muligt, må du meget gerne forklare mig, hvor jeg finder det.
  God søndag med forår og sol! ♥♡♥

  23/02/2014
 • christina

  Hej Anette kender du den nye A vitamin serum retriderm 5 og 10 % og er den mere effektiv end bp A vitamin booster ?

  22/02/2014
 • Birgitte

  Enig Sommer..jeg går af samme grund også langt uden om sparepærer,kan ikke klare den kølige grønlige farve, blev totalt deprimeret – koste hvad det koste vil 🙂

  22/02/2014
 • Anna

  Apropos lysne. Så tænkte jeg på om du, Anette, har en god ansigtssolcreme i baghånden.

  Dagcremen jeg plejer at bruge er den oliefri moisturizer fra Beauté Pacifique, da jeg er født med en hud, der tenderer til skindende salgs, men denne nævnte creme er uden den ønskede solfaktor. Kan du anbefale en solcreme til ansigtet, som skulle kunne fungere fint ovenpå min daglige creme? Eller endnu bedre, kender du måske til en ansigtscreme, jeg kunne skifte over til her i den varmere tid, der kommer, som indeholder en 20-30 i solfaktor, men samtidig er til den fedtede type hud? Aller helst uden parfume eller farve, ikke noget af den slags.
  God weekend.

  21/02/2014
 • Jeg har købt den lyseblå Dior lak, den er flot og lyser op til de lidt mørke vinterfarver. Den klær specielt de auberginefarvede skindleggings som jeg lige har syet.
  Brunt og lyseblåt er min favorit farvesammensætning for tiden.

  21/02/2014
 • Kira Bjørnestad

  Åhh jeg kan godt huske da babylyserød og babylyseblå sidst var moderne… Har det egentlig lidt stramt med lige præcis baby-farverne, men på neglene ser det fantastisk ud og slet i kvalmende, som ellers er det ord det bedst beskriver mine associationer til den farve.

  21/02/2014
 • Pernille Sparsø

  Fin farve. Så spæd og yndig. Ved ikke – måske jeg er for gammel til at have babyblå på neglene, men som beklædning er den skøn her til foråret. Hvem ved, måske der også kan snige sig en lille a la Adelhardt på øjelåget 😉
  God weekend søde Anette og tusind tak for din lækkerhedshilsen :-)))))

  21/02/2014
 • Christina Hansen

  GODT NYT TIL JYSKE PIGER:
  Min datter er vild med Babylips og har været på jagt: De 3 næsten nye Normal-butikker i henholdsvis Silkeborg, Ålborg og Vejle har fået Babylips på hylderne. Og det er vist til 50-60 kr, så både billigere og hurtigere end Matas!
  Om de er revet væk? Aner det ikke, da vi bor i Kbh! 🙂 Kan ikke finde tlf nr, men de er på Facebook.
  Prøv det, hvis du er i nærheden!
  God weekend ♥♡♥

  21/02/2014
 • Sommer

  Argghh – så ramte vi min ULtimative hadefarve – babylyseblå 😉

  Farver er alt i alt et fascinerende fænomen – de går jo lige i psyken på os.

  Jeg måtte – efter en karma-katarsisk indføring af de første sparepærer i hele huset – tilbagerulle det muligt indvunde på K-kontoen, ved at udskifte til almindelige/LEDpærer igen – fordi jeg simpelthen fik småkvalme over det grønlig skær på maden, og blev underlig energifattig i al almindelighed i de andre rum.

  Så nej, pasteller er heller ikke min kop te – so to speak 😉

  21/02/2014
 • kiss Jacob

  JA ha ha – når man er 14 – du er vidunderlig morsom Anette…Som du altid selv siger; kan man jo snuppe tippet og bruge det på neglene.. Lækker farve JA.

  21/02/2014
 • Birgitte B

  Åh så fin denChubby stick er. Elsker farven 😉

  21/02/2014
 • Sjovt som lysten til bestemte nuancer skifter efter årstid, jeg har selv pastel på neglene i dag (Essies Go Ginza, for at være helt præcis).

  Og nu du nævner det med hvad der sååå fint når man er 14, jeg kan ikke huske hvor ung jeg var dengang, men en af mine første øjenskyggepaletter var fra Dior og lige præcis 4 forskellige pasteller 😀

  21/02/2014
 • Gigi

  “Især når man er 14”.. haha, ja hvad kan man ikke slippe afsted med, når man er 14! 😉 Jeg har også altid undret mig over, at pastellerne skal være moderne på netop dén tid af året, hvor de fleste af os er allermest blege oven på en solfattig vinter! Men fristende er de jo, de lyse farver, når man hungrer efter forår! På neglene kan man som regel slippe af sted med flere ting end i ansigtet (efter min mening), men uanset hvad og hvor, er det jo også et spørgsmål om at finde de rigtige nuancer, der matcher éns hud. Personligt ville jeg nu nok hellere udnytte blegheden og skabe bevidst kontrast med en neon-ish farve lige nu. På neglene, forstås! 😉

  21/02/2014
 • Jag tycker det ser fint ut 🙂

  21/02/2014
 • lovisen

  Uha tænker også lige umiddelbart, at den farve ville fremhæve alt det forkerte i mit ansigt… og tror heller ikke det går på neglene, men jeg er heller ikke en pastel pige.
  Ha’ en dejlig weekend.

  21/02/2014